Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
Handi do testovani ty to utece. doktori snad vyjou co delaji, ale myslim ze by to melo byt v poho. drzim ti palecky. a to druhy mas zmrazeni?
Zítra si zavolám co se děje s tím druhým, dám vědět.
Holky, moc díky za držení palců
Bojím se zklamání už teď. Nejde mi myslet pozitivně, asi proto že už to tak dlouho nevychází, že už tomu nevěřím ![]()
HANDI VIM JAK SE CITIS TAKY SE SNAZIME DLOUHO A CIM DIL TO TRVA TYM JE TO HORSI UZ BYCH TO CHTELA MIT TAKY ZA SEBOU, A VIM JAKY JE TO CEKAT A CEKAT A CEKA MNE TO TAKY
Holky jsme vsechny na jedne lodi, musime se vzajemne podporovat, kdyz uz k tomu okoli nema pochopeni nebo i kdyby melo, tak proste kdo si tim neprojde, tak nevi, co to obnasi…musime zatnout zuby a jit dal, delame to pro ty prcky, driv nebo pozdeji to vyjde kazde z nas, urcite ![]()
@handa30 píše:
Zítra si zavolám co se děje s tím druhým, dám vědět.
Holky, moc díky za držení palcůBojím se zklamání už teď. Nejde mi myslet pozitivně, asi proto že už to tak dlouho nevychází, že už tomu nevěřím
Jak ti nejde myslet pozitivně, nezlob Handí, já vím že je to strašně těžké, ale čím víc tom bueš věřit, tak se tvoje tělo na to připraví. Jak ti pořád píšu musíš věřit, že jsi těhotná a taky to tak bude
.
Handi to je za chvilku a nahlásíš nám tady pozitivní testík. Musíš být optimista, aby se miminku od začátku u maminky líbilo a dařilo se mu ![]()
Handí, ty už těhulka jsi, miminko je v bříšku, tak ho pěkně pohlaď a vyřiď mu, ať se tam pěkně zakousne, že už se na něj doma těšíte! Vyjde to, uvidíš.
Holky, tak jooo…ode dneška si hladím bříško a říkám tomu drobkovi ve mně, jak se na něj těšíme!!
Jste zlaté, ještě že Vás mám.
Handí, no super, vidíš, takhle se mi líbíš! Pohlaď ho i od tety Ivči, jo
?
@Ivča78 píše:
Handí, no super, vidíš, takhle se mi líbíš! Pohlaď ho i od tety Ivči, jo?
Tak joo, ale teta Ivča už musí mít svůj pupík docela velkej, nebo ne?
Handi, si piš, ale není tak velkej z mimča, ale pěkně vyžranej
. Zase jsem večeřela topinky, jsem čuník
.
Handi to je super, že jsi pozitivně naladěná
. Asi jsem hodně zvědavá když se tě zeptám co je s tím druhým embryjkem? Jak se mu přes víkend dařilo? Bude z něj mrazáček?
Ahoj holky, tak se hlásim s výsledkem, nechci to zakřiknout, ale vypadá to slibně. Co myslíte? Sice je slabší, ale je tam ![]()
Bkroucek tak to blahopreji to uz je krasna dalnice. tohle byla tva druha iui ze?
@hanka1120 JJ druha, tak drzte palecky at je vsechno v poradku a hezky rosteme ![]()