Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak hlásím jen 2 oplodněná vajíčka, zítra si mám zas volat. Prý jsou dobrá, vyvíjí se jak mají, ale kdo ví jak to dopadne. Jsou to nervy. Ufff…
@slunečnice81 píše:
No super, držím pěsti
Díky, na mražáky nedojde
Ale snad aspoň jedno bude kvalitní a chytne se mě a už nepustí!!
Co Ty? Čekáš na výsledek IUI, viď? Ještě dlouhá doba…užij si krásný slunečný víkend a pokus se na to nemyslet. To jsou rady, viď?
Já bych za ně taky vždycky střílela ![]()
Handi, tak to je super, že se pěkně vyvíjejí, držím moc pěsti!
Handi, tohle jsem už jaksi vypustila, byla jsem už po třetí a už mě ty příznaky omrzely sledovat…navíc tentokrát jsem skoro bez příznaků, pač nebyl píchaný Pregnyl, jsem v totálním nativu
Takže Pregnyl je spouštěš všech příznaků…těším se na léto, na 2 měsíce bez sledování, krásného milování, jedeme na 3 dovolené…týden Krkonoše, týden Chorv. a jedeme sjíždět Vlatavu na 4dny takže se moooc těším, že vysadím a dám si voraz. Pak se uvidí, teď to neřeším, jsem už unavená z toho proč to nejde a už toho mám po kokot.
Handi super. Necháš si zavést obě? Držím palečky, ať se jim dobře daří.
Všem přeji krásný víkend
Holky, nevím..dvojčata jsme nechtěli. Ale samozřejmě teď o tom přemýšlíme. Uvidíme zítra jak jsou na tom.
Slunečnice, naprosto Tě chápu. Já si taky říkám, že když to nevyjde, tak si dám přes léto voraz. Taky máme v plánu řeku, hory, moře… Řešili bychom to opět na podzim.
Miluju léto ![]()
Handi drzim ti palecky, ja byt tebou zavedla bych dve. a meli jste ivf s icsi nebo normalni ivf?
Měli jsme IVF s ISCI..
Holky, tam mám jedno 4 buněčné a jedno 2 buněčné. Pro jedno si teď jedu.
Zdá se mi to brzy, ale poslechnu doktory.
Handi super, moc držím palečky? Jaký máš ze všeho pocit? Kdy máš testit?
@PavlaPir píše:
Handi super, moc držím palečky? Jaký máš ze všeho pocit? Kdy máš testit?
Mám z toho dost zvláštní pocit. Dali mi tam vlastně jen dvoudenní embryjko, takže nikdo neumí říct jak je kvalitní. Nechtěli čekat do pondělí, že prý v děloze se mu bude dařit líp než v laboratoři. Nechala jsem to tedy na doktorech a jsem zvědavá. Testit budu až 30.6 - dlouhááá doba. Ufff
Handi do testovani ty to utece. doktori snad vyjou co delaji, ale myslim ze by to melo byt v poho. drzim ti palecky. a to druhy mas zmrazeni?
@handa30 Drzim moc palecky, urcite to vyslo, hlavne myslet pozitivne, nestresovat se a odpocivej ![]()