IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
14.6.12 14:25
@bkrocek píše:
@handa30 Urcite to dopadne dobre, neboj zachvili najdes // dalnice :) A co ty Dani, jak se citis jako tehulka, je ti dobre?

Jo jo konečně je mi lépe,žaludek ani močák konečně nebolí :dance:. Děkuji za optání 20.6. jdu na kontrolu,tak snad bude vše tak jak má být. A co ty jak se cítíš,ještě ti není špatně, tak nějak za týden budeš testovat,že? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.6.12 14:36

@Dana 79 jj dneska jsem 8 dní po inseminaci, na jednu stranu si říkám, že musím být těhotná, protože takhle mi po minule inseminaci nebylo, v podbřišku mě bolí jako kdybych to měla dostat, ale dnes se teprve 23DC a dostávám to po 35 a více dnech…Ale zas na druhou stranu se z toho nechci těšit, jelikož spgm byl špatnej, jen 7mil. spermií, takže moc šancí nebylo…chtělo by to přetočit čas tak o týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.6.12 14:43

@bkrocek Já jsem dnes taky 23DC ale od IUI jsem cca 11dní. A MS mám jak kdy, minule byla po 26 dnech, ale to je asi vyjímečně. Bývala i po 34. Tak se v tom vyznej. Držím palce. Kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.6.12 14:46

@TerkaBaterka Ja jsem jen 8 dní po inseminaci, napsali mi do papírů, že mám testovat za 14 dnů, takže asi 20.6…a co ty jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.6.12 14:54

@bkrocek No snažím se nepozorovat, ale mám furt hlad a žeru jak nezavřená a v noci se budím na čůrání a ráno nemůžu dospat abych si došla na WC. Prsa mě bolí, ale to bolívají i před MS. A strašně mi vylezlo břicho. Říkám si, jestli nejsem těhu, tak mám problém a do léta musím bezpodmínečně zhubnout!
Mě dr řekla testovat až po 3 týdnech. Ale možná budu už tento víkend, uvidím. Mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.6.12 14:57

Handi, 5 vajíček není vůbec špatných! O to víc budou třeba kvalitní, než kdybys jich měla 10 a nebyly nic moc kvality. Držím moc pěsti, neboj se, vyjde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.6.12 14:57

@TerkaBaterka urcite testuj minimalně 14 dnů po inseminaci… no me boli prsa, boli me v podbrisku, zravou mam taky a curat se mi chce taky porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.6.12 17:01

Jo holky, vidím, že tyto příznaky zažívá snad každá z nás…tohle mám pořád a nic…tak snad některé z nás to už vyjde…byla bych ráda, kdybych viděla, že to někomu po inseminaci vyšlo, vlilo by mi to zase krev do žil. Já jsem byla teď na 3 a ještě zkusím 4, my nemáme zase tak špatný spg.23mil, někdy i 38mil a 62% pohyblivost…tak snad tentokrát to bylo osudový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.6.12 17:27

@slunečnice81 no ja jsem to prave minule nemela, ale to samozrejme nemusi nic znamenat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
14.6.12 19:56

Handi to je krásný. Raduj se z 5ti, některé holky nemají zdaleka ani to. Stačí jeden veliký bojovník :) Držím palečky, aby se oplodnily všechny. Dej vedět jak to vypadá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.6.12 12:49

Ahoj holky, tak hlásím jen 2 oplodněná vajíčka, zítra si mám zas volat. Prý jsou dobrá, vyvíjí se jak mají, ale kdo ví jak to dopadne. Jsou to nervy. Ufff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.6.12 13:02

No super, držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.6.12 13:05
@slunečnice81 píše:
No super, držím pěsti :kytka:

Díky, na mražáky nedojde :( Ale snad aspoň jedno bude kvalitní a chytne se mě a už nepustí!!
Co Ty? Čekáš na výsledek IUI, viď? Ještě dlouhá doba…užij si krásný slunečný víkend a pokus se na to nemyslet. To jsou rady, viď? :lol: Já bych za ně taky vždycky střílela :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.6.12 14:13

Handi, tak to je super, že se pěkně vyvíjejí, držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.6.12 14:38

Handi, tohle jsem už jaksi vypustila, byla jsem už po třetí a už mě ty příznaky omrzely sledovat…navíc tentokrát jsem skoro bez příznaků, pač nebyl píchaný Pregnyl, jsem v totálním nativu :mrgreen: Takže Pregnyl je spouštěš všech příznaků…těším se na léto, na 2 měsíce bez sledování, krásného milování, jedeme na 3 dovolené…týden Krkonoše, týden Chorv. a jedeme sjíždět Vlatavu na 4dny takže se moooc těším, že vysadím a dám si voraz. Pak se uvidí, teď to neřeším, jsem už unavená z toho proč to nejde a už toho mám po kokot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí