IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
8.6.12 20:31

Holčiny, taky držím všem pěsti, aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
10.6.12 22:28

Handi tak co jak je? Moc na tebe myslím a doufám, že je vše v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.6.12 12:01

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole. A jsem z toho dost rozhozená :(
Je tam jen 7 folikulů, Dr. říkal že na zmražení nejspíš nezbyde. Na OPU jdu ve čtvrtek..tak na mě prosím myslete.

Dani, kolik jsi měla folíků Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
11.6.12 12:51

Handi to snad ne, vždyť 7 je krásný. Kolik si jich necháš zavést? Známá měla 3, z toho se 2 vyvíjely dobře, nechala si jedno dát a jedno zamrazit. Takže se nenech rozodit a spíš se raduj. Budu na tebe moc myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.6.12 13:02

Pavli, jsi moc hodná. Uvidím ve čtvrtek, kolik zralých vajec ze mě dostanou.
Co Ty? Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.6.12 15:12
@handa30 píše:
Pavli, jsi moc hodná. Uvidím ve čtvrtek, kolik zralých vajec ze mě dostanou.
Co Ty? Jak jsi na tom?
@handa30 píše:
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole. A jsem z toho dost rozhozená :(
Je tam jen 7 folikulů, Dr. říkal že na zmražení nejspíš nezbyde. Na OPU jdu ve čtvrtek..tak na mě prosím myslete.Dani, kolik jsi měla folíků Ty?

Handí vůbec nebuď smutná,já jich měla 9 a z toho bylo 7 vajec a 6 se oplodnilo a mám ještě 2 zamražený.Primářka říkala čím víc folíků tím jsou míň vajíčka zralá. Buď ráda , vem si když jich má někdo 20 ,tak ti 20X propíchnou vaječník,takhle tě to nebude vůbec bolet a za 5 min to budeš mít za sebou.Jedna holčina jich měla 25folíků a zbylo jí 5 vajec a oplodnilo se 1. Není důležitá kvantita ,ale kvalita. Mě to pak vůbec nebolelo a hyperstimuláku jsem měla jen náznak . A navíc se ti to povede hned na poprvé. Žádné negativní myšlenky , vůbec si to nesmíš připouštět nějaký neúspěch a vše bude ok uvidíš :hug: :hug: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.6.12 15:26

handi drzim palecky.opravdu nezalezi na folikach ale na vajickach,myslim ze 7 je dobre cislo.a souhlasim s dancou aspon te ta opu nebude tolik bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
11.6.12 15:50

Taky souhlasím, důležitá je kvalita a ne kvantita…Takže ve čtvrtek to budeš mít zasebou, paráda, a za dalších 5 dní budeš těhu…super, už se těším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.6.12 17:52

Holky, Vy jste zlaté…já Vás nemít, tak už někde brečím do polštáře. Moc děkuju!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
11.6.12 21:46

Handi budu na tebe myslet a věřím, že to bude v pohodě. Jak psaly holky- záleží na kvalitě. A i kdyby byl jeden, ale hodně kvalitní, tak by to bylo super a ty jich máš hned 7. Já jdu zítra na utz a pak uvidím co mi řeknou. Čeká mě další IUI. Ale nějak přestávám doufat. Za 14 dní razíme na dovolenou, tak se těším, že se odreaguju a přestanu na to nějak myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.6.12 09:31
@PavlaPir píše:
Handi budu na tebe myslet a věřím, že to bude v pohodě. Jak psaly holky- záleží na kvalitě. A i kdyby byl jeden, ale hodně kvalitní, tak by to bylo super a ty jich máš hned 7. Já jdu zítra na utz a pak uvidím co mi řeknou. Čeká mě další IUI. Ale nějak přestávám doufat. Za 14 dní razíme na dovolenou, tak se těším, že se odreaguju a přestanu na to nějak myslet :)

To chápu, Pavli. Já už jsem z toho taky dost unavená. Dej vědět jak dopadl UTZ.
Na dovolené se odreaguješ, těš se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.6.12 13:22

Ahoj holky. Tak dnes na utz byly 2folíci a to 18 a 20mm. Takže jsem rovnou dostala pregnyl a zítra v 9 IUI. Jenže mi bylo řečeno, že s manželovým spermiogramem, by to bylo jen štěstí :(. Tak jsem se dnes domluvila na nativu a v srpnu si mám zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.6.12 14:36

Handi, sedm folíků je super a je to přesně jak píšou holky, důležitá je kvalita, vím, že je to častý případ, že je třeba vajuch hodně a potom z toho nic není. Takže to ber pozitivně, my ti tady budeme držet pěsti, ať to vyjde!

Pavli, tak ultrazvuk ti dopadl parádně, tak do manži nacpi nějaké vitamínky a bude to :-). A o štěstí je to vždycky, mě taky nedávali moc naději a podívej se na mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.6.12 16:01
@PavlaPir píše:
Ahoj holky. Tak dnes na utz byly 2folíci a to 18 a 20mm. Takže jsem rovnou dostala pregnyl a zítra v 9 IUI. Jenže mi bylo řečeno, že s manželovým spermiogramem, by to bylo jen štěstí :(. Tak jsem se dnes domluvila na nativu a v srpnu si mám zavolat…

Pavli, krásný dva folíci!! Nezoufej a doufej! Naděje tu vždycky je!!
Ale IVF to kdyžtak jistí..neboj se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.6.12 16:38

Ivčo jo jo parádně, jenže máme možnost pouze zamraženého sperma :( To máš pravdu, tobě to krásně vyšlo. Ale raději nebudu doufat, ať je pak to zklamání menší

Handi děkuju moc. Budeš mi pak radit a říkat co a jak :) Kupodivu se mě dr. jen zeptal proč chci nativ a vůbec mi to nerozmlouval, tak jsem byla ráda, že alespoň něco pozitivního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí