Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handi tak co jak je? Moc na tebe myslím a doufám, že je vše v pohodě…
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole. A jsem z toho dost rozhozená ![]()
Je tam jen 7 folikulů, Dr. říkal že na zmražení nejspíš nezbyde. Na OPU jdu ve čtvrtek..tak na mě prosím myslete.
Dani, kolik jsi měla folíků Ty?
Handi to snad ne, vždyť 7 je krásný. Kolik si jich necháš zavést? Známá měla 3, z toho se 2 vyvíjely dobře, nechala si jedno dát a jedno zamrazit. Takže se nenech rozodit a spíš se raduj. Budu na tebe moc myslet
Pavli, jsi moc hodná. Uvidím ve čtvrtek, kolik zralých vajec ze mě dostanou.
Co Ty? Jak jsi na tom?
@handa30 píše:
Pavli, jsi moc hodná. Uvidím ve čtvrtek, kolik zralých vajec ze mě dostanou.
Co Ty? Jak jsi na tom?
@handa30 píše:
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole. A jsem z toho dost rozhozená
Je tam jen 7 folikulů, Dr. říkal že na zmražení nejspíš nezbyde. Na OPU jdu ve čtvrtek..tak na mě prosím myslete.Dani, kolik jsi měla folíků Ty?
Handí vůbec nebuď smutná,já jich měla 9 a z toho bylo 7 vajec a 6 se oplodnilo a mám ještě 2 zamražený.Primářka říkala čím víc folíků tím jsou míň vajíčka zralá. Buď ráda , vem si když jich má někdo 20 ,tak ti 20X propíchnou vaječník,takhle tě to nebude vůbec bolet a za 5 min to budeš mít za sebou.Jedna holčina jich měla 25folíků a zbylo jí 5 vajec a oplodnilo se 1. Není důležitá kvantita ,ale kvalita. Mě to pak vůbec nebolelo a hyperstimuláku jsem měla jen náznak . A navíc se ti to povede hned na poprvé. Žádné negativní myšlenky , vůbec si to nesmíš připouštět nějaký neúspěch a vše bude ok uvidíš
.
handi drzim palecky.opravdu nezalezi na folikach ale na vajickach,myslim ze 7 je dobre cislo.a souhlasim s dancou aspon te ta opu nebude tolik bolet.
Taky souhlasím, důležitá je kvalita a ne kvantita…Takže ve čtvrtek to budeš mít zasebou, paráda, a za dalších 5 dní budeš těhu…super, už se těším ![]()
Holky, Vy jste zlaté…já Vás nemít, tak už někde brečím do polštáře. Moc děkuju!! ![]()
Handi budu na tebe myslet a věřím, že to bude v pohodě. Jak psaly holky- záleží na kvalitě. A i kdyby byl jeden, ale hodně kvalitní, tak by to bylo super a ty jich máš hned 7. Já jdu zítra na utz a pak uvidím co mi řeknou. Čeká mě další IUI. Ale nějak přestávám doufat. Za 14 dní razíme na dovolenou, tak se těším, že se odreaguju a přestanu na to nějak myslet ![]()
@PavlaPir píše:
Handi budu na tebe myslet a věřím, že to bude v pohodě. Jak psaly holky- záleží na kvalitě. A i kdyby byl jeden, ale hodně kvalitní, tak by to bylo super a ty jich máš hned 7. Já jdu zítra na utz a pak uvidím co mi řeknou. Čeká mě další IUI. Ale nějak přestávám doufat. Za 14 dní razíme na dovolenou, tak se těším, že se odreaguju a přestanu na to nějak myslet
To chápu, Pavli. Já už jsem z toho taky dost unavená. Dej vědět jak dopadl UTZ.
Na dovolené se odreaguješ, těš se ![]()
Ahoj holky. Tak dnes na utz byly 2folíci a to 18 a 20mm. Takže jsem rovnou dostala pregnyl a zítra v 9 IUI. Jenže mi bylo řečeno, že s manželovým spermiogramem, by to bylo jen štěstí
. Tak jsem se dnes domluvila na nativu a v srpnu si mám zavolat…
Handi, sedm folíků je super a je to přesně jak píšou holky, důležitá je kvalita, vím, že je to častý případ, že je třeba vajuch hodně a potom z toho nic není. Takže to ber pozitivně, my ti tady budeme držet pěsti, ať to vyjde!
Pavli, tak ultrazvuk ti dopadl parádně, tak do manži nacpi nějaké vitamínky a bude to
. A o štěstí je to vždycky, mě taky nedávali moc naději a podívej se na mě…
@PavlaPir píše:
Ahoj holky. Tak dnes na utz byly 2folíci a to 18 a 20mm. Takže jsem rovnou dostala pregnyl a zítra v 9 IUI. Jenže mi bylo řečeno, že s manželovým spermiogramem, by to bylo jen štěstí. Tak jsem se dnes domluvila na nativu a v srpnu si mám zavolat…
Pavli, krásný dva folíci!! Nezoufej a doufej! Naděje tu vždycky je!!
Ale IVF to kdyžtak jistí..neboj se toho.
Ivčo jo jo parádně, jenže máme možnost pouze zamraženého sperma
To máš pravdu, tobě to krásně vyšlo. Ale raději nebudu doufat, ať je pak to zklamání menší
Handi děkuju moc. Budeš mi pak radit a říkat co a jak
Kupodivu se mě dr. jen zeptal proč chci nativ a vůbec mi to nerozmlouval, tak jsem byla ráda, že alespoň něco pozitivního ![]()