IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
31.5.12 14:57
@Ivča78 píše:
Dančo, tak to si radši zajeď, snad to nic bude, držím pěsti!

Už jsem z toho hotová , chvíli brečim pak zas je to ok,jsem prostě vystreslá už se to táhne dlouho a pořád nikdo nic nenašel , bojím se o mimi. A než čekat na další výsledky,tak mě v motole vyšetří hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.5.12 15:18

Dančo a co si zkusit zajít na urologii? Jen mě to tak napadlo, jestli by tě tam nevyšetřili trošku podrobněji? Není přece normální, aby tě to takhle bolelo, nějaký důvod to musí mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.5.12 18:13
@slunečnice81 píše:
Handi, já taky na konci léta jdu do IVF, prosím jak dlouho si budeš píchat ty pera???Od kterého dne do kdy??A jsi v soukromém CAR nebo ve státní nemocnici?? Mě dneska řekl Dr.že to budu mít z pojišťovny zaplacené,jen takové ty věcičky,jako je prodloužená kultivace se doplatí,ale to že je v řádech několika málo tisíců…tak mě to taky zajímá,děkuji moc :mavam:

Ahoj,budu si píchat pera od 2.DC do 7.DC a pak jdu na kontrolu, nevím kolik to bude stát, ale budem si připlácet za prodlouženou kultivaci a za ISCI, všechno dohromady to bude prý kolem 15-20 tis. Doufám, že se to povede hned napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.6.12 11:38

holky hcg kleslo na 18, mrzí mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.6.12 11:47
@Ivča78 píše:
Dančo a co si zkusit zajít na urologii? Jen mě to tak napadlo, jestli by tě tam nevyšetřili trošku podrobněji? Není přece normální, aby tě to takhle bolelo, nějaký důvod to musí mít.

Včera mi Dr.napsala žádanku na urologii a dnes jsem po vyšetření ledvin a močáku,vše ok jen mimi mi hopsá dost nízko,tak mi tlačí děloha,prý se pomalu zvedne a bude to lepší. Jen mě hlídaj kůli infekci. Spadl mi kámen ze srdce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.6.12 11:51
@handa30 píše:
Ahoj,budu si píchat pera od 2.DC do 7.DC a pak jdu na kontrolu, nevím kolik to bude stát, ale budem si připlácet za prodlouženou kultivaci a za ISCI, všechno dohromady to bude prý kolem 15-20 tis. Doufám, že se to povede hned napoprvé.

Handí mě stály léky 1500,– a zbytek byla PK,ISCI,vitrifikace 16 500,– dohromady 18 000,– všechny tři věci doporučuji,je to jistota. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.6.12 12:12

Ahoj holky,ale to jste nebyli ve státním CAR,že?? Mě doktor řekl,že vše je hrazené pojišťovnou,kromě teda PK, ICSI atd. Takže budem doplácet tak maximálně pár tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.6.12 12:13

Handi a to se píchá kolikrát denně?? Doufám,že jen jednou, nevím totiž kdo by mi to píchal :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.6.12 13:35

Dani, tak to je superky, že vyšetření dopadlo v pořádku. Tak to bude opravdu od toho, jak ti mimísek sedí na močáku :-). Tak ať se ti brzy uleví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.6.12 17:54
@slunečnice81 píše:
Handi a to se píchá kolikrát denně?? Doufám,že jen jednou, nevím totiž kdo by mi to píchal :?

Jo, píchá se to jednou denně ve stejnou hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.6.12 17:54
@Dana 79 píše:
Handí mě stály léky 1500,– a zbytek byla PK,ISCI,vitrifikace 16 500,– dohromady 18 000,– všechny tři věci doporučuji,je to jistota. :hug:

Dani a co je vitrifikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.6.12 09:33

Holky tak dnes dorazila ms :( Zase o několik dív, nejen že to opět nevyšlo, ale ještě mi něco zkracuje cykly, budu jim to muset říct :,(

• Citovat
  • Upravit
1257
2.6.12 09:57

Pavli, já to tak měla taky, cyklus 28 dní a podvakrát co jsem šla na IUI jsem dostala ms tak 24´25 den. Myslím si, že to musí být po tom Pregnylu,tak jsem jí to řekla a ona mi nasadila utrogestan,je to na udržení plodu,kdyby se zadařilo a bereš to třeba 12 dní a po vysazení jsem dostala přesně 3 den po (28 den cyklu)ms.....řekni jim to, neboj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.6.12 11:34

Pavli, to mě mrzí, jj, s Utrogestanem to bude lepší, pokud ho tedy již nebereš, ale to asi ne, ten by ti menses podržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.6.12 11:35

Slunečnice děkuju, to jim řeknu, protože to včera byli 14dní od IUI a já to měla dostat nejdřív za 3 dny a to už se mi to při minulém zkrátilo o 4 dny :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex