IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
30.5.12 22:34

Ahoj holky,

Lehrerin, držím palce!! Ať Ti to vyjde. Musí to být nervy.

Holky, a já začínám příští týden stimulovat na IVF. Čekám na menses a pak 2.DC začínám. Dostala jsem Gonal v peru, jsem z toho trochu rozhozená, protože to je dražší než ten druhý lék, teď nevím jak se jmenuje. Myslím, Menopur.
Dani, čím jsi prosím stimulovala??

A co Ty, Pavli? Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.5.12 06:16

handi ja budu stimulovat fostimonem,je toho vic druhu tech injekci.ale drzim ti palecky at ti to vyjde.ale zase holky rikali ze ti drazci jsou kvalitnejsi.danca stimulovala taky fostimonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
31.5.12 06:59

díky jste hodné, já si dělala ještě dva testy a musím realisticky říct, že čárka slábne, ach jo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.5.12 08:54
@handa30 píše:
Ahoj holky,

Lehrerin, držím palce!! Ať Ti to vyjde. Musí to být nervy.

Holky, a já začínám příští týden stimulovat na IVF. Čekám na menses a pak 2.DC začínám. Dostala jsem Gonal v peru, jsem z toho trochu rozhozená, protože to je dražší než ten druhý lék, teď nevím jak se jmenuje. Myslím, Menopur.
Dani, čím jsi prosím stimulovala??

A co Ty, Pavli? Jak jsi na tom?

Jo jo já měla taky Fostimon a ještě mi zbyly 4 krabičky . Klidně někomu daruji.Jinak jsem ti ve popsala v sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.5.12 08:58
@PavlaPir píše:
Handi jak si dopadla u doktora? Půjdeš ještě do jednoho IUI nebo rovnou do IVF? A jak se jinak máš?Ivčo a Dani jak se vám těhulkuje? Už je líp?

Ahoj Pavli ,tak už je líp , konečně nevolnosti ustoupily,bříško se rýsuje , jen mám občas problémy s močákem a ledvinou ,tak nevím testy jsou ok. Mimi má okolo 7 cm a první screning dopadl dobře ,tak snad to bude i dál ok :) . A co ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
31.5.12 09:04

Handi tak to je super, že už si takhle daleko. Budeš si píchat sama, nebo na to někoho máš? Já bych měla zítra testovat, ale asi nebudu. Nejspíš počkám na ms. Dost mě dr. zdrbly při IUI, tak s tím nepočítám, že by se mohlo povést :(

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
31.5.12 09:05

Lehrerin :hug:

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
31.5.12 09:08

Dani to je super, to už je jen to heyký. A s močákem a ledvinou máš co? Jé to je krásný, určitě všechno i nadále bude dopadat moc dobře. Jak jsem psala Handě, zítra to bude 14 dní od IUI, ale myslím, e nedopadne, tak počkám na ms, tastit asi ani nebudu

• Citovat
  • Upravit
791
31.5.12 09:15
@PavlaPir píše:
Dani to je super, to už je jen to heyký. A s močákem a ledvinou máš co? Jé to je krásný, určitě všechno i nadále bude dopadat moc dobře. Jak jsem psala Handě, zítra to bude 14 dní od IUI, ale myslím, e nedopadne, tak počkám na ms, tastit asi ani nebudu

To je to co právě nevím ,proč to bolí všechny výsledky moči jsou negativní,tak nevím. Moc ti budu držet pěstičky ,třeba to opravdu vyjde :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.5.12 12:06

Handi, já taky na konci léta jdu do IVF, prosím jak dlouho si budeš píchat ty pera???Od kterého dne do kdy??A jsi v soukromém CAR nebo ve státní nemocnici?? Mě dneska řekl Dr.že to budu mít z pojišťovny zaplacené,jen takové ty věcičky,jako je prodloužená kultivace se doplatí,ale to že je v řádech několika málo tisíců…tak mě to taky zajímá,děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257

Handi, já taky na konci léta jdu do IVF, prosím jak dlouho si budeš píchat ty pera???Od kterého dne do kdy??A jsi v soukromém CAR nebo ve státní nemocnici?? Mě dneska řekl Dr.že to budu mít z pojišťovny zaplacené,jen takové ty věcičky,jako je prodloužená kultivace se doplatí,ale to že je v řádech několika málo tisíců…tak mě to taky zajímá,děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.5.12 13:08

Dani, tak to je superky, že screening dopadl dobře, já mám za sebou krev, ale výsledky se dozvím až v pondělí na ultrazvuku, tak na mě mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.5.12 14:44
@Ivča78 píše:
Dani, tak to je superky, že screening dopadl dobře, já mám za sebou krev, ale výsledky se dozvím až v pondělí na ultrazvuku, tak na mě mysli.

Neboj vše bude ok , moc na tebe budu myslet.Já asi pojedu odpoledne na pohotovost ta ledvina mě opět bolí,je to divný když mám výsledky rozboru moči ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.5.12 14:45

Dančo, tak to si radši zajeď, snad to nic bude, držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí