IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlaPir
17.5.12 20:09

Žádná ms, ani nové snaženíčko, ale // :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15413
17.5.12 20:53

Pavli, já jsem klikla na poslední stránku a už jsem ti chtěla gratulovat. Až když jsem dočetla zbytek, tak mi došlo, že je to reakce na předchozí příspěvek. Tak držím pěsti, abych ti už mohla pogratulovat opravdu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
17.5.12 22:05

Ivčo děkuju, už se na to také těším :)

• Citovat
  • Upravit
891
18.5.12 11:58

Holky, taky Vám držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.12 17:03

Holky, tak jsem dnes byla UTZ, jsem 7.DC a je tam 22mm folik, ovitrelle mi píchli v caru a zítra jdu na IUI na moje poslední, moc šancí tomu nedávám. Ale zkusit to můžem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.5.12 21:47

Handí, tak folík suprovej a už tak brzy, to teda zírám, držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.12 22:21

Ivčo, jsi zlatá. Ale ono to nedopadne, už mám zažádno o IVF…směřuju tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
19.5.12 09:10

Handi tak to je krásný folík a hlavně takhle brzy. To je paráda. Třeba právě proto, že už máš podanou žádost na IVF a nepočítáš s tím, tak by to mohlo vyjít.

Holky já byla včera na IUI a takhle blbý pocit jsem z to ještě neměla :( . Už utz nedopadl podle mých předtav a při IUI mi paní z laborky řekla, že rozmražený spermio není nic moc :( a je ho málo :( . Tak že bych měla začít uvažovat o IVF (bohužel já s ním nejsem nějak smířená) :( . No nicméně mám čas o tom přemýšlet, protože v caru mají stop stav a IVF dělají až od září.

• Citovat
  • Upravit
891
19.5.12 10:48

Pavli,to mi je líto :hug: Já z IVF taky nemám dobrý pocit, bojím se hormonů, navíc je to drahá záležitost. Ale na druhou stranu, musíme věřit doktorům, že ví co dělají. Při IUI je opravdu malá pravděpodoobnost, navíc se na to fixujem, dva týdny čekáme a pak zas sněhobílo…je to celé ubíjející. Při IVF máme větší šanci, musíme jít prostě mimískům naprti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.5.12 20:12

Handi, snaž se to vidět trošku optimističtěji, třeba to teď zrovna vyjde, jak píše Pavla, jsi už fixovaná na IVF, a tak to třeba vyjde a ani nebude potřeba. Moc bych ti to přála. Vám všem, holky!

Pavli, to mě moc mrzí a jak dopadl ultrazvuk? A neřeš, že se je spermijek málo, stačí jedna šikulka a bude to :palec:. Oni někdy v CARu tak zbytečně člověka straší, že by je člověk hnal :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.5.12 20:23

Ivčo, díky za povzbuzení. Jak jde těhulkování? V kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.5.12 21:00

Handi, díky za optání :-). Jsem dneska 10+2, tak ti teď nevím, jestli je to desátý nebo jedenáctý týden :-). Vždycky jsem si myslela, že jedenáctý, ale kamarádce řekl doktor, že desátý, tak si vyber :D. Jinak nevolnosti trošku lepší, večer to bývá horší a většinou musím jít brzy spát a zaspat to. Dneska jsem si schrupla i hodinu po obědě, nějak jsem byla od rána jako mátoha. Zítra mě čeká kontrola, tak vám potom písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.5.12 08:33
@Ivča78 píše:
Handi, díky za optání :-). Jsem dneska 10+2, tak ti teď nevím, jestli je to desátý nebo jedenáctý týden :-). Vždycky jsem si myslela, že jedenáctý, ale kamarádce řekl doktor, že desátý, tak si vyber :D. Jinak nevolnosti trošku lepší, večer to bývá horší a většinou musím jít brzy spát a zaspat to. Dneska jsem si schrupla i hodinu po obědě, nějak jsem byla od rána jako mátoha. Zítra mě čeká kontrola, tak vám potom písnu.

Jé to to letí,jinak jak píšeš 10+2,tak jsi začátek 11tt,protože 10+0 je ukončený 10tt aspoň mě to bylo takto vysvětleno :) . Moc ti držím pěstičky na dnešní kontrolu,já jdu zítra 12+1 na první velké měření a budou i výsledky krve. Já už mám bříško vidět, co ty? přijde mi to strašně brzy a blbě mi je taky pořád :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.5.12 08:55

Ahojky, omluvám se, že sem lezu :oops: ale měla bych dotaz, kdy jste po úspěšném IUI šly na první ultrazvuk? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.5.12 09:11

Majdalenko20,tak velká gratulace ke // ,jinak u nás v Genntu se chodí za 3 týdny po pozitivním testu z krve.Je to stejné po IUI i po IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí