Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak já mám dnes přesně 14. dní po IUI, měla bych testovat, ale bojím se…ach jo, to zas bude až uvidím bílý test ![]()
Necítím se vůbec těhotně, mám nafouklá prsa ale to mám vždy před ms.
Jsem 25. den cyklu na test mi to přijde ještě moc brzo. Většinou se má testovat až v době očekávané menstruace.
handi drzim moc a moc palecky.pry je normalni nic necitit a by t tehu.ja testuji vzdycky po iui az 27dc.a mrcha me chodi po 28dnech.
@hanka1120 píše:
handi drzim moc a moc palecky.pry je normalni nic necitit a by t tehu.ja testuji vzdycky po iui az 27dc.a mrcha me chodi po 28dnech.
Díky, Hani. Jsi hodná ![]()
handi vim jaky to je se snazit tak dlouho a uspech porat zadnej,nekdy je to opravdu na spagat.taky furt jen doufam a doufam.pristi cyklus mne ceka posledni iui.a pro ivf jsme se doma s manzelem domluvili ze vspnu zacnu se stimulaci.
Hani, poslední IUI vyjde!! A když ne, tak na to budem spolu. Já jdu na IVF v červnu. Dnes mi byla poslaná žádost. Nějak si teda nedokážu představit, jak si píchám sama sobě injekce, ale to prostě nějak dám…nejhorší je vždy čekání na výsledek.
Určitě se dočkáme obě dvě ![]()
zdravím holky
je to možne aby mě ten podbřišek pořad bolel?nevim jsi rady ![]()
snad jo snad mas pravdu.ja jsem dneska 4 den po ovulce tak cekam brala jsem clostik a bylo domaci snazeni poctive.dneska jsem 20dc tak mam jeste cas.taky si nedokazu predstavit pichani injekci,manzel rikal ze mi to kdyztak bude pichat.
luci ja jsem 4DEN PO OVULCE A VAJECNIK ME PORAD BOLI A TROSKU I PODBRISEK Z PRAVE STRANY PRIKLADAM TO K HORMONUM,JEN SE OBAVAM CISTY ABY TO NEBYLA ALE PEVNE DOUFAM ZE NE.
@hanka1120 píše:
luci ja jsem 4DEN PO OVULCE A VAJECNIK ME PORAD BOLI A TROSKU I PODBRISEK Z PRAVE STRANY PRIKLADAM TO K HORMONUM,JEN SE OBAVAM CISTY ABY TO NEBYLA ALE PEVNE DOUFAM ZE NE.
hani já jsem byla v pátek na IUI a od te doby mě boli pořad podbřišek je to možny?vim že mi tu holky psaly že to muže byt tim pregnylem nejsem jsi jista IUI mam poprve
Příspěvek upraven 07.05.12 v 16:02
LUCI OPRAVDU JE TO TYM PREGNYLEM JE TO HORMON.MNE PO IUI POBOLIVA VZDYCKY BRISKO .
@hanka1120 píše:
LUCI OPRAVDU JE TO TYM PREGNYLEM JE TO HORMON.MNE PO IUI POBOLIVA VZDYCKY BRISKO .
hani snad maš pravdu ale je mi divne že při 1IVF jsem jsi pichala 14dni gonal a tak mě podbřišek nebolel jak ted při pregnylu jestli je to tim
Příspěvek upraven 07.05.12 v 15:49
@handa30 píše:
Holky, tak já mám dnes přesně 14. dní po IUI, měla bych testovat, ale bojím se…ach jo, to zas bude až uvidím bílý test
Necítím se vůbec těhotně, mám nafouklá prsa ale to mám vždy před ms.
Jsem 25. den cyklu na test mi to přijde ještě moc brzo. Většinou se má testovat až v době očekávané menstruace.
handi moc ti držim palečky
![]()
Handi, chápu, jak ti je, taky se mi do testování nikdy moc nechtělo. To zklamání pak bylo hrozný. Jinak tě ale uklidním, že já jsem se nikdy necítila těhotně, příznaky přišly až později.