Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem!
Jé holky, tak už začali nevolnost, tak to je super, to je znamení, že je všechno v pořádku!!! Určitě to brzo přejde, já končím teď 12 tt a už je celkem fajn.
Ivi lízátka jsem jednou
a od té doby je nemůžu vidět. Bylo to snad to nejhorší zvracení v životě, samá kyselina jenom, hnus fakt, tak opatrně s nimi. Já byla jednu chvilku závislá na zmrzlinách, to mi fakt pomáhalo a nebo studená zeleninka. ![]()
Snad vás to obě brzo přejde, mě to po měsíci lezlo hrozně na nervy a vůbec si nedovedu představit jak fungují holky co zvrací třeba 8 měsíců, neskutečné! ![]()
If, no to se ti nedivím, mě se z těch lízátek dělá blbě, jen se na ně podívám a nějak na mě nefungují. Ale když už nic nezabírá, tak to vždycky zkusím.
If , mě někdy lízadla pomůžou,ale nemám teď chuť vůbec na sladký,tak je moc necicmám
. Zatím je mi špatně už měsíc a přijde mi t jako strašná doba,nejhorší to bylo mezi 6-7 tt to jsem myslela,že to užž nedám,od rána do večera zle a v noci taky . Tak jsem spala ,tak 4 hoďky vždycky
, je to děs ty nevolnosti,ale vypadá to ,že mě toto těhotenství kapačky minou,zatím nehubnu
. Tak ať mimískové rostou pa holky.
Myslím si že po tom všem, kdy se nedařilo snad ani nemáme právo si teď stěžovat holky, měli by jsme být šťastný za to že je nám zle…
![]()
Mě to taky dneska zase nakopává, asi jsem to zakřikla, že je to pryč, nehledě na to že nemůžu existovat v tomhle vedru v autě, to mě žaludek fakt kope fest celou cestu z práce domů, otevřené obě okna a není to nic platný… už si přijdu jak když jsem alergická na auto. No jo no, musíme vydržet.
![]()
If, to máš pravdu, nemůžeme si stěžovat, naopak musíme být za ty nevolnosti rády
.
Holky, Vy těhule!!! Už si tady s Váma chci taky povídat o tom, jak mi je špatně
Jen si to těhulkování pěkně užívejte…se vším všudy ![]()
Handi, to věřím, neboj, dočkáš se taky už brzy! A další těhulky tě budou následovat? Jak jsi teďka na tom?
Ivčo, jsem po IUI (byla jsem na něj v pondělí), takže teď musím čekat do 7.5, jak to dopadne. Pořád čekám… už 2 roky pořád čekám ![]()
Handi, to chápu, to čekání je na tom všem to nejhorší, kdyby tak člověk mohl posunout čas, viď? Držím moc pěsti, aby to vyšlo!!!
holky ahoj
vcera jsem jsem byla na ultrazvuku,vcera jsem byla 10dc a foliky na prave strane dva dve 13mm a na leve 8 mm ale ten na leve nedoroste..tak doufam ze to pondeli dorostou,jdu v pondeli jeste jednou na ultrazvuk,a rozhodne se podle velikosti zda bude iui,tak doufam ze to doroste.handi drzim ti palecky.
Hani, už jsem ti psala vedle, držím moc pěsti, aby ti hezky folíky dorostly!!!!
ahojky děvčatka tak UTZ dopadl dobře na leve starně 13,10,10 a prava strana 10,9,9 jdu zase ve čtvrtek na utz a kdyby bylo vše ok tak hned 12.30h bude IUI
@Lucie34 píše:
ahojky děvčatka tak UTZ dopadl dobře na leve starně 13,10,10 a prava strana 10,9,9 jdu zase ve čtvrtek na utz a kdyby bylo vše ok tak hned 12.30h bude IUI
Luci, tak zítra držím palce ![]()
@hanka1120 píše:
holky ahojvcera jsem jsem byla na ultrazvuku,vcera jsem byla 10dc a foliky na prave strane dva dve 13mm a na leve 8 mm ale ten na leve nedoroste..tak doufam ze to pondeli dorostou,jdu v pondeli jeste jednou na ultrazvuk,a rozhodne se podle velikosti zda bude iui,tak doufam ze to doroste.handi drzim ti palecky.
Tak co, Hani?? Jak dopadl v pondělí UTZ?