IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
26.4.12 10:23

Ahojky všem!
Jé holky, tak už začali nevolnost, tak to je super, to je znamení, že je všechno v pořádku!!! Určitě to brzo přejde, já končím teď 12 tt a už je celkem fajn.
Ivi lízátka jsem jednou :poblion: a od té doby je nemůžu vidět. Bylo to snad to nejhorší zvracení v životě, samá kyselina jenom, hnus fakt, tak opatrně s nimi. Já byla jednu chvilku závislá na zmrzlinách, to mi fakt pomáhalo a nebo studená zeleninka. ;)
Snad vás to obě brzo přejde, mě to po měsíci lezlo hrozně na nervy a vůbec si nedovedu představit jak fungují holky co zvrací třeba 8 měsíců, neskutečné! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.4.12 13:06

If, no to se ti nedivím, mě se z těch lízátek dělá blbě, jen se na ně podívám a nějak na mě nefungují. Ale když už nic nezabírá, tak to vždycky zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.4.12 07:42

If , mě někdy lízadla pomůžou,ale nemám teď chuť vůbec na sladký,tak je moc necicmám :mrgreen: . Zatím je mi špatně už měsíc a přijde mi t jako strašná doba,nejhorší to bylo mezi 6-7 tt to jsem myslela,že to užž nedám,od rána do večera zle a v noci taky . Tak jsem spala ,tak 4 hoďky vždycky :zed: , je to děs ty nevolnosti,ale vypadá to ,že mě toto těhotenství kapačky minou,zatím nehubnu :) . Tak ať mimískové rostou pa holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.4.12 10:56

Myslím si že po tom všem, kdy se nedařilo snad ani nemáme právo si teď stěžovat holky, měli by jsme být šťastný za to že je nám zle… ;) :lol:
Mě to taky dneska zase nakopává, asi jsem to zakřikla, že je to pryč, nehledě na to že nemůžu existovat v tomhle vedru v autě, to mě žaludek fakt kope fest celou cestu z práce domů, otevřené obě okna a není to nic platný… už si přijdu jak když jsem alergická na auto. No jo no, musíme vydržet. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.4.12 11:01

If, to máš pravdu, nemůžeme si stěžovat, naopak musíme být za ty nevolnosti rády :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.4.12 13:00

Holky, Vy těhule!!! Už si tady s Váma chci taky povídat o tom, jak mi je špatně :) Jen si to těhulkování pěkně užívejte…se vším všudy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.4.12 13:01

Handi, to věřím, neboj, dočkáš se taky už brzy! A další těhulky tě budou následovat? Jak jsi teďka na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.4.12 14:04

Ivčo, jsem po IUI (byla jsem na něj v pondělí), takže teď musím čekat do 7.5, jak to dopadne. Pořád čekám… už 2 roky pořád čekám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.4.12 21:20

Handi, to chápu, to čekání je na tom všem to nejhorší, kdyby tak člověk mohl posunout čas, viď? Držím moc pěsti, aby to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.4.12 07:30

holky ahoj :mavam: vcera jsem jsem byla na ultrazvuku,vcera jsem byla 10dc a foliky na prave strane dva dve 13mm a na leve 8 mm ale ten na leve nedoroste..tak doufam ze to pondeli dorostou,jdu v pondeli jeste jednou na ultrazvuk,a rozhodne se podle velikosti zda bude iui,tak doufam ze to doroste.handi drzim ti palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.4.12 20:30

Hani, už jsem ti psala vedle, držím moc pěsti, aby ti hezky folíky dorostly!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
30.4.12 12:35

ahojky děvčatka tak UTZ dopadl dobře na leve starně 13,10,10 a prava strana 10,9,9 jdu zase ve čtvrtek na utz a kdyby bylo vše ok tak hned 12.30h bude IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
30.4.12 18:26

Luci to je pěkná úroda, to už by bylo, aby nebylo :)

• Citovat
  • Upravit
891
1.5.12 19:01
@Lucie34 píše:
ahojky děvčatka tak UTZ dopadl dobře na leve starně 13,10,10 a prava strana 10,9,9 jdu zase ve čtvrtek na utz a kdyby bylo vše ok tak hned 12.30h bude IUI

Luci, tak zítra držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.5.12 19:02
@hanka1120 píše:
holky ahoj :mavam: vcera jsem jsem byla na ultrazvuku,vcera jsem byla 10dc a foliky na prave strane dva dve 13mm a na leve 8 mm ale ten na leve nedoroste..tak doufam ze to pondeli dorostou,jdu v pondeli jeste jednou na ultrazvuk,a rozhodne se podle velikosti zda bude iui,tak doufam ze to doroste.handi drzim ti palecky.

Tak co, Hani?? Jak dopadl v pondělí UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí