IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
19.4.12 15:36

Lucie, tak to jsem na tebe zvědavá. Ty jsi zkoušela testovat a nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.4.12 17:04

Hani, já nevím. Já musím čekat na výsledky IMUNO vyšetření, ale ty budou až tak za 6 týdnů, což je šílená doba :( Četla jsem, a myslím i Danča to tu psala, že v některých CARECH dělají IUI i při léčbě prednisonem, v pondělí to bude už 5 týdnů co ho beru, tak třeba mi IUI udělají. Zítra se jdu do CARU zeptat. Jsem sama zvědavá. Nicméně chci jít na IVF, asi v červnu, podle toho zda bude IMUNO v pořádku, jestli ne, tak ještě budu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.4.12 18:03

handi drzim ti palecky at ti to dobre dopadne a dovolijou ti aspon iui,at se ti neco deje.sama vim jak je to dlouhy kdyz se nic nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.4.12 20:56

ahojkx, právě zítra jdu na 2iui, v půl 1 tak držte pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
19.4.12 21:31

Tak to držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
1257
19.4.12 21:33

děkuji, ale už není proč :,( , ted jsem si dělala ovu test a je negativní, takže zítra ani nejdu, pač ve středu byl pozitivní a dnes negativní, takže jsem měla ovulku dříve, se na to vy… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
19.4.12 21:57

Tak to mě moc mrzí :( Ale mám taky pocit, že to u mě dopadlo stejně, ale pokus jsem dnes vyčerpala. Ovu testy si nedělám :(

• Citovat
  • Upravit
4894
20.4.12 07:36

dobré ránko holky tak mrcha dorazila 5 denni zpožděnim achjooo tak od neděle clostik snad nezmeškam ovu a vyjde IUI :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 07:45

luci urcite ovulku vychytate.ja taky papam clostik,a taky iui.holky mne s te me menstruace picne a bude klid 3 dny jsem spinila jeden normalne krvacela a dneska uz uplne malinko ve vnitr spinim je to normalni,asi je to hormonami nebo ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 08:20

slunecnice meris bazalni teplotu? po prasknuti putuje vajicko 18-24 hodin tak treba by to vyslo,zalezi kdy ti praskl folikul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
20.4.12 08:43

neměřím, já tomu moc nerozumím,ale když jsem cítila bolesti úterý a středa hodně, tak určitě v pátek to tam nebude čekat :cert: a včera ovu test negativní a ve středu byl pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 08:46

slunecnice tak to jo kdyz jsi to citila utrey a streda tak dneska uz je pozde.a snazili jste se aspon doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
20.4.12 08:48

snažili jsme se v úterý 10DC a včera 12DC, když jsem to teda odpískali řekli si, že dnes je to zbytečný, tak uvidíme…Chci se ještě zeptat, když cítím 2 dny ty ovu bolesti, to značí co??? že putuje vajíčko prasklé nebo že je čas na milování, nikdy nevím, je to celkem alchymie to tělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.4.12 08:56

slunecnice ja velky bolesti v uvulce nemivam tak to ti moc neporadim.trosku mne vzdycky boli vajecnik,ja si myslim ze ty bolesti ovulacni jsou pred ovulkou.ja ju mivampozde takze ji nikdy nezmaskam.ale jinak ja sve telo znam,a uz poznam kdy je ovulka a mereni bt je dobra vec poznam podle toho kdy byla ovulka a aji kdy dojde menstruace,to vis za 3 roky snazeni uz nevim jak to vic podporit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.4.12 09:23

Ahoj holky, já jsem z toho taky vždy jak cvok. Mívám ovu bolesti a při 1.IUI mě bolelo břicho v sobotu a na IUI jsem šla v pondělí, při té druhé to bylo podobné. Dnes jdu k Dr. tak se jí na to schválně zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí