Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lucie, tak to jsem na tebe zvědavá. Ty jsi zkoušela testovat a nic?
Hani, já nevím. Já musím čekat na výsledky IMUNO vyšetření, ale ty budou až tak za 6 týdnů, což je šílená doba
Četla jsem, a myslím i Danča to tu psala, že v některých CARECH dělají IUI i při léčbě prednisonem, v pondělí to bude už 5 týdnů co ho beru, tak třeba mi IUI udělají. Zítra se jdu do CARU zeptat. Jsem sama zvědavá. Nicméně chci jít na IVF, asi v červnu, podle toho zda bude IMUNO v pořádku, jestli ne, tak ještě budu čekat.
handi drzim ti palecky at ti to dobre dopadne a dovolijou ti aspon iui,at se ti neco deje.sama vim jak je to dlouhy kdyz se nic nedeje.
děkuji, ale už není proč
, ted jsem si dělala ovu test a je negativní, takže zítra ani nejdu, pač ve středu byl pozitivní a dnes negativní, takže jsem měla ovulku dříve, se na to vy… ![]()
Tak to mě moc mrzí
Ale mám taky pocit, že to u mě dopadlo stejně, ale pokus jsem dnes vyčerpala. Ovu testy si nedělám ![]()
dobré ránko holky tak mrcha dorazila 5 denni zpožděnim achjooo tak od neděle clostik snad nezmeškam ovu a vyjde IUI ![]()
luci urcite ovulku vychytate.ja taky papam clostik,a taky iui.holky mne s te me menstruace picne a bude klid 3 dny jsem spinila jeden normalne krvacela a dneska uz uplne malinko ve vnitr spinim je to normalni,asi je to hormonami nebo ja nevim
slunecnice meris bazalni teplotu? po prasknuti putuje vajicko 18-24 hodin tak treba by to vyslo,zalezi kdy ti praskl folikul.
neměřím, já tomu moc nerozumím,ale když jsem cítila bolesti úterý a středa hodně, tak určitě v pátek to tam nebude čekat
a včera ovu test negativní a ve středu byl pozitivní
slunecnice tak to jo kdyz jsi to citila utrey a streda tak dneska uz je pozde.a snazili jste se aspon doma?
snažili jsme se v úterý 10DC a včera 12DC, když jsem to teda odpískali řekli si, že dnes je to zbytečný, tak uvidíme…Chci se ještě zeptat, když cítím 2 dny ty ovu bolesti, to značí co??? že putuje vajíčko prasklé nebo že je čas na milování, nikdy nevím, je to celkem alchymie to tělo ![]()
slunecnice ja velky bolesti v uvulce nemivam tak to ti moc neporadim.trosku mne vzdycky boli vajecnik,ja si myslim ze ty bolesti ovulacni jsou pred ovulkou.ja ju mivampozde takze ji nikdy nezmaskam.ale jinak ja sve telo znam,a uz poznam kdy je ovulka a mereni bt je dobra vec poznam podle toho kdy byla ovulka a aji kdy dojde menstruace,to vis za 3 roky snazeni uz nevim jak to vic podporit.
Ahoj holky, já jsem z toho taky vždy jak cvok. Mívám ovu bolesti a při 1.IUI mě bolelo břicho v sobotu a na IUI jsem šla v pondělí, při té druhé to bylo podobné. Dnes jdu k Dr. tak se jí na to schválně zeptám.