Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No teda IVI - tak to je luxusní zprávička
paráda, já holky niiiic
nezdar, takže teď bude asik pauza a tak kolem července IVF
,tak uvidíme co bude nebo nebude, mějte se hezky všechny
![]()
Zuzi, díky. To mě mrzí, že 3. IUI nevyšlo, tak držím pěsti na IVF. Ale co ty víš, teď jsi nastimulovaná, tak třeba to vyjde i dříve
.
ivco dneska jsem 27dc a zacala jsem spinit tak je to jasny trosku me bolijou zada.
Ivčo , tak velká gratulace vítej mezi těhulkama
. Moc ti to přeji
.
@hanka1120 píše:
dani a jak je tobe? ultrazvuk se blizi ze?
Jo jo zítra UTZ těším se i zároveň trošku bojím,ale snad to bude ok. Jinak je mi bobře až na ten žaludek , bolí ve dne v noci a pořád se mi chce jen zvracet,no jo radosti těhulkování
.
Ahoj holky, tak koukám, že už se nám to tu hemží těhulkama Danča a Ivča. Ostatním držím palce!! Ať to brzy vyjde.
Holky, dnes je to 4 týdny co baštím prednison, ještě vydržet měsíc
Strašně se to vleče. Přemýšlím o IUI, ale nevím zda na to není moc brzy, abych to nezkoušela zbytečně brzy a nebyla zas pak zklamaná. Ale to čekání je hrozné!!
Zdravím holky jdu Vás pozdravit po delši době v sobotu jsem dobrala duphaston a ted čekam na mrchu a začinam baštit clostik a potom hura na UTZ
Ahoj Luci, nejlepší by bylo kdyby mrcha vůbec nedorazila, viď?
ALe s clostíkem je velká šance, že IUI vyjde. To čekání je ale hrozné, já taky pořád na něco čekám…už 2,5 roku. Je to k uzoufání.
@handa30 píše:
Ahoj Luci, nejlepší by bylo kdyby mrcha vůbec nedorazila, viď?ALe s clostíkem je velká šance, že IUI vyjde. To čekání je ale hrozné, já taky pořád na něco čekám…už 2,5 roku. Je to k uzoufání.
ahoj Handi joo to by bylo asi nejlepši ale moc tomu nedavam citim jak podbřišek boli tak mrcha se hlasi k přichodu.S clostikem ještě nemam zkušenost mam ho poprve nasazen tak uvidime.To čekani je nekonečne handi jááá už čekam 3 roky mam za sebou jedno IVF tak doufam že tento rok bude lepši
Luci, tak moc držím palce!! Teď jsem se rozhodli pro IUI místo IVF?
Já jdu na IVF v červnu. Teď se léčím na protilátky proti spermiím, až to přeléčím, půjdem na IVF. Mám strach, že se nepovede ani to. Nemám ještě žádné dítě ![]()
@handa30 píše:
Luci, tak moc držím palce!! Teď jsem se rozhodli pro IUI místo IVF?
Já jdu na IVF v červnu. Teď se léčím na protilátky proti spermiím, až to přeléčím, půjdem na IVF. Mám strach, že se nepovede ani to. Nemám ještě žádné dítě
handi děkuji moc snad to vyjde já na prvni IVF byla v Repromedě a zato jsem zaplatila 40.300 a to do toho nemam započitané 4 cesty Karvina -Brno dr mi řikal kdybych šla do druheho IVF tak nás to bude stát ještě vic snad kolem 50.000 a to já nato nemam ted škudlime každou kačku.Tak jsme změnily Car jezdime do FNOL a jsem nad miru spokojena dr mě vyšetřil přitelovi udělaly znovu spermiogram a dr mi řekla jestli nechcem zkusit IUI že přitelovo sperma neni tak špatne že by na IUI dostatečně stači tak jsem moc štastná že mě netlačila hned do Ivf
Luci, to je hrozný, takových pěnez za IVF. Mě přijde, že v některých CARech tlačí zbytečně brzy do IVF, mě tlačil doktor jak při prvním, tak teď při druhém těhu. Teď mi přímo řekl, že by šel do IVF rovnou, ale jestli to chci zkusit, tak proč ne, ale že moje první těhu je zázrak přírody, ve který on nedoufal. A ono se to nakonec povedlo jen s Clostíkem i bez IUI.
Hanko, ach jo, to mě mrzí, že špiníš, ale třeba se nakonec ještě mrcha nerozjede… Testovat jsi nezkoušela?
Handi a co ti řekl doktor, kdy můžete do toho IUI jít? Já bych to asi zkusila, to čekání je dlouhý, viď? Když se nic neděje, je to děs, já to měla tak tenhle cyklus a bylo to dlouhý čekání.
Ivčo a vidíš, dočkala ses a už si nedoufala
To je tak pěkný!! Já už chci takyyy
K doktorovi se chci objednat na pátek, aby mi mrknul na folik. Ale nemuzu se mu od rana dovolat. Takže zas čekám ![]()
Luci, to Vaše IVF za 40 tis. je strašně drahé. Uff. Je dobré, že jste změnili CAR. I při IUI je šance. Takže hurááá do toho!! ![]()
Handi, jj, já v to opravdu nedoufala, když ten ultrazvuk dopadl tak na draka. Tak držím pěsti, aby jsi měla kontrolu v pořádku a hlavně, aby se ti také brzy zadařilo!
@Ivča78 píše:
Handi, jj, já v to opravdu nedoufala, když ten ultrazvuk dopadl tak na draka. Tak držím pěsti, aby jsi měla kontrolu v pořádku a hlavně, aby se ti také brzy zadařilo!
Děkuju, i já Tobě držím pěsti, abys brzy na ultrazvuku viděla ![]()