IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
4.4.12 17:49

To je správnej přístup :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.4.12 17:50

@handa30
Co jiného mi taky zbývá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.4.12 17:52

Kdo si počká, ten se dočká…jednou si miminka budem mooc vážit a zvládnem mateřství s větším klidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.4.12 18:01

já věřím, že se všechny dočkáme :palec: a pak si budem užívat i to zvracení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.4.12 18:06
@kaczule1 píše:
já věřím, že se všechny dočkáme :palec: a pak si budem užívat i to zvracení :lol:

To je správnej přístup ,ničeho se neboj,opravdu to není tak strašný ,jak to vypadá.Já to taky dala a to jsem obr posera :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.4.12 18:10

No pravdu říct mě ani tak neděsí to celé IVF a píchání. To si myslím, že i přes svůj odpor k jehlám to nějak půjde… Ale ta celkovka při odběru vajíček, z toho mám strach. Nebo taky, co když mi něco najdou v krvi a celá stimulka bude na nic? :zed: Musím se dát do klidu a nemyslet na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.4.12 19:35

holky nevim co si mam o svem karu myslet,rano jsem se zbudila a myslela jsem ze jsem pocurana jaky tam bylo mokro typickej vytok pred ovulkou,po obede mne zacali bolet vajecniky a odpoledne bolely fest a k tomu zlutej vytok a asi tak pred dvouma hodkama to zacalo pokazde kdyz jdu na zachod a utru se toaletakem tak je tak trosku krve nechapu co to je ze by prece ovulka? cysta asi ne 10dc jsem byla na ultrzvku a rikala ze to bude anuvolak a tedka tohle? dneska jsem 15dc a vajecniky uz trosku povolily ale stale je citim tohle my proste delava ovulka.holky s radou sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.4.12 19:37
@kaczule1 píše:
No pravdu říct mě ani tak neděsí to celé IVF a píchání. To si myslím, že i přes svůj odpor k jehlám to nějak půjde… Ale ta celkovka při odběru vajíček, z toho mám strach. Nebo taky, co když mi něco najdou v krvi a celá stimulka bude na nic? :zed: Musím se dát do klidu a nemyslet na to :mrgreen:

Neboj ,narkoza je kraťoučká,já jí taky nechtěla a nakonec jsem prosila ať mě uspí,po oblbovačce se mi tak točila hlava,že je lepší spinkat. A byla jsem tam asi pět minut. Když budeš mít míň folíků ,tak můžeš i bez narkozy,ale představa,že tě třeba 10× píchnou do jednoho vaječníku,tak je lepší chrnět :) . A krev ti dělaji dřív než Stimulku , co by ti našli. Neboj se nic a nesmíš myslet negativně :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.4.12 19:40

Hani, tak to vypadá opravdu na ovulku, třeba folíky dorostly. Držím moc pěsti. A ta krev je u tebe normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.4.12 19:51

ivco tak ta doktorka musela byt asi slepa.pokud ovulka dojde tak at si mne nepreje mohla byt iui.ano napred zlutej vytok ktery se promenil ve spineni ale malinko mne se to nikdy nestalo spinit u uvulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.4.12 19:58

Hani, to je jako u mě, mě zase řekla, že folík je malej a ovulku jsem cítila docela fest. Nakonec jsem se dočetla, že jiným holčinám IUI s folíkem 14 mm dělali, já byla 10. DC, tak ještě mohl dorůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.4.12 20:00

ivco pak jim ver ja si merim bazalku tak to poznam zda byla ovulka ale az zpetne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
4.4.12 20:12

Kaczul jsem na tom úplně stejně, ty injekce se nějak zvládnou, dokonce věřím, že si je asi i zvládnu píchnout sama, ale ta narkóza je pro mě nějak nepřekonatelný strach :( Vím, že je to jen chvilka, ale nikdy jsem žádnou neměla, tak i 5 nebo 10 min mě šíleně děsí a vůbec nevím jestli do IVF jít :(

• Citovat
  • Upravit
6327
4.4.12 21:26

holky narkouza neni nic strasny stoho ja strach nemam ja byla na operaci a bylo to vse ok uz je to sice asi 8 let ale byla jsem na sale 10 po narkozou.ja mam spis strach co se bude dit po odebrany vajicek mam strach zda nebudou velke bolesti po odebrani jsem citlivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.4.12 07:54

Já jsem po odsátí folíků neměla vůbec žádné bolesti,ale odsávali jich jen 10,ale i tak je to 10× píchutí do vaječníku. Holky nepřemýšlejte nad tím ,zbytečně se vystrašíte dopředu jako já. Vše bude bobrý.Hanko1120 nemůžeš mít nějakej menší zánět , ta krev a žlutý výtok je divný? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí