Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IVI - jéééj kočko, tak snad to bude brzo pryč ta potvora jedna ![]()
ahoj a pobolívání podbřišku je příznak, že se to nepovedlo??? Já si myslím, že to může být právě opak
@Ivča78 píše:
Kaczul, třeba to ještě vyjde, ono aby ta bazální teplota byla spolehlivá, tak by sis ji musela měřit celý cyklus, abys věděla, jakou ji máš. Ono ne každý ji má stejnou. Jestli ti můžu poradit, zahoď teploměr a nenervuj se tím.Holčiny, tak mám obavy, že se mi udělala cysta i z toho levého folikulu, protože mě bolí už i levý vaječník. Já se fakt bojím, jaká bolest to bude při menses, protože už teď to pociťuju fest při čůrání.
Ivčo, kuš s tím pesimistickým rozjímáním. Nepřemýšlej o tom. Cysty Ti s mensesem zmizí, ničeho se neboj!!
ani nevím jak bych rozeznala cystu od ovulačních bolesti, od menstruačních bolesti.....dyť je to pořád to samé, člověk se v tom nevyzná. Já jsem měla cystu jednou, před rokem 6cm, ale ani jsem o ní nevěděla, dali mi inekci a cysta po menzes zmizela sama
@Ivča78
Ivi, já jsem si toplotu měřívala celý cyklus, tak se už v těch svých teplotách trochu vyznám. To jenom teď, když beru ten utroš, měřím před ms, abych poznala kdy ms dorazí. To je pro mě nejpřesnější ukazatel ![]()
No, já bolest nastimulovaných vaječníků od bolesti při cystě poznám. Navíc vím, že tu jednu cystu mám. U nás se nemělo co povést, na IUI jsme kvůli cystě nebyli. No, uvidíme, jak to dopadne.
Ahoj holky, tak jsem dneska testla a samozřejmě jen jedna /
Takže teď jen počkat na ms a od té další stimulka na IVF, bojím, bojím
![]()
KACZUL -
, ty jsi dneska 12 den od IUI že ? Tak to už by tam mělo být vidět asi, tak to mě mrzí kočííí
, ale ještě MS nedorazila, tak třeba se to ještě ukáže, kéž by
![]()
No jsem 14. den od pregnylu a prvního IUI a 12. den od druhého IUI. Ms ještě nedorazila, jsem teprve 26 DC a ona přichází tak 30 DC, tak uvidm
Ale každopádně si nedělám naděje, že by se ještě objevily //
A to jsem tak tajně doufala, že by se z těch 5 prďolů alespoň jeden mohl uchytit ![]()
KACZUL - no počkej ještě pár dní, vydrž to, možná tam naskočí to co si přeješ
, kdyby ne, tak šup do IVF a to už vyjde určo
![]()
kaci u nekoho se drzi pregnyl v tele i 13dni pockej jeste dva dny aspon.jinak my je to moc lito.ale u ivf ti to urco vyjde
Kaczul, to snad ani není možný, takových velkých folíků jsi měla! Ale třeba se ještě opravdu druhá čárka objeví, jak píší holky. Já jsem dnes 25 DC, tak třeba se do dalšího boje vrhneme spolu, tedy pokud to u mě půjde. Ale ty už budeš mít IVF, já ještě IUI.
Kaczule, dokud nedorazí mrcha, tak není nic ztraceno. A IVF se neboj!! Já už se taky nebojím. Chci být prostě těhotná a udělám pro to maximum. Tak hlavu vzhůru ![]()
Kaci to je mi líto, zrovna u tebe jsem v to věřila, ale nezoufej IVF vyjde a mimčo bude. Neboj určitě to všechno dobře dopadne a za několik měsíců budeš držet prďolku v náručí…
holky, díky za podporu
Já každopádně do IVF jdu, miminko si s manželem přejeme a to hodně ![]()