Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hani, já taky bojovala s kojením, sice jsem se kojit naučila, ale malý mi zase u prsa spal a moc nepřibýval. Nakonec jsem kojila do roka a dvou měsíců, takže super. Porod jsem měla asi lehký, začaly mi bolesti v 10 hod. a porodila jsem ve 4:20 hod., epidurál jsem neměla, ke konci to byl mazec, ale zvládla jsem to.
Ivčo tak to si měla zlatý, závidííím. Já rodila 4 dny a nikomu bych to nikdy nepřála. Prý jsem neměla dost velké kontrakce (mě se teda nezdálo), takže jsem si pár dní probrečela doma v bolestech. V porodnici jsem si nakonec řekla o epidural a bylo to super.No malýmu se to také nelíbilo, takže jsem měla pěkně zkalenou plodovou vodu a malýmu v porodnici říkali rákosníčku ![]()
tak to jsi mela ok .ivco uz aby jsme byli vsichni tehu ze? pro mne bude dlouhe cekani.
pavli to teda muselo byt nedokazu si predstavit 4 dny rodit.a jak mas velky ditko?
Malýmu je 3,5
Teda on už není tak malej, už je to velký chlap ![]()
Pavli, to tě lituju. Já jsem byla po té jedné noci totálně vyčerpaná, druhý den a noc jsem celé prospala. Bylo to sice rychlé, ale taky fuška. Nedovedu si představit to vydržet čtyři dny
.
@hanka1120 píše:
dani co je to pk?
Prodloužená kultivace,dávali mi 5denní embryjko… Jiak já rodila taky 18 hodin a velké poporodní komplikace,ale malá se narodila dvoukilová,tak neuměla ode mě pít,hned unavená usnula a sestry ať jí dávám flašku a já jsem si jí doma rozkojila i když byla v porodce na nutrilonu a kojila jsem jí do 1 roka . ![]()
dani rodit 18hod to bych dani umrela u toho porodu snad.jinak dekuji jen jsem nevedela co ta zkratka znamena . jinak bych chtela dve embryjka urcite prodlouzenou kultivaci a mozna cisi ale to jeste nemam uplne promyslene.
Achooj holky, přeju krásné ránko
jak sem to tak pročítala s těma porodama, no tak je to fuška teda, kolikrát doma fňukám, když mám menzes, jaký jsou to křeče apod., každá která prošla porodem je u mě prostě borec, vím že je to přirozená věc, ale prožít to je velká statečnost a odhodlanost přivést toho malinkého tvorečka na svět, je to zázrak
, já nebudu mít možnost přirozenýho porodu nikdy, skrze ty moje operovaný střeva, budu mít císaře, to už vím teď, což mě i mrzí
, ale co nadělám že jo ![]()
Dobré ráno holky
Já doufám, že se alespoň nějakého úspěšného porodu se dočkám ![]()
KACZUL - určitě joooooo
se klidně s tebou vsadím, že tentokrát už to vyšlo a ve vnitř už se tam něco klube, teď si měla úplně vzorový podmínky
![]()
@zuzivr
sázku přijímám a doufám, že vyhraješ
Ale bohužel znám holku, co teď taky měla 5 folíků a chodí do stejéno CARu co já a mrcha dorazila
Vím, že každá jsme jiná, ale raději zůstávám nohama na zemi ![]()