IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlaPir
31.3.12 20:50

Zuzi děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
3.4.12 10:14

Ahoj holky,

jak se máte?
Kaci jak ti je? Kdy budeš testit, zítra nebo v pátek? A co ty Slunečnice, ty až v pátek, že? Holky myslím na vás a držím palce…

• Citovat
  • Upravit
15866
3.4.12 10:31

Dobré ráno, tak jsem od dneška začala měřit teplotu (vždycky měřím jen před ms, je to pro mě orientační, kdy dostanu ms, jelikož mi vždycky těsně před ms teplota klesne :) ) a žádná sláva a to beru ještě utroš :zed: Obávám se, že o víkendu ms dorazí :zed: Pak už jen IVF :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.4.12 10:48

Zrovna u tebe v to věřím nejvíc, tak snad to dopadne dobře. A testit budeš, nebo čekalt?

• Citovat
  • Upravit
15866
3.4.12 11:01

Testnu možná zítra abych věděla jestli vysadit utroš :think: ale opravdu to nevidím nadějně :zed: ale děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.4.12 11:19

KACZUL - nehaž ještě flintu do žita :hug: jak si psala o té teplotě, tak to měříš dole v kačce :D , a když si těhu tak kolik by měla být, nebo to je asi u každé jinak že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.4.12 11:20

PAVLI - já jsem se v tom ztratila, ty jsi po jakém zákroku, nebo vůbec jak si na tom ?? Určo to tady bylo napsané, ale zapomínám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.4.12 11:27

pěkný den Všem přeji, já se bojííím :lol: testovat, takže nebudu, navíc nemám test doma a do lékárny se mi nechce, ale dnes jsem teprve 11den po IUI, takže ještě nee, ms by měla dorazit v pondělí nebo v úterý za týden. Prsa nalitá, píchání v podbřišku, náladová, takže klasika :mrgreen:
Ale je pravda,že zítra odjíždíme do pondělí do Maďarska na termálů karavanama a tam se bude skoro každý den popíjet tak bych si to mohla testnout, ať vím a nepřeháním to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.4.12 11:29

Takže jak přijedu a mrknu na emimino tak už bych taky mohla vědět, komu z Vás se zadařilo a pokud někomu ano, tak mě to jen nakopne do dalšího IUI…to dáme holky!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.4.12 11:45

Zuzi, to já taky :) Jak si na tom ty? Já bych měla ve čtvrtek testovat, ale bojím se toho. Jsem po 2 IUI. Bohužel mě několik dní pobolívalo v podbřišku, tak si myslím, že to nedopadne :( Ale pořád ve skrytu duše doufám

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
3.4.12 11:47

Slunečnice tak to se máš, to ti závidím, taky bych někam vyrazila :) Já ač si myslím, že to u mě nevyšlo, tak se alkoholu vyhýbám- co kdyby náhodou :) Třeba to u tebe vyjde hned napoprvé :) držím palce

• Citovat
  • Upravit
496
3.4.12 12:13

PAVLI - tak to držím palečky, všechny, který mám :hug: já jsem dneska šestý od IUI, a trápí mě jen ta bolest břicha, jinak nic :nevim: žádný motolice, žádný citlivý prsa no niic :) , tak to vidím, že stejně skončíme na IVF, a tak sem si pořád myslela že to IUI bude stačit, asik neee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.4.12 12:19

Zuzi děkuju. To mě taky nic krom té bolesti břicha netrápí. Akorát se mi do včerejška motá hlava, ale to je u mě normální, mám nízký tlak :( Tohle je poslední IUI? Já taky doufám v IUI, mám podepsané ještě jedny papíry a pak asi IVF, ale taaak hrozně se mi do něj nechce :( Ale 6 dní to je ještě hrozně brzy ztrácet naději, to určitě klapne. Musí to klapnout

• Citovat
  • Upravit
496
3.4.12 12:25

PAVLI - to bych si přála aby to vyšlo, toho IVF se bojím jako čert kříže, i když od ostatních holek vím, že to není nic hroznýho, ale stejně, pořád sem doufala, že to vyjde s IUI,je to ještě pořád skoro jako přirozeně otěhotnět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.4.12 12:26

Kaczul, třeba to ještě vyjde, ono aby ta bazální teplota byla spolehlivá, tak by sis ji musela měřit celý cyklus, abys věděla, jakou ji máš. Ono ne každý ji má stejnou. Jestli ti můžu poradit, zahoď teploměr a nenervuj se tím :-).

Holčiny, tak mám obavy, že se mi udělala cysta i z toho levého folikulu, protože mě bolí už i levý vaječník. Já se fakt bojím, jaká bolest to bude při menses, protože už teď to pociťuju fest při čůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí