IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
9.4.12 21:01

Děkuji za podporu, to víš, že jsem to obrečela, zrovna jsme se milovali v karavanu a přišlo to…chvíli jsem se držela, ale pak jsem se prostě normálně rozbrečela, ale přítel mi říká „miláčku, přece by se tak krásnému páru nestalo,že nebudou mít miminko?“uvidíš, to přijde, tak mu věřím…chci mu věřit.Už je to 2 roky, co se nedaří.
Ovulku mám prokázanou, neberu žádné léky, takže se vrhnem hned do dalšího.to 1 IUI nám to vyšlo ale blbě, mívám OVU 13-14 den a na IUI jsem šla už 10 den, což se mi zdálo brzo, 8 den cyklu jsem měla folikl 14 mm, takže v pátek mohl být tak 17-18 a v sobotu jsem hodně cítila ovulku…ale nevím jestli tam ten pregnyl zabral ve správnou dobu, si myslím, že ne. Ale tento měsíc to vychází na pátek za 14 dní a to budu 13 DC…tak snad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.4.12 21:17

Slunečnice, to mě hrozně moc mrzí :hug:. Chápu, jak se cítíš, mě taky první IUI nevyšla a taky mě to sebralo, nejdřív jsem se držela a pak jsem se sesypala a taky si pobrečela. Za pár dní se zase budeš cítit líp a vrhnete se do dalšího pokusu. Určitě nebudete muset mít žádnou pauzu. A od přítele je to moc hezký, jak tě podpořil. Přeji hodně štěstí do dalšího snažení.

Hani, menses zatím nedorazila, vyhlížím ji a už mě to čekání pěkně štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.4.12 21:18

Slunečnice to je mi líto :( . Moc dobře vím, jak se cítíš. Také jsem u 1. pokusu věřila a zítra se musím objednat na utz a 3. pokus :( . Já chodím hned za sebou, žádnou pauzu, pokud nechci nemám

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
9.4.12 21:19

Ivčo, to je škoda, že menses nic :( . Tajně jsem doufala, že budu mít s kým čekat… :)

• Citovat
  • Upravit
15413
9.4.12 21:23

Pavli, no taky mě to štve, ani nevíš jak. Tento cyklus pořád jenom nečinně čekám. Zítra si zkusím zavolat do Gennetu co a jak a jestli se nemám přijet ukázat. Třeba mi dají vyvolávačku, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.4.12 21:23

Holky, děkuji, jsem ráda, že v tom nejsem sama, připadám si jak exot, že zrovna nám to hold nejde…všechno máme, dobrou práci, dobré kamarády, dobré bydlení, hrozně se milujeme, i po více jak 4 letech i ty peníze máme, ale to jedno … :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.4.12 21:25

Ivi, takže ty čekáš na menzes zda Ti odejde cysta, že? a pak co?? 2 IUI, říkám to správně nebo už IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.4.12 21:25

Slunečnice, neboj, i vy se dočkáte. Určitě v tom nejste sami, dnes je už spíš zázrak, když to jde hned a přirozeně. Ale hlavní je, že dnes medicína umí opravdu zázraky, takže máme velkou naději, že se nám to tady všem povede a brzy budeme těhulky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.4.12 21:26

Slunečnice, no, chtěla bych zkusit ještě IUI, ale uvidím, co mi řekne doktor na konzultaci. Minule se mu se mnou moc do IUI nechtělo, tak si asi tentokrát nechám poradit. Já ani nevím, jestli se tento cyklus bude něco dít, když mám tu cystu, doktorka mluvila něco o pauze od hormonů a já bez nich nemám ovulku :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.4.12 21:28

no,to čekání by mě asi zabilo,když nemůžete nic dělat…a proč odpočinout od hormonů??Už je bereš delší dobu?? a chci se zeptat, pregnyl je taky hormon??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.4.12 21:29

No, brala jsem je teď druhý cyklus, odpočinout asi kvůli té cystě. Ona se často po Clostylbegytu dělá. Ale neříkal mě to přímo můj doktor, takže si počkám na jeho vyjádření. Jemu věřím víc. Víš, že ti ani nevím, jestli je to hormon? Ale asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.4.12 21:40

Ivčo a kdy si to měla dostat? Neříkej mi, že zrovna u tebe dr. chtěl IVF, vždyť ty si jasný příklad toho, že s pomocí IUI to jde… Cysta je určitě pryč, neboj. A hned po ms se do toho zase určitě pustíte

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
9.4.12 21:41

Slunečnice neboj ono to vyjde, dřív nebo později, ale určitě to vyjde…

• Citovat
  • Upravit
15413
9.4.12 21:45

Pavli, jj, chtěl nás natlačit hned do IVF. Říkal, že to, že se to povedlo při IUI považuje u mě za přírodní zázrak :-), a že to nečekal. A taky se mi od minule hrozně moc snížilo AMH, takže říkal, že je škoda čekat a zkoušet to kdoví jak dlouho. Vysloveně řekl, že každý cyklus, který se u mě propásne, je škoda. Cysta pryč bohužel není, cítím ji jasně, odejít by měla až s menses. Dnes jsem 30 DC. Kdy bych to měla dostat, to je u mě těžko říct, mám menses po kojení dost rozházenou. Navíc ta cysta může menses brzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.4.12 21:59

Já díky tobě v IUI věřím :) . A třeba se ten zázrak podaří zase :) moc bych ti to přála. Jo jo s tím rozházeným mensesem to znám, já až teď při IUI to mám docela pravidelně, jinak jsem nikdy nevěděla kdy to čekat a je pravda, že tento měsíc mě to překvapilo dřív než jsem čekala :) . Tak držím palečky ať dorazí co nejdřív a vše je v pohodě. A ty uvažuješ, že půjdeš rovnou do IVF a IUI už zkoušet nebudeš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex