Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ivco to spineni je zatim uplne malo ale jsem 26dc takze se to urcite rozjede zitra jdu do caru pro leky a pak hura iui.handi i u nas bylo tento mesic vubec nic a silene se to tahlo tak se uz tesim na iui
Handí , já bych asi taky zusila IUI , já to zkoušela i když to nevyšlo,ale u mě byl i jiný důvod. To čekání ti pak líp utíká,když se něco děje. Jinak po přeléčení se ti IVF určitě podaří,koukej na mě a vůbec se neboj
.
Luci to je opravdu strašně peněz ,jak to ,že jsi platila tolik ?
Všem vám holky přeji brzy ty vytoužené dvě čárky
.
Hanko, tak držím pěsti, aby to špinění ustalo! Třeba se to nerozjede, o to větší překvapení by to bylo.
ivco dekuji uvidime zatim porad malicko spinim.ale ja normolne pred menstruaci spinim 3dny.ale bazalni teplota mi dneska spadla 37.1 vcera dneska 36.9 takze uvidime ale vypada to mms.
Ahojky holky, tak kolik je tu nových těhulek? ![]()
Z Ivči mám samozřejmě obrovskou radost a už jsem jí psala!!!! ![]()
Tak jsem byla na UTZ a máme 12mm a viděla jsem srdíčko jak tluče
.
Dani, je to krása, vid? Tak super, že je všechno v pořádku!!!
![]()
ahojky děvčatka chci se poptat nevite některa jak se dobere duphaston za jak dlouho dostanu MS?
@handa30 píše:
Ahoj, myslím že do tří dnů.
AHOJ HANDI tak jsem zvědava kdy to dostanu posledni tabletku jsem vzala v sobotu ![]()
Dani to je krásný, moc gratuluju!
Já byla dnes na utz a ani nevím jak veliký mám folík, ale zítra jdu na IUI a sliznice prý super. Zase jsem chytla úplně jinou dr. než kdy jindy a nakonec toto není moje poslední IUI, od příští to prý zkusíme se stimulací a až teprve po vyčerpání 6 IUI půjdeme do IVF ![]()
Hokly ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli některá nevíte jak je to se zjištěním těhotenství z krve? Vím, že to dělají v nějaký nemocnici ale nevím jak dlouho po IUI a tak. Nevíte prosím o tom některá něco?
@Lucie34 píše:
AHOJ HANDI tak jsem zvědava kdy to dostanu posledni tabletku jsem vzala v sobotu
Tak třeba to nedostaneš, Luci ![]()