Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
V pátek jsem měla 18mm folík, tak jsem se Dr. ptala zda do pondělí doroste a ona řekla, že každý den rostou tak o 2 mm, tudíž dneska by měl prasknout kolem 22mm.
Handi držím moc moc moc palečky
Holky tak já jsem pěkně nastydlá, takže z toho nemám moc radost
pokud by se to povedlo, tak by to v těch prvních dnech nebyl nejlepší začátek. Navíc se bojím vzít i jakýkoliv prášek, takže doufám, že to samo rychle odejede ![]()
Slunečnice, my jsme se snažili vždycky při těch bolestech vaječníků a den předtím a vyšlo to. Já si myslím, že ta bolest je prostě ovulka.
Pavli, na rýmu si kup Piňosol, ten se může i v těhotenství, je to olejíček s bylinkami. Na kašel jitrocelový sirup nebo já si vařím odvar z cibule a sladím medem. Jinak se dopuj céčkem a hodně pij. Na bolest v krku si můžeš kloktat vodu se solí. Na Millerových pastilkách se sice píše, že se v těhu nemají brát, ale ono se to píše dneska pro jistotu na všem, jsou to bylinky, takže pokud to nebudeš přehánět, tak bych se taky nebála, já jsem je brala. A kdybys měla teplotu, tak si klidně vezmi Paralen. Já jsem byla v prvním trimestru taky nemocná a v CARu mi doktor řekl, ať si vezmu léky, že sice skoro na všem se píše, že se to v těhu nesmí, ale že je to spíš proto, že se tím výrobci jistí, a že pro mě a pro miminko je teď nejdůležitější, abych se uzdravila.
Handi, taky držím moc pěsti, aby to vyšlo! Nastavené to máš krásně.
Ahoj holky , tak já byla včera už předaná z CAR ke svému Dr. a bylo super . Pan doktor mě prohlíd udělal stěry (nic neboelo,ani jsem nešpinila) a pak UTZ a konečně jsem i slyšela srdíčko , ne jen viděla . Dokonce mám i průkazku,takhle brzo jsem jí nečekala,ale jdu až za měsíc ,jen za 14 dní na krev . Joo a pinďa má 2 cm a je o tři dny starší
.
Handí moc ti držím pěstičky,určitě to zabere a vyjde ti to
.
Pavli já byla nastydlá po celou dobu stimulace a i při ET a vyšlo to ,tak neboj.
Ivi jak ti je těhulko? Já bojuju už měsíc s celodenní nevolností i v noci a jsem hotová,už aby to přešlo a mohla jsem si užívat těhu
.
dobré ráko holky potřebuji poradit ohledně IUI nevim jak to chodi v ponděli jedu na UTZ jake budou foliky a kdy myslite že by mi udělali IUI?
podle toho kolikátý den cyklu jsi,ale myslím, že tak úterý středa, to je jasný…samozřejmě dle velikosti folíků
Ahoj holky!
Jéé, Dani! Až já někdy uslyším srdíčko mého prcka, tak se snad zblázním radostí.
Moc na Tebe myslím, aby vše pokračovalo tak jak má. A aby Tě přešly nevolnosti a mohla ses radovat z těhu.
Pavli, jak píše slunečnice, pokud budeš mít folík kolem 18mm, tak IUI bude ve středu, pokud bude menší, tak Tě pozvou ještě na kontrolní UTZ a IUI bude podle velikosti folíku.
luci slunecnice ma pravdu zalezi dle velikosti foliku,ja jdu na ultrazvuk v sobotu a budu 11dc.a iui pocitam nekdy pristi tyden
Holky v ponděli budu 11dc mylite že mam jet na ten UTZ?A nebo to nechat na středu to budu 13dc.Zitra dobiram clostik tak jsem zvědava kolik foliku tam bude a nebo jestli tam nějake budou?
Já jsem se už několik cyklý spálila tím, že jsem jela až 13DC a byl už po ovulce, tak na to pozor, jeď raději ten 11DC…já od příštího měsíce budu jezdit preventivně už 10DC a hotovo.
@slunečnice81 píše:
Já jsem se už několik cyklý spálila tím, že jsem jela až 13DC a byl už po ovulce, tak na to pozor, jeď raději ten 11DC…já od příštího měsíce budu jezdit preventivně už 10DC a hotovo.
slunečnice81 dik asi to risknu a pojedu už v ponděli mam to sice daleko bydlim v Rychvaldě a Karvine a musim dojiždět tak nevim jak to zvladnem