IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
23.4.12 15:40

V pátek jsem měla 18mm folík, tak jsem se Dr. ptala zda do pondělí doroste a ona řekla, že každý den rostou tak o 2 mm, tudíž dneska by měl prasknout kolem 22mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
23.4.12 19:36

Handi držím moc moc moc palečky

Holky tak já jsem pěkně nastydlá, takže z toho nemám moc radost :( pokud by se to povedlo, tak by to v těch prvních dnech nebyl nejlepší začátek. Navíc se bojím vzít i jakýkoliv prášek, takže doufám, že to samo rychle odejede :(

• Citovat
  • Upravit
15413
23.4.12 19:46

Slunečnice, my jsme se snažili vždycky při těch bolestech vaječníků a den předtím a vyšlo to. Já si myslím, že ta bolest je prostě ovulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.4.12 19:49

Pavli, na rýmu si kup Piňosol, ten se může i v těhotenství, je to olejíček s bylinkami. Na kašel jitrocelový sirup nebo já si vařím odvar z cibule a sladím medem. Jinak se dopuj céčkem a hodně pij. Na bolest v krku si můžeš kloktat vodu se solí. Na Millerových pastilkách se sice píše, že se v těhu nemají brát, ale ono se to píše dneska pro jistotu na všem, jsou to bylinky, takže pokud to nebudeš přehánět, tak bych se taky nebála, já jsem je brala. A kdybys měla teplotu, tak si klidně vezmi Paralen. Já jsem byla v prvním trimestru taky nemocná a v CARu mi doktor řekl, ať si vezmu léky, že sice skoro na všem se píše, že se to v těhu nesmí, ale že je to spíš proto, že se tím výrobci jistí, a že pro mě a pro miminko je teď nejdůležitější, abych se uzdravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.4.12 19:50

Handi, taky držím moc pěsti, aby to vyšlo! Nastavené to máš krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
23.4.12 20:49

Ivčo děkuju moc, jsem ráda, že si mi poradila.

• Citovat
  • Upravit
791
25.4.12 07:29

Ahoj holky , tak já byla včera už předaná z CAR ke svému Dr. a bylo super . Pan doktor mě prohlíd udělal stěry (nic neboelo,ani jsem nešpinila) a pak UTZ a konečně jsem i slyšela srdíčko , ne jen viděla . Dokonce mám i průkazku,takhle brzo jsem jí nečekala,ale jdu až za měsíc ,jen za 14 dní na krev . Joo a pinďa má 2 cm a je o tři dny starší :lol: .
Handí moc ti držím pěstičky,určitě to zabere a vyjde ti to :hug: .
Pavli já byla nastydlá po celou dobu stimulace a i při ET a vyšlo to ,tak neboj.
Ivi jak ti je těhulko? Já bojuju už měsíc s celodenní nevolností i v noci a jsem hotová,už aby to přešlo a mohla jsem si užívat těhu :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
25.4.12 08:52

dobré ráko holky potřebuji poradit ohledně IUI nevim jak to chodi v ponděli jedu na UTZ jake budou foliky a kdy myslite že by mi udělali IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.4.12 10:06

podle toho kolikátý den cyklu jsi,ale myslím, že tak úterý středa, to je jasný…samozřejmě dle velikosti folíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.4.12 10:12

Ahoj holky!

Jéé, Dani! Až já někdy uslyším srdíčko mého prcka, tak se snad zblázním radostí.
Moc na Tebe myslím, aby vše pokračovalo tak jak má. A aby Tě přešly nevolnosti a mohla ses radovat z těhu.
Pavli, jak píše slunečnice, pokud budeš mít folík kolem 18mm, tak IUI bude ve středu, pokud bude menší, tak Tě pozvou ještě na kontrolní UTZ a IUI bude podle velikosti folíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.4.12 10:13

luci slunecnice ma pravdu zalezi dle velikosti foliku,ja jdu na ultrazvuk v sobotu a budu 11dc.a iui pocitam nekdy pristi tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
25.4.12 10:18

holkyx dik za info jdu poprve na IUI tak nevim jak to chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
25.4.12 10:34

Holky v ponděli budu 11dc mylite že mam jet na ten UTZ?A nebo to nechat na středu to budu 13dc.Zitra dobiram clostik tak jsem zvědava kolik foliku tam bude a nebo jestli tam nějake budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.4.12 10:44

Já jsem se už několik cyklý spálila tím, že jsem jela až 13DC a byl už po ovulce, tak na to pozor, jeď raději ten 11DC…já od příštího měsíce budu jezdit preventivně už 10DC a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
25.4.12 10:46
@slunečnice81 píše:
Já jsem se už několik cyklý spálila tím, že jsem jela až 13DC a byl už po ovulce, tak na to pozor, jeď raději ten 11DC…já od příštího měsíce budu jezdit preventivně už 10DC a hotovo.

slunečnice81 dik asi to risknu a pojedu už v ponděli mam to sice daleko bydlim v Rychvaldě a Karvine a musim dojiždět tak nevim jak to zvladnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí