IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
3.5.12 12:35
@Lucie34 píše:
zdravím holky tak dnešni UTZ dopadl dobře zitra mi sestra pichne pregnyl a 12.30H IUI :dance:

Luci, tak super :dance: Budu držet palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
3.5.12 12:38
@handa30 píše:
Luci, tak super :dance: Budu držet palce!!

ahoj Handi děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.5.12 12:49

Handi moc moc držím palce. Za jak dlouho budeš moc do IVF jít? To se ti nedivím. Já se IVF hodně bojím, ale zase to mimčo za to stojí. Nejhorší je, že ty naši chlapi vůbec netuší čím vším si musíme projít a berou to jako samozřejmost (alespoň já u toho mého to tak mám) :( .Tento cyklus mě bobely prsa, ale jinak nic jiného. Je pravda, že jsem si teď dávala nejmenší pozor a říkala si, že když se to bude mít povést, tak se to povede. Hodně jsem v to doufala, protože jsem z těch 3 pokusů měla nejlepší folík a dr. mi říkala, že mám i super sliznici. Ale tak nějak přestávám věřit. Od dalšího bych měla brát clostik, ale říkám si jestli je to vůbec něčemu platné, když máme špatné sperma. Že se tu možná snažím úplně zbytečně :(

• Citovat
  • Upravit
4894
3.5.12 12:53
@PavlaPir píše:
Handi moc moc držím palce. Za jak dlouho budeš moc do IVF jít? To se ti nedivím. Já se IVF hodně bojím, ale zase to mimčo za to stojí. Nejhorší je, že ty naši chlapi vůbec netuší čím vším si musíme projít a berou to jako samozřejmost (alespoň já u toho mého to tak mám) :( .Tento cyklus mě bobely prsa, ale jinak nic jiného. Je pravda, že jsem si teď dávala nejmenší pozor a říkala si, že když se to bude mít povést, tak se to povede. Hodně jsem v to doufala, protože jsem z těch 3 pokusů měla nejlepší folík a dr. mi říkala, že mám i super sliznici. Ale tak nějak přestávám věřit. Od dalšího bych měla brát clostik, ale říkám si jestli je to vůbec něčemu platné, když máme špatné sperma. Že se tu možná snažím úplně zbytečně :(

ahoj Pavli my také mame špatnej spermiogram a vidiš zitra jdem do IUI dr mi řekla že jsem krásně reagovala na clostik ani tomu nechtěla věřit a vidiš zitra bude muj den :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.5.12 13:01

Pavli, ještě to nezvdávej. Opravdu znám holky, co měly negativní test v době menstruace a chvilku počkaly, a pak zjistily že jsou těhu. Vydrž!!
Pavli, jak dlouho se snažíte? Nemáš to v podpisu, tak nevím. Čím delší to je, tím je to psychicky náročnější. Ještě k tomu kolem mě těhotní jedna vedle druhé…a já pořád jen čekám, kdy přijde řada na mě. Musíme doufat!!!
Na IVF půjdu nejspíš v červnu, chci mít před tím výsledky z Imunologie, a ty budou asi za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.5.12 13:31

handi uplne stebou souhlasim cim dil se clovek snazi tim je to horsi,aspon ja to tak citim.my se snazime 3 roky takze des a hruza ,nekdy se proste slzam neubranim.a nejhorsi je ze muj ma s prvniho manzelstvi dcerku ,a ja mam dve sestry obe mali decka takze to neni pro mne jednoduche.ivco dneska uz mne vajecniky nebolijou uz mi je dobre.handi hodne stesticka .pavli urcite jeste pockej a zkus testnout za 3 dny jak pise handa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.5.12 16:56

Luci tak to držím palce, s tolika folikama se to musí povést.

Handi díky, zvedla si mi náladu a začala jsem zase doufat, že to třeba není ještě úplně ztracený. Pročítala jsem si diskuze a holky tam psaly, že to špinění je dobré znamení, což mi taky trochu zvedlo náladu. U nás se vlastně nedá říct, že se snažíme. Manželovi po chemoterapii řekli, že máme 2 roky počkat a pak vyšetření. Po víc jak 2 letech (Dlouhá čekací doba u dr.) nám řekli, že je manžel neplodný a že i kdyby se to nějakým zázrakem povedlo, tak by to nebylo dobré, protože mu nedopadly dobře genetické testy, takže by miminko asi nebylo v pořádku. Tak jsem se objednala do caru a čekala více než čtvrt roku, než nás vzali. Takže vyšetření a tak a do toho přišly Vánoce. Takže zase čekání. Začali jsme v lednu s první IUI a druhou v únoru jsem vynechala, protože jsme měli v době ovulace zamluvené hory… Takže Vlastně jen čekám, malýmu budou v září 4 a nevzali mi ho do školky, protože nemám potvrzení z práce. Takže teď jsem bez školky, bez práce a bez miminka :( No já mám kolem sebe kamarádky s miminkama, tak jim závidím to malý mimčo :) . Jo jo to chápu, no každopádně červen je už za měsíc, to je za chvilku. Ale třeba to vůbec nebude potřeba, moc bych ti to přála

• Citovat
  • Upravit
891
3.5.12 17:12

Pavli, teda, ten Tvůj příběh mě celkem vzal. Jsi hodně trpělivá. Máš můj obdiv, ale máte doma malého sviště, tak s ním to určitě utíká rychleji i když vím, že touha po miminku je stejná (i když si člověk přeje třeba páté dítě). Doufám, že je manžel po chemoterapii v pořádku. Budu držet palce, aby se Ti ta mrcha nerozjela!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.5.12 20:58

Pavli,taky na Tebe budu myslet, jen jsem se chtěla zeptat…takže v CAR Vám řekli,že se pokoušet můžete, manžel je už v pořádku??Pochopila jsem to dobře…člověk si uvědomí,že na tom není tak blbě sám a že je nás v tom více…a musíme věřit, nic jiného nám nezbývá.
Holky držme se :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.5.12 21:22

Handi děkuju. Jo jo malej je celej můj život a díky všemu jsem na něm asi hodně závislá :( .Jo jo touha je asi u nás všech stejná. Také to nemáš lehké. Jo jo manžel už je naštěstí v pořádku. Děkuju, kéž by nedorazila…

Slunečnice děkuju. Ne ne manžel je neplodný a kdyby náhodou se to podařilo, tak by miminko nebylo asi v pořádku, takže my se snažit doma nemáme- jsme plně v rukou doktorů. To máš pravdu, díky vám je mi líp a vše se to líp zvládá

• Citovat
  • Upravit
891
4.5.12 15:37

Tak co, Pavli?? Jak si na tom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
4.5.12 16:05

ahojky holky tak jsem doma a za 14dni mam testovat tak uvidime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.5.12 21:44

Luci, držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
5.5.12 13:39

Handi včera dorazila mrcha :( dorazila od 4 dřív :( Tak ode dneška zobu clostik. Děkuju si moc hodná

Luci držím palce

• Citovat
  • Upravit
891
5.5.12 18:40
@PavlaPir píše:
Handi včera dorazila mrcha :( dorazila od 4 dřív :( Tak ode dneška zobu clostik. Děkuju si moc hodnáLuci držím palce

Pavli,to mě moc mrzí :hug: Ale jedeme dál. Kdo si počká, ten se dočká. Nevěš hlavu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí