IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
8.5.12 15:02

Handi, testnout už by jsi mohla, já testovala 10 den po IUI ;) :) A to že nic nectíš je správné, jak píše Ivča, ani já se necítila těhotně a dodnes necítím, pořád čekám, kdy začnou pohyby, ať už je ten „kontakt“ s mimčem trošku lepší. ;)

Lucí, já si taky dost užila, taky mě po pregnylu bolel podbřišek a hodně jsem cítila vaječníky, měla jsem pocit snad už hodinu po píchnutí, že folíky praskají… myslím, že to nic není a budeš v pořádku. Jen kdyby ta bolest byla neúnosná, tak to začni řešit. Teď odpočívej a věř, že to dobře dopadne! ;)

Ivi, to ty, jak ti je? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.5.12 19:05

Ahoj holky!!
Luci, jak už psala Hanka, určitě bolení podbřišku je způsobené pregnylem, myslím že jak pregnyl bude z těla mizet, tak bude mizet i ta bolest. Tak se ničeho neboj.
Jinak holky, budu testovat zítra ráno. Dám vědět!!
Doufám, že se všechny máte fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
8.5.12 19:15

Ahoj holky, jak jste si užily volno?

Handi moc moc moc na tebe myslím a držím palce. Doufám, že nám tu zítra nahlásíš //. Také doufám, že už to máš doma v pohodě. Já byla 4 dny u rodičů, pomáhala jsem jim tam, takže jsem na nic nemyslela a jen rádno a večer zobala clostik. Hodně mi to pomohlo…

Ivčo už to bude 4 IUI :( no nějak rychle ty pokusy čerpám. Zrovna teď i řeším školku a práci. Není to vůbec lehký. A jak je tobě? Už přešly nevolnosti?

• Citovat
  • Upravit
891
8.5.12 19:45

Ahoj Pavli, díky za držení palců.
Jo, doma se to uklidnilo, dnes jsme byli na chalupě a manžel si přivezl ovce, tak se má o koho starat, tak je vyklidněnej :) I když teda ovce zrovna moc péče nepotřebujou, ale tonoucí se i stébla chytá :)
Je dobré, že sis u rodičů trochu vydechla a zobala poslušně clostík. Četla jsem tady na diskuzích, že 4.IUI bývá úspěšná!! Tak držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.5.12 19:47

Handi, držím hrozně moc pěsti na zítřejší testování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.5.12 19:48

If, Pavli, nemůžu si asi stěžovat, jen mám stále za kámošku celodenní nevolnost, teď je to asi nejhorší, hlavně večer mám co dělat, abych vůbec snědla večeři. Už je při představě, že budu muset otevřít ledničku mi je nic moc.

Pavli, kolikrát máte IUI v plánu? Chcete to zkusit šestkrát? Ale teda doufám, že to nebude potřeba a taky vám to už konečně vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.5.12 20:45
@Ivča78 píše:
Handi, držím hrozně moc pěsti na zítřejší testování!

Ivčo, děkuju :hug: Vím, že nevolnosti jsou hrozné, ale já bych si je tak přála. Zkus je vnímat jako signál, že se mimču u Tebe líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.5.12 08:43

Handi to je dobře, že jsou ovce nenáročné, protože budete mít spoustu práce s miminkem, tak ti bude pomáhat :) Děkuju, tak snad bude úspěšná a jiná nebude potřeba :)

Ivčo tak řekni manželovi, že musí večeři dělat on, když se ti dělá takhle špatně :lol: ať o tebe hezky pečuje :D . Já nevím kolik IUI máme v plánu. Vlastně byly v plánu původně 3, ale pak mi dr. řekla ať tuhle 4. zkusím s clostikem a napsala mi ho ještě na příští. Takže to by bylo 5. Také doufám, že už žádná nebude potřeba. Už si u těch doktorů připadám jak doma :(

• Citovat
  • Upravit
791
9.5.12 09:15

Ahoj holčiny , tak to tady po dlouhé době pročítám a moc Vám všem držím pěstičky. Handí tak co testila jsi :hug: ? Holky i když to náhodou nevyjde ,tak pořád je tady ta možnost IVF a opravdu to není ,tak strašný ,jak se to na první pohled zdá,jsem toho příkladem :) ,jsem velkej srabík a dala jsem to. Jinak já měla taky problémky viz můj popisek,jinak mi je taky Ivčo pořád špatně,to je přesný s tou lednicí ,jak jsi psala :mrgreen: . Podívám se na jídlo a sevře se mi žaludek a nemůžu do sebe nic dostat,ale je to lepší než před týdnem,zhubla jsem jen půl kg,tak to bude ok.Jinak je mazec toho prcka ve mě vidět jak mává rukama a nohama a dělá přemety :lol: . 15let od prvního těhu,tak jsem jak pvorodička :) . Holky držím pěstičky a určo se dočkáte ,já čekala 6 let :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.5.12 09:58

Holky, tak hlásím sněhobílý test, jak jsem předpokládala :( Tentokrát je z toho víc špatnej manžel, hodně doufal. Ach jooo. Musíme jet dál. Nedá se nic dělat. Takže směřuju k IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.5.12 10:07

Handi to mě moc mrzí :( Ale IVF to jistí :hug: za chvilku si budeš užívat nevolností a budeš vzpomínat jak to bylo super, když ti nic nebylo

• Citovat
  • Upravit
891
9.5.12 10:16
@PavlaPir píše:
Handi to mě moc mrzí :( Ale IVF to jistí :hug: za chvilku si budeš užívat nevolností a budeš vzpomínat jak to bylo super, když ti nic nebylo

Pavli, to doufám. Jestli nevyjde IVF, tak fakt nevím, jak se s tím doma poperem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.5.12 10:34
@handa30 píše:
Holky, tak hlásím sněhobílý test, jak jsem předpokládala :( Tentokrát je z toho víc špatnej manžel, hodně doufal. Ach jooo. Musíme jet dál. Nedá se nic dělat. Takže směřuju k IVF

Neboj IVF vyjde, musíš myslet pozitivně, já měla to samé co ty a ještě nepůchodný vejcovod a druhý vaječník nepracuje a podívej Prednison s IVF fakt funguje :hug: a před tím 4 IUI neúšpěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.5.12 10:35

Handi nad tím ani neuvažuj, IVF 100% vyjde! A budete mít doma krásný malý miminko, nebo třeba i 2 miminka :)

• Citovat
  • Upravit
4894
9.5.12 10:38

Handi moc mě to mrziiii :hug: věřila jsem že vyjde ale coo věř bude to dobry a držim palečky na IVF vim jak se citiš prošla jsem už IVF a ted doufam v IUI :hug: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí