IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
9.5.12 10:55

Holky, děkuju..ještě že Vás mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
9.5.12 12:50

Handi klidně testni za pár dní ještě jednou, co ty vš, třeba se ještě potvora druhá ukáže! ;) Jinak v IVF věř, určitě to dopadne dobře!!! :hug:

Ivi, mě naučila jedna kamarádka, ať si říkám, že další den už mi špatně nebude a docela to zabíralo, sice mi zle bylo, ale aspoň né už z představy na jídlo.
Jinak mě se dneska Dr. prala jak mi je a já na ní: noo cítím se docela netěhotně, a ona no to mi ani neříkejte!! ale všechno je v pořádku, jen je už prostě fajn, tak držím palce, ať tě to přejde co nejdřív! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.5.12 20:44

Handi, to mě hrozně moc mrzí, brouku :hug:. Tak teď je před vámi IVFko? Určitě vyjde, uvidíš a brzy budeš v ruce držet pozitivní těhu testík :palec:.

Pavli, jj, večeře mi manžel dělá pravidelně, protože já bych se asi jinak nenajedla. Jak to nemusím chystat, tak to sním, ale hlavně mi nevadí sýr, tak ten si dám.

Dani, v kolikátém ty jsi vlastně už týdnu? Jé, já už se taky těším na přemety, naposledy jsem viděla jenom malou fazolku :-). Tak ty nevolnosti musíme nějak vydržet a doufat, že to už brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 08:05

Ahoj holky mohly byste mi prosím napsat jaké vyšetření jste musely podstoupit než u vás proběhlo první IUI ? A po jak dlouhé době co jste přišly do CAR se konalo?

• Citovat
  • Upravit
6327
13.5.12 09:06

anonymni v kazdym caru to chodi jinak.ale unas v caru to slo rychle.prvni nasteva je takova je informativni,ale protoze jsem byla 11dc tak se podivala na me ultrazvukem zda jsou nejaky foliky .jinak ja jsem dosla v 3dc na krev to mi vzali ampulu jednu na hormonalni profil.pak jsem dosla 10dc jeste jednou mi vzal krev na hormonalni profi a imuno ,tez ten 10dc jsem jeste zasla na pruchodnost vejcovodu dela se to pod ultrazvukem,toto vysetreni jsem si sama vyzadala.jinak manzel mel spermio hotovy uz davno takze ho tam nehnali jinak to taky musis mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.5.12 09:32
@Ivča78 píše:
Handi, to mě hrozně moc mrzí, brouku :hug:. Tak teď je před vámi IVFko? Určitě vyjde, uvidíš a brzy budeš v ruce držet pozitivní těhu testík :palec:.

Pavli, jj, večeře mi manžel dělá pravidelně, protože já bych se asi jinak nenajedla. Jak to nemusím chystat, tak to sním, ale hlavně mi nevadí sýr, tak ten si dám.

Dani, v kolikátém ty jsi vlastně už týdnu? Jé, já už se taky těším na přemety, naposledy jsem viděla jenom malou fazolku :-). Tak ty nevolnosti musíme nějak vydržet a doufat, že to už brzy přejde.

Ahoj Ivi , já už od zítra 11+0 tt jo jo a je to mazec ,jak se tam mele a mává ručkama něco tak strašně maličkého :) , strašně to letí a ty nevolnosti jsou už o něco lepší. Přejde to ze dne na den,ale pořád to není ono a chce se mi :poblion: . Za týden jdu na první veký screning ve 12+1 tt.A ty jsi v 9tt ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 12:38

Dani, já jsem na začátku desátého týdne, taky to pěkně letí. Tak to budu držet pěsti na screening, já tě budu brzy následovat. Já jdu příští týden na krev a začátkem června na ultrazvuk, tak doufám, že bude vše v pohodě a žádné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.5.12 17:44

Ivčo, prosím Tě, chci se zeptat, zítra jdeme na 2IUI a včera jsme se nezvládli tulit, bojím se,že jsme měli tak jestli to můžeme pojistit dneska večer.....ale zítra ráno na 8 už jde přítel na odběr tak nevím, je to důležité ta abstinence před IUI nebo jen před spermiogramem??Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 17:48

nam doktorka rika ze absence pred iui ma byt.a mate spermiogram dobrej? pokud ho mate dobrej tak si myslim ze to vadit nebude jen ho bude o neco mene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.5.12 17:49

no dobrej, 38mil, pohyblivost 51%, asi úplně nejlepší to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 17:52

kolik jste meli procent pri iui to nevis ze? mi meli 55 procent takze dobrej a taky jsme pred iui meli styk ale bylo ho min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.5.12 17:57

vím, právě že těch 38milionů a 51%pohyblivost…to je dobrý myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 18:00

myslim ze jo ze hlavne zalezi na pohyblivosti,a tu mate dobrou,ale musis pocitat ze toho bude min ale zase budou pekne cerstve pohiblivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 19:20

Slunečnice, dneska bych už tulení vynechala, aby vám to nezhoršilo spermiogram. My jsme dokonce měli dodržovat půst před IUI tři dny. A zítra večer to už pojistíte :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.5.12 19:38

tak dneska se už teda milovat nebudeme…jedu si ke kámošce píchnout pregnyl…tak držte pěsti holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí