Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já jsem šla na IUI v pondělí na 12,30 a Pregnyl jsem si měla píchnout v neděli večer v 20,00, takže po 17 hodinách tam byli spermijky
to si nemyslím,na letáku píšou,že od 24 hodin do myslím až 48 hodin proběhne ovulka,takže by to mělo stačit
@handa30 píše:
Ahoj Luci, dostala jsem mrchu a nejspíš zkusíme další IUI, čekám na výsledky z imuna než půjdem do IVF, a výsledky budou asi za dva týdny, tak abych ten měsíc nějak využila. Co Ty, Luci? Jak se máš?
dobré ránko holky
handi jak se citim nijak čekam na mrchu jestli dojde mam testovat v pátek tak se uvidi ![]()
Já si ho většinou píchám v sobotu večer a v pondělí kolem 13 hod. jdu na IUI..je to víc než 24 hod.
@handa30 píše:
Já si ho většinou píchám v sobotu večer a v pondělí kolem 13 hod. jdu na IUI..je to víc než 24 hod.
holky mě pichli pregnyl v 9 h ráno a 13h jsem měla IUI
@handa30 píše:¨handi mě UTZ nedělali než jsem šla na IUI tak že nevim jak folik byl velky
A jak si měla velký folík?
asi záleží jak velký folikl máš, protože kdyby Ti ho píchli při třeba 14mm tak by asi za těch 24-36hodin nedorostl a praskl by nezralej…
.Já byla v pátek na UTZ 9DC,folik 14mm,v neděli jsem si píchla pregnyl ve 20,00 to mohl mít folík tak 18mm a v pondělí v 12,30 IUI a to mohl mít 20-21mm…takže si myslím, že záleží na tom,kolikátý jsi DC
@slunečnice81 píše:
asi záleží jak velký folikl máš, protože kdyby Ti ho píchli při třeba 14mm tak by asi za těch 24-36hodin nedorostl a praskl by nezralej….Já byla v pátek na UTZ 9DC,folik 14mm,v neděli jsem si píchla pregnyl ve 20,00 to mohl mít folík tak 18mm a v pondělí v 12,30 IUI a to mohl mít 20-21mm…takže si myslím, že záleží na tom,kolikátý jsi DC
slunečnice byla jsem na IUI 15dc takže jsi myslim že folik byl velkej a musely mi pichnout pregnyl ráno a 13H IUI
Luci ty chodíš na 2 IUI v jednom cyklu, že? Nbo si to pletu. To by pak asi ten pregnyl píchali tak aby byl na obě IUI
@PavlaPir píše:
Luci ty chodíš na 2 IUI v jednom cyklu, že? Nbo si to pletu. To by pak asi ten pregnyl píchali tak aby byl na obě IUI
Ahoj Pavli nechapu tě
ale na iui jdu v jednom cyklu jak dostanu ms tak 3 den clostika potom utz
někdo chodí v jendom měsící 2× na insemku…taky jsem to nevěděla, třeba, že jdeš 11dc a pak ještě 15dc,ale nechápu ten rozdíl,asi je vyšší šance na ten měsíc,ale zase si vyplítváš 2 z 6 placených pokusů za jeden jediný měsíc…ale samozřejmě čím dřív tím líp,že? to chápu
Luci jak psala Slunečnice. Tak už je to jedno, ráno v 7 jsem si nechala píchnout pregnyl a zítra v 11 IUI. Jen se zase netěším na těch 14 dní čekání ![]()
Pavli, já mám už 4dny za sebou
, je to hrozné,zase se pozoruju,co mě kde píchne a tak…už aby to bylo zamnou, ms nebo nové snaženíčko ![]()