Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivča78 píše:
Dani, fotečka je moc krásná. Tak třeba tě to i bolí, jak ti sedí na tom močáku, ne? Jen teda ty bílkoviny jsou divný, no. Tak držím pěsti, ať je brzy líp. Já mám za sebou dneska krev a ob týden v pondělí ten ultrazvuk, tak na mě mysli.
Děkuji,tak brusinky asi zabraly už je mi fajn
. Moc ti držím pěstičky ať je vše ok a neboj bude
. Už na se mě každej ptá jestli jsem těhotná,má gigantická prsa a rýsující se bříško už nejde moc skrývat
vždy jsem byla štíhlá a už nejsem,tak si lidi všímaj a nejde moc zatloukat
.
Dani, tak to je fajn, že je ti už dobře
. Já to taky nezamaskuju a každej to na mě pozná
.
@handa30 píše:
Dani, krásná fotečka!! Pěkně rosteteMám z Vás radost!!
Děkuji, nic se neboj za chvíli u budeš těhule taky ,jen tomu věř , teď už to vyjde
. Moje 4 IUI nepovedený a 1 IVF
, přeléčená už budeš a ničeho se neboj
.
@Ivča78 píše:
Dani, tak to je fajn, že je ti už dobře. Já to taky nezamaskuju a každej to na mě pozná
.
holky tedka jsem dosla z caru jsem 12dc byla jsem na ultrazvuku,sliznice krasna 10mm,ale folici zadny a to jsem brala clostik 1-1-1 silny davky a presto nic.uz mne to prestalo bavit,to cekani a nic stoho.tak jsem se rozhodla bude ivf v cervnu zacinam dlouhej protokol tak uz snad to vyjde handi ti zacinas kdy?
Ahoj holky,
Hani to je mi mooc líto ![]()
Musíme věřit, že nám IVF pomůže. Jdu ve středu na konzultaci a možná už příští týden začnu píchat injekce. Nevím, zda mi už pojišťovna schválila žádost a pak jestli stihnu předoperační vyšetření. Napíšu ve středu, jak jsem na tom.
luci je to vse hrozne odpoledne jsem si pobrecela a uz mi je lip a ji se na ivf tesim.handi a ty nam ve stredu napis co a jak
Ahojky holky, tak sjem zpět:
![]()
no nevím jestli je to dobrá zpráva jsem 12DC folík 11mm, ve čtvrtek kontrola, a pokud tam bude dostanu pregnyl a v sobotu IUI
a pokud ne tak další kontrola a pak IUI a pokud ani to ne, tak příští měsíc Clostil a IUI
rtakže se to prostě povede a říkám vám že na svatbě budu mít // ![]()
@Luciked píše:
Ahojky holky, tak sjem zpět:![]()
![]()
![]()
no nevím jestli je to dobrá zpráva jsem 12DC folík 11mm, ve čtvrtek kontrola, a pokud tam bude dostanu pregnyl a v sobotu IUI![]()
![]()
![]()
![]()
a pokud ne tak další kontrola a pak IUI a pokud ani to ne, tak příští měsíc Clostil a IUI
![]()
![]()
rtakže se to prostě povede a říkám vám že na svatbě budu mít //
To je správnej přístup
Hlavně pozitivně a brzy budeš mít //
@hanka1120 píše:
luci je to vse hrozne odpoledne jsem si pobrecela a uz mi je lip a ji se na ivf tesim.handi a ty nam ve stredu napis co a jak
Hani,drž se
Já vím, jaké to je vždy zklamání, když člověk doufá. Pomůže IVF, neboj se. Dočkáme se
Zas napiš jak se cítíš, ať se Ti trochu uleví.
@handa30 píše:
To je správnej přístupHlavně pozitivně a brzy budeš mít //
na svatbě by to bylo přesně 14dnů od IUi ![]()
handi dekuji jsi hodne hodna a cloveka to pak povzbudi.vcrea jsem si pobrecela,cim vic to snazeni trva dlouho tym vic je to horsi takze se celkem na ivf tesim ale zaroven se bojim zda budu reagovat kolik bude vajicek zda se oplodnijou a nejvetsi strach mam s opu ale pro miminko udelam vsechno.dneska uz mi je celkem dobre na ivf se tesim.jo a jeste jsem po treti teta sestre se narodil vcera kluk ve 4.30hod 2.80 47cm
@hanka1120 píše:
handi dekuji jsi hodne hodna a cloveka to pak povzbudi.vcrea jsem si pobrecela,cim vic to snazeni trva dlouho tym vic je to horsi takze se celkem na ivf tesim ale zaroven se bojim zda budu reagovat kolik bude vajicek zda se oplodnijou a nejvetsi strach mam s opu ale pro miminko udelam vsechno.dneska uz mi je celkem dobre na ivf se tesim.jo a jeste jsem po treti teta sestre se narodil vcera kluk ve 4.30hod 2.80 47cm
Teda, to gratuluju, tetičko!! Z IVF mám podobné pocity, budou to zas nervy. Ale nedá se nic dělat, holt někdo má cestu k miminku snazší a někdo těžší. Jsme silné holky. My to zvládnem ![]()