Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky tak já jen krátce informuju, že naše 1. IUI nevyšlo, celkem jsem byla smutná, sice nebrečím, ale znovu nastupovat do toho vlaku jménem IUI jsem samozřejmě nechtěla. dnes jsem byla na USG a jdeme do dalšího cyklu. IVF zatím nechceme, takže uvidíme, co další pokusy. Slunečnice, koukám v podpisku, že zůstáváme na stejné lodi ![]()
Ahoj holky, já stimuluji na 2.IUI, 4.6. jdu na ultrazvuk, tak držte palce ať je pěkná sliznice a folíky ![]()
no a jen aby to bylo zajímavější, tak jsem si udělala včera test a mám tam slabou čárku, dnes taky.. tak jsem šla na krev a je mi děsně, protože se nemůžu radovat, abych pak zase nemusela smutnit.. tak se snažím udržet poker face a čekat v klidu.. ![]()
MOC TI NEROZUMÍM, TAKŽE DOPADLA TA IUI NEBO NEDOPADLA??? DOSTALA JSI UŽ MS?? TA KREV TI ŘEKLA CO???
no, když jsem psala první příspěvek, tak jsem byla přesvědčená, že nedopadla. jenže jsem si včera pro sichr udělala ještě jeden test, který jsem nechala cca 5 minut odpočívat a byl tam duch!! dnes jsem ho udělala znova se stejným výsledkem a utíkala jsem na krev a snad kolem 14:00 bude výsledek. jsem z toho sama trochu mimo a hlavně napjatá jako kšandy, protože nevím, co se bude dít. hlavně stále špiním, jako by měla přijít ms.. ![]()
Lehrerin tak co? Jak si dopadla? Jsem také napjatá… tak špinění by snad vadit nemuselo. Ale když je tam duch, tak to je víc, než nadějný
Handi jak si dopadla u doktora? Půjdeš ještě do jednoho IUI nebo rovnou do IVF? A jak se jinak máš?
Ivčo a Dani jak se vám těhulkuje? Už je líp?
no mám HCG 26,9 což je dost nízké, v pátek jdu znovu a to se asi rozhodne..
Já se v tom nevyznám, ale když tam něco je, tak je to super, ne? Hlavně odpočívej a dávej na sebe pozor
Lehrerin a kolikátý jsi DC? Taky mi to přijde nízké, ale on to má každý jinak, HCG potom rostě blekovou rychlostí, takže pěkně vyčkávej a držím moc pěsti!
no jsem dnes 14 den po IUI, 30 den cyklu, no, nevypadá to, já vím.. ![]()
Lehrerin, nevzdávej to, třeba menses nedorazí a HCG naroste. Jako něco tam je, normálně by bylo HCG nula…
Lehrerin tak jsem se chtěla podívat kolik je tak normální hodnota a našla jsem tohle http://www.zbynekmlcoch.cz/…jich-kvalita , tak já bych to nevzdávala