IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
29.5.12 17:18

holky tak já jen krátce informuju, že naše 1. IUI nevyšlo, celkem jsem byla smutná, sice nebrečím, ale znovu nastupovat do toho vlaku jménem IUI jsem samozřejmě nechtěla. dnes jsem byla na USG a jdeme do dalšího cyklu. IVF zatím nechceme, takže uvidíme, co další pokusy. Slunečnice, koukám v podpisku, že zůstáváme na stejné lodi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
30.5.12 10:04

Ahoj holky, já stimuluji na 2.IUI, 4.6. jdu na ultrazvuk, tak držte palce ať je pěkná sliznice a folíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.5.12 10:43

no a jen aby to bylo zajímavější, tak jsem si udělala včera test a mám tam slabou čárku, dnes taky.. tak jsem šla na krev a je mi děsně, protože se nemůžu radovat, abych pak zase nemusela smutnit.. tak se snažím udržet poker face a čekat v klidu.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.5.12 11:31

MOC TI NEROZUMÍM, TAKŽE DOPADLA TA IUI NEBO NEDOPADLA??? DOSTALA JSI UŽ MS?? TA KREV TI ŘEKLA CO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.5.12 13:02

no, když jsem psala první příspěvek, tak jsem byla přesvědčená, že nedopadla. jenže jsem si včera pro sichr udělala ještě jeden test, který jsem nechala cca 5 minut odpočívat a byl tam duch!! dnes jsem ho udělala znova se stejným výsledkem a utíkala jsem na krev a snad kolem 14:00 bude výsledek. jsem z toho sama trochu mimo a hlavně napjatá jako kšandy, protože nevím, co se bude dít. hlavně stále špiním, jako by měla přijít ms.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
30.5.12 17:58

Lehrerin tak co? Jak si dopadla? Jsem také napjatá… tak špinění by snad vadit nemuselo. Ale když je tam duch, tak to je víc, než nadějný

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
30.5.12 18:11

bkrocku tak držím palečky, aby bylo vše tak jak má :)

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
30.5.12 18:14

Handi jak si dopadla u doktora? Půjdeš ještě do jednoho IUI nebo rovnou do IVF? A jak se jinak máš?

Ivčo a Dani jak se vám těhulkuje? Už je líp?

• Citovat
  • Upravit
1002
30.5.12 18:16

no mám HCG 26,9 což je dost nízké, v pátek jdu znovu a to se asi rozhodne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
30.5.12 18:19

Já se v tom nevyznám, ale když tam něco je, tak je to super, ne? Hlavně odpočívej a dávej na sebe pozor

• Citovat
  • Upravit
15413
30.5.12 19:44

Lehrerin a kolikátý jsi DC? Taky mi to přijde nízké, ale on to má každý jinak, HCG potom rostě blekovou rychlostí, takže pěkně vyčkávej a držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.5.12 20:12

no jsem dnes 14 den po IUI, 30 den cyklu, no, nevypadá to, já vím.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.5.12 20:47

Lehrerin, nevzdávej to, třeba menses nedorazí a HCG naroste. Jako něco tam je, normálně by bylo HCG nula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
30.5.12 22:24

Lehrerin tak jsem se chtěla podívat kolik je tak normální hodnota a našla jsem tohle http://www.zbynekmlcoch.cz/…jich-kvalita , tak já bych to nevzdávala

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
30.5.12 22:27

budu na tebe myslet a držet palce :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení