Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handi, tak to je superky, že se do toho už vrhnete! Držím moc pěsti, aby to konečně vyšlo. A vám, ostatním, samozřemmě taky! Už by to tady chtělo zase nějakou pozitivní zprávičku!!!
Holky, jste zlaté
Zítra pícháme 1.injekci, tak držte palce
Dobrou
tak co Handi, přežila jsi první injekci??dalo se to, kdo Ti to píchal,sama???
Píchal manžel
Teď mě bude opíchávat každé ráno až do úterý ![]()
Co Ty? 8.6 jdeš na IUI, takže jsi taky píchala, ne?
Handi, tentokrát jsem změnila CAR na fakultku, a tam mi řekli,že si nemusím nic píchat,takže tentokrát jdu bez Pregnylu. Ono se říká,že když si píchneš Pregnyl ve špatnou dobu tak je to na hov..a podělá se celá IUI…tak půjdu v pátek ,to jsem 11DC,spermijky tam budou čekat a ovu čekám 12-13DC..dnes folík 15,3mm
Ahoj holky, tak ve středu bylo 2.IUI, ale manžel měl zase horší spermiogram, jen 7 mil. spermií (první dávka mu ulítla mimo kelímek), takže uvidíme. Ale i tak věřím, z mojí strany byly tentokrát podmínky, takže se zadaří. Držte palečky ať za 14dnů (na dovolené) taky najdu // ![]()
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak ve středu bylo 2.IUI, ale manžel měl zase horší spermiogram, jen 7 mil. spermií (první dávka mu ulítla mimo kelímek), takže uvidíme. Ale i tak věřím, z mojí strany byly tentokrát podmínky, takže se zadaří. Držte palečky ať za 14dnů (na dovolené) taky najdu //
Broučku, držím palce ![]()
No když to tentokrát nevyjde, tak se začneme připravovat na IVF, ale musíme trochu pošetřit, takže to necháme asi na září. Ale každopádně už si zjistíme co a jak, kolik nás to bude stát
bkrocek, moc držím pěsti, já jdu na 3 IUI dnes tak budeme testovat tak + - spolu
píchala jsi Pregnyl?? Já tentokrát ne, nebylo potřeba, podmínky dneska ideáááálníí
Ještě mi dneska doktor řekl, my totiž chceme jít taky do IVf zda tentokrát nic, že září není moc dobrá doba na IVF,že začínají zase virozy a tak,takže mě spíše směřoval k půlce srpna…takže taky asi půjdeme(ale snad ne
)
Handi držím moc moc moc moc moc plečky. Kdy jdeš na OPU? Začátkem příštího týdne? Budu na tebe moc myslet