IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
12.6.12 16:48
@PavlaPir píše:
Ivčo jo jo parádně, jenže máme možnost pouze zamraženého sperma :( To máš pravdu, tobě to krásně vyšlo. Ale raději nebudu doufat, ať je pak to zklamání menšíHandi děkuju moc. Budeš mi pak radit a říkat co a jak :) Kupodivu se mě dr. jen zeptal proč chci nativ a vůbec mi to nerozmlouval, tak jsem byla ráda, že alespoň něco pozitivního :)

A proč chceš Nativ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.6.12 19:38

Kvůli stimulaci a taky tý narkóze. Chtěla bych aby to pro tělo bylo šetrnější. Já vím, že je to asi hloupost, ale tak nějak v to věřím a přijdem mi to správné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.6.12 21:24
@PavlaPir píše:
Kvůli stimulaci a taky tý narkóze. Chtěla bych aby to pro tělo bylo šetrnější. Já vím, že je to asi hloupost, ale tak nějak v to věřím a přijdem mi to správné

Já bych se bála, že to bude bez narkózy bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
13.6.12 12:39

Prý to trvá jen chviličku a psaly, že je to spíš nepříjemný tlak, ale i kdyby to bolelo, tak to bude jen malá chvilička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
13.6.12 13:01

Holky tak dnes mi dr. řekla, ať ještě jdu do IUI, že i normálnímu páru trvá dýl jak půl roku početí. A včera mi dr. řekl, že s naším spermiogramem by to byla velká náhoda. Jo taky mi včera řekl, že už jedno dítě mám, tak že mi o nic nejde a mělo by mi jedno stačit- BLBEC. Každopádně zase nevím na čem jsem a co si z toho mám vzít :?
Dnes jsem poprvé dostala utros, nic mi k tomu neřekli, poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.6.12 15:35

Pavli, a dávkování ultroše Ti řekli? Já ho většinou beru 3× denně, ráno, v poledne a večer před spaním a zavádím do vagíny. Žádné vedlejší účinky na sobě nepozoruju, ale jiné holky píšou, že jsou unavené a pořád by spaly. Asi je to individuální.
Když beru ultroš, tak se mi menses zpožďuje. Jinak už nevím, co bych Ti k tomu napsala.
Co se týče IUI, tak je fakt, že to můžeš zkoušet stále dokola, je tam ta šance nižší než s IVF. Ale zdá se mi to celkem od doktorů rozumné, že Tě neženou do IVF. Já mám přesně opačnou zkušenost, chtěli po mně, abych šla do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.6.12 16:39

@handa30 drzim palecky, 7 foliku, to je krasa, to urcite klapne…me ceka jeste tyden do testu, desny jak se to vlece…boli me porad dost prsa, ale to muze byt po Ovitrelle (neco jako pregnyl) a celkem me boli i v podbrisku, tak nevim. Mozna jsem si to vsugerovala a moc se pozoruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
13.6.12 18:33

Handi děkuju moc. Mám ho brát 2X denně od soboty na 12dní. Já jsem ospalá pořád, tak doufám, že to bude v pohodě :) Jé kéž by se mi ms opozdila díky tomu, moc bych to tento měsíc potřebovala kvůli dovče. Po mě chtěli také, ale jen někteří. Říkají že jsem mladá (je mi 26), zdavá a jedno dítě s manželem máme, takže by to měla být v pohodě. Ovšem s manželovým spermiogramem to není moc valné a máme jen určitý počet pejet, takže musíme myslet i na tohle, aby bylo s čím pracovat. Tak možná ještě v červenci zkusím IUI to bude už 6. Zase nevím jak dlouho to zkoušet, abych zbytečně neoddalovala IVF, které třeba nakonec bude potřeba. Nejvíc mě na tom štve, že každý dr. má jiný názor a já nevím co si z toho vzít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.6.12 20:22

Pavli, ten doktor je blbec, jak jako, že ti má stačit jedno dítko? To je fakt na odstřel :pocitac:. To snad musíš posoudit ty, jestli ti jedno dítě stačí nebo ne. Asi tě chtěl uklidnit, ale řekl to hodně zvláštním způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.6.12 21:47

Přesně, bych mu asi něco řekla, já s prořízlou pusou :x Opravdu si vůbec chlapi neuvědomují, co my prožíváme, ví houbelec-prostě chlapi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
13.6.12 22:15

Handi zítra na tebe budu myslet, drž se a dej vědět jak si dopadla… :hug:

Ivčo a Slunečnice přesně tak. Dost mě tím zaskočil, když to na mě vyhrkl. Je to jeho práce, tak nevím o co mu šlo. Ale máte pravdu, že chlapi vůbec netuší, čím si musíme projít, tak to asi tak neberou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.6.12 12:33

Ahoj holky, tak se hlásím. Mám jen 5 vajíček :( Jsem z toho trochu rozhozená, protože holčina, kt. tam se mnou leželea jich měla 10. Zítra si mám zavolat kolik se jich oplodnilo, tak jsem na to zvědavá. A bolí mě dost břicho, nicméně narkóza byla příjemná, spala jsem jak mimino a zdálo se mi o práci. Když na mě promluvila sestřička, tak jsem chvilku nechápala kde jsem.

Jinak Pavli, souhlasím s Ivčou, Ty sama musíš posoudit zda Ti jedno dítě stačí. S doktorama to je opravdu těžký, každý má jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.6.12 13:34
@handa30 píše:
Ahoj holky, tak se hlásím. Mám jen 5 vajíček :( Jsem z toho trochu rozhozená, protože holčina, kt. tam se mnou leželea jich měla 10. Zítra si mám zavolat kolik se jich oplodnilo, tak jsem na to zvědavá. A bolí mě dost břicho, nicméně narkóza byla příjemná, spala jsem jak mimino a zdálo se mi o práci. Když na mě promluvila sestřička, tak jsem chvilku nechápala kde jsem.

Jinak Pavli, souhlasím s Ivčou, Ty sama musíš posoudit zda Ti jedno dítě stačí. S doktorama to je opravdu těžký, každý má jiný názor.

Jak jsem ti psala v SZ já měla jen o 1 víc a už mám kulaté bříško. :hug: Je mi líto, že je ti špatně mě nebylo po OPU nic. Doufám, že jsi doma a ležíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.6.12 13:41

@handa30 Urcite to dopadne dobre, neboj zachvili najdes // dalnice :) A co ty Dani, jak se citis jako tehulka, je ti dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.6.12 13:56

Zítra uvidíš Handi,5je taky dobrý, stačí aby se oplodnily třeba 2,ty Ti zavedou a jsi skoro těhule :lol: Zítra to dobře dopadne, věř tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí