Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pavli, je mu rok a půl, budou mu dva roky až se miminko narodí.
@handa30 No bolí me už asi od třetího dne po inseminaci v podbřišku a bolí mě prsa a to fakt pekelně
byli jsme teď s manželem na krátké dovolené, takže jsem ani ještě nevolala do CARU, sle stejně ultrazvuk se dělá až později ne? No v pondělí tam zavolám…
@bkrocek píše:
@handa30 No bolí me už asi od třetího dne po inseminaci v podbřišku a bolí mě prsa a to fakt pekelněbyli jsme teď s manželem na krátké dovolené, takže jsem ani ještě nevolala do CARU, sle stejně ultrazvuk se dělá až později ne? No v pondělí tam zavolám…
Baru, mě taky bolí v podbřišku, mám zas naději…to zas bude zklamání.
Každopádně držím moc palce!! Napiš, až to budeš mít potvrzené z krve.
Holky ahojte, tak já hlásím dnes brzy ráno přišla mrcha
, přesně na den přesně, po dobrání utrogestanu třetí den…sviňa. Takže 3 pokus IUI nevyšel
…konec srpna jdu na IVF-už jsem se rozhodla…
@slunečnice81 píše:
Holky ahojte, tak já hlásím dnes brzy ráno přišla mrcha, přesně na den přesně, po dobrání utrogestanu třetí den…sviňa. Takže 3 pokus IUI nevyšel
…konec srpna jdu na IVF-už jsem se rozhodla…
IVF je větší šance. Nebuď z toho smutná…užívej si léta a v srpnu hurá do toho.
@handa30 ahojky tak co jak se citiš ještě jsi nezkoušela testit??? ![]()
@Lucie34 píše:
@handa30 ahojky tak co jak se citiš ještě jsi nezkoušela testit???
Ještě ne, bolí mě už třetí den břicho jako na ms, ale mám to dostat až o víkendu.
Testovat se bojím, ale testnu asi ve středu/ve čtvrtek.
Co Ty, Luci? Jak si na tom?
Tak holky na ultrazvuk jsem objednaná do CARu na 9.7., takze si na potvrzeni tehotenstvi jeste pockam…
@bkrocek píše:
Tak holky na ultrazvuk jsem objednaná do CARu na 9.7., takze si na potvrzeni tehotenstvi jeste pockam…
Ty jsi nešla na krev?
U nás v Caru se taky chodí nejdřív na krev, ale někde ne a rovnou e jde na UTZ, který je v Gennetu za 3 týdny po pozitivním HCG v krvi. Každopádně mě ta krev uklidnila když jsem 14 dní po ET měla HCG 2275j
. V každém CARu je to jinak, tak buď Baruško v klidu
.
@bkrocek píše:
@handa30 Nesla, myslis, ze bych mela?
Já bych šla. 9. červenec je strašně daleko…ať jsi víc v klidu.
Držím palce ![]()
@handa30 handi já 2uiu propasla byla jsem na utz ve 13dc a to byl pátek a přes vikend jsme se měli snažit doma a po vikendu opět přijit ale dr řikala že by to mohlo byt i pozdě že folik by mohl přes vikend prasknout tak jsem to nechala tak a minulej čtvrtek jsem to doatala tak ted jsi dam měsic pauzu a dame se opět do boje