IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
9.7.12 16:15
@slunečnice81 píše:
Handi a ty protilátky proti spermiím Ti zjistili jak, z kreve na genetice?? Nebo jsi si o to musela říct, já půjdu na genetiku asi za měsíc tak uvidíme…co nám řeknou, ale trochu se bojím že tam vyjde něco blbého…

Ahoj slunečnice, šla jsem na imunologické vyšetření, které dělají standartně až po 2 nepodařených IVF pokusech. Máme v práci zaměstnaneckou výhodu, nadstandartní péči v nemocnici na Karlově náměstí, tak jsem si to tam zařídila.
Určitě doporučuju před IVF si na tohle vyšetření zajít. Objednací doba je ale 3 měsíce a na výsledky se také čeká asi měsíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.7.12 21:44

Handí, jejda, to je náhoda, my byli taky v Rakousku :-). Kde jste byli? My byl v Raurisu, stavěli jsme se v Caprunu, v Zell am See atd. Handí, tak příznaky jsou super, taky jsem neměla na jídlo myšlenky a nalitá prsa.

Bkrocku, tak to je super zprávička, moc moc gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.12 22:20
@Ivča78 píše:
Handí, jejda, to je náhoda, my byli taky v Rakousku :-). Kde jste byli? My byl v Raurisu, stavěli jsme se v Caprunu, v Zell am See atd. Handí, tak příznaky jsou super, taky jsem neměla na jídlo myšlenky a nalitá prsa.Bkrocku, tak to je super zprávička, moc moc gratuluji!!!

Ivčo, my také byli v Zell Am See a v Kaprunu, bydleli jsme v Piesendorfu. Třeba jsme se potkaly a nepoznaly :( Je tam krásně, viď? Jezdíme tam každý rok na pár dní s partou kamarádů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.7.12 06:56

Ještě přidávám fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
10.7.12 08:02

Ahoj holky, zdravím vás tady všechny :mavam:
Bkrocku, já byla včera taky ve dvě v Pronatalu, tak to jsme se musely vidět, to je sranda, že :mrgreen:
Jinak já jdu letos na 3.IUI - před tím už 4 ivf neúspěšná, na další musíme našetřit. Loni se mi podařilo po 1.iui otěhotnět, ale bohužel to bylo mimoděložní. No ale i tak mi to dodalo naději, že to prostě jde. Držím vám všem palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.7.12 08:11

@Leny77 Ahojky, tak to je vtipné, co si měla na sobě, byla si s manžou/přítelem? Určitě naděje je, navíc když už si jednou otěhotněla, tak určitě se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.7.12 09:48
@bkrocek píše:
Ještě přidávám fotečku :)

Baru, to je ale krásnej obřík moc ti to přeji a ať dál krásně roste :hug:. Mě už ta moje holčička občas pěkně kope a břicho mám, jak s Nikol před porodem :lol: asi toto těhotenství nepřiberu jen 6 kg :lol:,ale co jsme rády, že je tam v to bříšku máme viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
10.7.12 10:37

@bkrocek já tam byla sama, seděla jsem na chodbě, vedlě mě byly nějaké šikmoočky s holčičkou. Mám hnědé vlasy po ramena a měla jsem takové růžové pláťáky :mrgreen: A přede mnou z ordinace vycházela štíhlá blondýnka - nebylas to ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.7.12 10:42

@Leny77 Tak v chodbicce si pamatuji jen tu vietnamku, my sedeli v te vedlejsi mistnosti, stihla nejsem, spis naopak :? mela jsem bilo cerne pruhovane saty a leginy…vybavuji si 2 slecny/pani, jednu i ruzovymi botami, takove normalni postavy a druhou s sedoruzovym tilkem hodne stihla…jinak uz nevim, ktera by si mohla byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
10.7.12 12:15

@bkrocek čoveče, tak to si tě nevybavím - ale já jsem měla růžový boty, takový z gumiček v kombinaci s šedou barvou :mrgreen:
Držím ti palce, ať mimčo krásně roste :andel:
To už teď do Pronatalu nemusíš, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.7.12 12:42

Tak to vím kdo jsi, chtěla si k jinému doktorovi než si byla původně objednaná :) ty boty byly dost atypicke, takze si te přesně podle nich vybavím :D ja s manželem jsem sedela tam jak je recepce v levém rohu, ale to je fuk :) do Pronatalu jdu ještě za 14dnů na kontrolu a pak mě předají k mé gynekoložce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
10.7.12 13:42

@bkrocek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo, tak to jsem byla já - ale já nikdy nevím, ke komu jdu a tak jsem se zeptala, kdo tam jako je a jelikož toho dr neznám, tak jsem chtěla ke Slámové :mrgreen: Vás jsem si nevšimla, protože já vždycky, když tam přijdu, tak jsem nějaká rozhozená 8o
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.7.12 13:46

JJ to chápu, mě to prostředí taky není úplně příjemný, ale tak snad už tam dlouho chodit nebudeme a vysněného bejbatka se dočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.7.12 13:54

@Leny77 A co máte za diagnozu, proč říkají, že to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
10.7.12 22:11

@bkrocek tak u nás je hodně špatný spermio, takže teď zkoušíme s „dárečkama“, jinak u mě za ty roky nic nenašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí