Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak se hlásim s výsledkem, nechci to zakřiknout, ale vypadá to slibně. Co myslíte? Sice je slabší, ale je tam
ahóóój, super
moc gratuluji, testík vypadá výborně ![]()
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak se hlásim s výsledkem, nechci to zakřiknout, ale vypadá to slibně. Co myslíte? Sice je slabší, ale je tam
Báro, to je luxusní dálnice i můj přítel říkal,že jsou to krásný dvě čárky, vítej mezi těhulkama
.
Bkrocek to je paráda, krásný, skvělý, úžasný
moc moc moc gratuluju ![]()
Bkrocek, to jsou jasné dvě čárky, žádní dušíci. Potichounku gratuluju
.
@bkrocek píše:
Moc gratuluju!!! To je moc bezva!! ![]()
@PavlaPir píše:
Handi to je super, že jsi pozitivně naladěná. Asi jsem hodně zvědavá když se tě zeptám co je s tím druhým embryjkem? Jak se mu přes víkend dařilo? Bude z něj mrazáček?
Pavli, je z něj mrazáček. Tak aspoň nějaká naděje do budoucna.
Ale já pevně doufám, že nebude potřeba. Teď to prostě vyjde.
@bkrocek píše:
@hanka1120 JJ druha, tak drzte palecky at je vsechno v poradku a hezky rosteme
Pozoruješ na sobě něco? Jak se cítíš?
Handi potřeba bude. Tak za 2 nebo 3 roky zjistíš, že bys chtěla ještě jedno dítko a jak se mrazáček bude hodit
A teď to určitě vyjde!
Taktéž se připojuji Bkročkovi ke gratulaci, je super, že se někomu to zatracené IUI povedlo…to mi dává sílu jít dál
Handi, držím moc pěsti, super přístup
. Jo, za dva, za tři roky… já to zjistila, když byl malýmu rok
.
Pavli, máme se fajn, mimčo jsem viděla v pondělí na rychlém ultrazvuku, tak vše v pořádku, ale ani nevím, kolik měří, doktor ho neměřil, protože jsem měla týden předtím screening v CARu. Tam bylo všechno O. K. A co ty, jak se ti vede?
To tak rychle utíká, už si měla screening- to je v tom 12. týdnu? Super, že je vše ok. No já ti ani nevím. Tentokráte krom únavy a bolavých prsou mi nic není, ani břicho mě nebolí, což je super. Ale myslím si, že je to jen díky utrogestanu, protože se mi teď dost zkracovaly cykly a bez něj bych to asi příští týden dostala. Pocitově bych i řekla, že by to vyjít mohlo, ale zároveň tomu nevěřím, protože už se to tolikrát nepovedlo a další zklamání by bylo o to větší.
Pavli, jj, ten screening byl ve 12tém týdnu. Už jsem načala čtvrtý měsíc, letí to neskutečně, zvlášť když běhám kolem malého a nestíhám na to ani moc myslet a užívat si to
. Pavli, tak to vypadá dobře, ono já jsem žádné příznaky taky neměla a ani mě nenapadlo, že by to mohlo vyjít. Tak třeba to klapne tentorkát. Moc bych ti to přála a vám všem tady, holčiny
!
Opravdu to hrozně letí. Už jsme si to určitě psaly, ale kolik je malýmu? Ono si prý to druhý celkově tolik neužiješ
. Byla bych ráda, kdyby to klaplo a už bych chodila k dr. jen v těhu. Děkuju moc ![]()