IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
20.6.12 09:35
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak se hlásim s výsledkem, nechci to zakřiknout, ale vypadá to slibně. Co myslíte? Sice je slabší, ale je tam :srdce:

ahóóój, super :dance: :dance: :dance: moc gratuluji, testík vypadá výborně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.6.12 10:01
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak se hlásim s výsledkem, nechci to zakřiknout, ale vypadá to slibně. Co myslíte? Sice je slabší, ale je tam :srdce:

Báro, to je luxusní dálnice i můj přítel říkal,že jsou to krásný dvě čárky, vítej mezi těhulkama :dance: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.6.12 10:30

Bkrocek to je paráda, krásný, skvělý, úžasný :) moc moc moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.6.12 13:20

Bkrocek, to jsou jasné dvě čárky, žádní dušíci. Potichounku gratuluju :potlesk: :palec: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.6.12 14:04
@bkrocek píše:

Moc gratuluju!!! To je moc bezva!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.6.12 14:05
@PavlaPir píše:
Handi to je super, že jsi pozitivně naladěná :*. Asi jsem hodně zvědavá když se tě zeptám co je s tím druhým embryjkem? Jak se mu přes víkend dařilo? Bude z něj mrazáček?

Pavli, je z něj mrazáček. Tak aspoň nějaká naděje do budoucna.
Ale já pevně doufám, že nebude potřeba. Teď to prostě vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.6.12 14:06
@bkrocek píše:
@hanka1120 JJ druha, tak drzte palecky at je vsechno v poradku a hezky rosteme :)

Pozoruješ na sobě něco? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.6.12 15:37

Handi potřeba bude. Tak za 2 nebo 3 roky zjistíš, že bys chtěla ještě jedno dítko a jak se mrazáček bude hodit :) A teď to určitě vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
20.6.12 16:38

Taktéž se připojuji Bkročkovi ke gratulaci, je super, že se někomu to zatracené IUI povedlo…to mi dává sílu jít dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.6.12 13:53

Handi, držím moc pěsti, super přístup :palec:. Jo, za dva, za tři roky… já to zjistila, když byl malýmu rok :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.6.12 11:39

Ivčo jak se máte? Jak rostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.6.12 13:17

Pavli, máme se fajn, mimčo jsem viděla v pondělí na rychlém ultrazvuku, tak vše v pořádku, ale ani nevím, kolik měří, doktor ho neměřil, protože jsem měla týden předtím screening v CARu. Tam bylo všechno O. K. A co ty, jak se ti vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.6.12 13:36

To tak rychle utíká, už si měla screening- to je v tom 12. týdnu? Super, že je vše ok. No já ti ani nevím. Tentokráte krom únavy a bolavých prsou mi nic není, ani břicho mě nebolí, což je super. Ale myslím si, že je to jen díky utrogestanu, protože se mi teď dost zkracovaly cykly a bez něj bych to asi příští týden dostala. Pocitově bych i řekla, že by to vyjít mohlo, ale zároveň tomu nevěřím, protože už se to tolikrát nepovedlo a další zklamání by bylo o to větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.6.12 13:40

Pavli, jj, ten screening byl ve 12tém týdnu. Už jsem načala čtvrtý měsíc, letí to neskutečně, zvlášť když běhám kolem malého a nestíhám na to ani moc myslet a užívat si to :-). Pavli, tak to vypadá dobře, ono já jsem žádné příznaky taky neměla a ani mě nenapadlo, že by to mohlo vyjít. Tak třeba to klapne tentorkát. Moc bych ti to přála a vám všem tady, holčiny :srdce:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.6.12 13:50

Opravdu to hrozně letí. Už jsme si to určitě psaly, ale kolik je malýmu? Ono si prý to druhý celkově tolik neužiješ :(. Byla bych ráda, kdyby to klaplo a už bych chodila k dr. jen v těhu. Děkuju moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí