IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
7.7.12 09:14
Jsi šikula, že to pěkně zvládáš. Kdy jdeš na kontrolní UTZ?
@hanka1120 píše:
Handi co o to pichani neboli to zvladam na jednicku uz jsem zacala dlouhej protokol dneska jsem pichla 5 injekci decapeptelu ale dneska mne boli brisko od rana vim ze to jsou hormony, takle mne je presne po pregnylu a nebo pred menstruaci. ale urcite je to z hormonu jo a pekne to stipe ty injekce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.7.12 09:36

Handi dneska jsem 25dc dneska posledni utros a pockam na mestruaci a jak dojde menstruace tak 2dc ultrazvuk a od 3dc zacnu pichat fostimon ja mam dlouhej protokol takze to je zdlouhavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.7.12 09:55

Tak ať Ti mrcha dorazi co nejdřív, pak už to poběží a brzy budeš těhulka. IVF je fakt zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.7.12 16:08

Ahoj holky, tak jsme se vrátili v pátek ráno asi v 2:30 domu. Bylo krásně, teploučko, pohodička…prostě super, jen mrch dorazila :,(. Byla jsem z toho dost zkalamaná, takže si dávám v červenci pauzu- nějak mě to psychicky zmáhá. Dokonce mám občas cukání se na vše vykašlat. Jsem poslední dobou pořád podrážděná a nic mě nebaví :?. Teď hledám práci a kdyby se mi třeba něco rozumného podařilo sehnat, tak kdo ví…

Handi moc moc moc gratuluju! Moc jsem ti to přála, je to určitě krásný pocit, že? Dávej hlavně na sebe pozor… :*

Bkrocku také moc veeeeliká gratulace! Jak se cítíš?

Hanko tak ať to rychle uteče, moc nebolí a brzy najdeš ty 2 vysněné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.7.12 22:21

Ahoj holčiny, také zdravím po dovolené. Dočítat vás absolutně nestíhám, tak mi prosím pište novinky. Bkrocka si pamatuju, že je těhulka a teď tu čtu ještě o Handi, tak to jsou super zprávičky, holky :potlesk:, jen tak dál. Ještě někdo :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.7.12 08:15

@PavlaPir Ahojky, no cítím se dobře, nezvracím i když je mi teda po jídle docela dost těžko…no dneska konečně budu vědět, jak jsme na tom, ve 14hod jdu na první ultrazvuk do Pronatalu, tak nám držte palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.12 10:14

Ahoj holky, já se také hlásím po dovolené v Rakousku, kde jsem nemohla nic dělat (jezdit na kole) a byla to pěkná nuda, ale co bych pro mimíska neudělala.
Já mám těhu příznaky takové, že nemám vůbec chuť k jídlu, kdybych na jídlo nemyslela, tak bych nejedla. A pak jsem strašně nafouklá, už mám normálně bříško a velikááánská prsa…ba ne, zas tak velká nejsou, ale jsou největší v životě :)
Na UTZ jdu ve čtvrtek, tak snad bude všechno tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.12 10:15
@bkrocek píše:
@PavlaPir Ahojky, no cítím se dobře, nezvracím i když je mi teda po jídle docela dost těžko…no dneska konečně budu vědět, jak jsme na tom, ve 14hod jdu na první ultrazvuk do Pronatalu, tak nám držte palečky :)

Držím palce na UTZ, dej nám vědět, jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.7.12 10:16

@handa30 Co ty Hani, jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.12 10:17
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak jsme se vrátili v pátek ráno asi v 2:30 domu. Bylo krásně, teploučko, pohodička…prostě super, jen mrch dorazila :,(. Byla jsem z toho dost zkalamaná, takže si dávám v červenci pauzu- nějak mě to psychicky zmáhá. Dokonce mám občas cukání se na vše vykašlat. Jsem poslední dobou pořád podrážděná a nic mě nebaví :?. Teď hledám práci a kdyby se mi třeba něco rozumného podařilo sehnat, tak kdo ví…

Handi moc moc moc gratuluju! Moc jsem ti to přála, je to určitě krásný pocit, že? Dávej hlavně na sebe pozor… :*

Bkrocku také moc veeeeliká gratulace! Jak se cítíš?

Hanko tak ať to rychle uteče, moc nebolí a brzy najdeš ty 2 vysněné :)

Ahoj Pavli, chci Ti dodat trochu sílu do dalšícho snažení. Vím, jak bolí každý další neúspěšný pokus. Taky jsem měla pocit, že se nikdy nedočkám a pamatuju si ty stavy zoufalství. Takže buď silná, holka naše!! A nevzdávej se. Čeká Tě IVF, to pomůže..podívej se na mě. Tak hodně sil a užívej si léta a svého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.7.12 14:30

Handi a ty protilátky proti spermiím Ti zjistili jak, z kreve na genetice?? Nebo jsi si o to musela říct, já půjdu na genetiku asi za měsíc tak uvidíme…co nám řeknou, ale trochu se bojím že tam vyjde něco blbého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.7.12 15:34

Ahoj holky, tak hlasím, že jsme 6+5tt, prcek má 6,3mm :) mám 2 cysty a malej hematom, ale doktorka říkala, že to nic není, že to zmizí samo, tak snad je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.12 16:11
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak hlasím, že jsme 6+5tt, prcek má 6,3mm :) mám 2 cysty a malej hematom, ale doktorka říkala, že to nic není, že to zmizí samo, tak snad je to v pořádku :)

Baru, a už mu bilo srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.7.12 16:13

JJ bilo mu srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.12 16:13