Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handí, tak to je dobré, že jsme byli ve stejnou dobu tak blízko sebe. Třeba jsme se někde potkaly
.
Daní, tak to je super, že cítíš pohyby, já totiž moc nee. Občas se mi zdá, že už jo, ale potom zase několik dní nic a jsem z toho nějaká rozhozená, jestli je vše v pořádku.
@Ivča78 píše:
Daní, tak to je super, že cítíš pohyby, já totiž moc nee. Občas se mi zdá, že už jo, ale potom zase několik dní nic a jsem z toho nějaká rozhozená, jestli je vše v pořádku.
No jo cítim, ale tak 5 dní, takže si z toho nic nedělej já před 14 dny taky nic necítila a najednou ze dne na den to už nešlo přehlédnout
. Ty jsi o 14 dní míň než já, že jo, neboj brzy to přijde
. Já taky čekala, že to u druhého to bude dřív, ale začalo to až 19tt a to pořádně, předtím mi jen tvrdlo kousek bříška a pak zase na druhé straně. Těď jsou to kopanečky pěkný
. Takže klid počkej týden či dva a uvidíš, všechno je v pořádku neboj. A už víš co to bude u nás to vypadá na holčičku, ale potvrdí za týden nechtěla se otočit. ![]()
Ahoj holky,
prodávám odsávačku medela-elektrickou, je používaná 14 dní plně v záruce, zakoupená v květnu 2012 tak kdybyste měli někdo zájem nebo o někom věděli budu ráda…Nová stála 2500,– já jí prodávám za 1500,–
Dani, díky za uklidnění, tak snad to bude v pořádku. My si pohlaví asi říct zase nenecháme a budeme mít překvápko. Mě je to jedno, co to bude, klidně druhý kluk, hlavní je zdraví. Já na pohlaví nějak nelpím a nechám se překvapit
.
Ahoj holky, tak mám 1. UTZ za sebou. Jsem 5+5 a už tam byl vidět srdeční pulz. Dr. říkal, že kdybych přišla včera, že by to ještě nebylo vidět. Další kontrolu mám až 30.7. To je nekonečné.
Handi, tak to je superky zprávička dneška!!! Hrozně moc ti gratuluju. Ono v těhu pořád na něco čekáš, neboj se, uklidnili se, srdíčko máte, vše bude v pořádku a tak jak má být! Pohlaď za mě broučka nebo berušku v bříšku!
Handí, no bomba, já ti to říkala, že to bude ok. Neboj to uteče jak voda do další kontroly. Tak se šetři a odočívej, já měla včera teplotu, dnes snad už ok a mimi mě tak kopalo asi se jí to nelíbilo
. Tak jsme tady zatím dvě po IVF, ostatním holčinám přeji hodně štěstíííí.
@Dana 79 píše:
Handí, no bomba, já ti to říkala, že to bude ok. Neboj to uteče jak voda do další kontroly. Tak se šetři a odočívej, já měla včera teplotu, dnes snad už ok a mimi mě tak kopalo asi se jí to nelíbilo. Tak jsme tady zatím dvě po IVF, ostatním holčinám přeji hodně štěstíííí.
Děkuju, holky!!
Já se pořád nemůžu radovat, mám pořád strach, že se něco stane. Jednou jsem už zamklý potrat měla, tak jsem pobobaná to je hrůza. Už abych měla 12. týden a bylo to víc jasné. Ale moc díky za držení palců ![]()
Handí neměj strach bude už máte srdíčko a to je první malinké vítezství vše bude v pořádku, ségra to měla taky první dítko ok a pak po 15 letech otěhotněla a zamlklo to, za 4 měsíce otěhotněla znovu a Tomíkovi budou tři. Ber to tak, že to nebylo v pořádku a proto se s tím příroda vypořádala po svém takhle na začátku. Teď už to bude ok uvidíš, miminko krásně poroste a ty maminko žádný stres ![]()
Handí, taky si myslím, že to bude v pořádku, máte srdíčko, a to je to hlavní. Jasně, že obavy má člověk pořád, ale snaž se na nic zlého nemyslet a zkusit si to užít. Já zase necítím pohyby, tak jsem z toho taky lehce rozhozená a doufám, že v úterý v poradně bude vše v pořádku.
Holky ahoj ja mam vazne teda smula nejak se na mne lepi, v patek jsem byla na gynde a mam cystu 38×29mm a aji krev mne vzali a vse ok, do caru jsem sla z duvodu ze neprisla menstruace tak na jejich povel jsem vysadila injekce aby dosla menstruace, no dneska jsem 34dc a ona furt nikde, a jeste aby nebylo malo tak mne v noci chytlo ucho boli to jak cert. pokud to nedostanu do stredy tak mam ve stredu dojit. holky mam velky strach ze cysta nezmizi, to bych asi nemohla zacit stimulovat achjo.
@hanka1120 píše:
Holky ahoj ja mam vazne teda smula nejak se na mne lepi, v patek jsem byla na gynde a mam cystu 38×29mm a aji krev mne vzali a vse ok, do caru jsem sla z duvodu ze neprisla menstruace tak na jejich povel jsem vysadila injekce aby dosla menstruace, no dneska jsem 34dc a ona furt nikde, a jeste aby nebylo malo tak mne v noci chytlo ucho boli to jak cert. pokud to nedostanu do stredy tak mam ve stredu dojit. holky mam velky strach ze cysta nezmizi, to bych asi nemohla zacit stimulovat achjo.
Hani, to je fakt smůla. Už máš začít stimulovat a ona se objeví cysta - mrcha! Ach jooo. Držím vše co mám, abys to do středy dostala. Dej vědět.
@Dana 79 píše:
Handí neměj strach bude už máte srdíčko a to je první malinké vítezství vše bude v pořádku, ségra to měla taky první dítko ok a pak po 15 letech otěhotněla a zamlklo to, za 4 měsíce otěhotněla znovu a Tomíkovi budou tři. Ber to tak, že to nebylo v pořádku a proto se s tím příroda vypořádala po svém takhle na začátku. Teď už to bude ok uvidíš, miminko krásně poroste a ty maminko žádný stres
Dani, díky za uklidnění. Myslela jsem, že si to budu užívat víc a spíš se bojím, aby vše dobře dopadlo. Ale samozřejmě jsem moc šťastná, každé ráno když se vzbudím si říkám: „jo, další den je za mnou a bobísek je zas o trochu dál“
@Ivča78 píše:
Handí, taky si myslím, že to bude v pořádku, máte srdíčko, a to je to hlavní. Jasně, že obavy má člověk pořád, ale snaž se na nic zlého nemyslet a zkusit si to užít. Já zase necítím pohyby, tak jsem z toho taky lehce rozhozená a doufám, že v úterý v poradně bude vše v pořádku.
Ivčo, tak držím palce do poradny, ať to dobře dopadne. V jakém si týdnu? Není to brzo, aby jsi cítila pohyby?