Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak mam ty výsledky z laboratoře, ale nějak z toho nejsem moc chytrá. hodnotu HCG mám 2756, ale na konci je napsáno „Nepotvrzený výsledek, bude dodatečně potvrzen lékařskou kontrolou“, co si o tom myslíte?
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak mam ty výsledky z laboratoře, ale nějak z toho nejsem moc chytrá. hodnotu HCG mám 2756, ale na konci je napsáno „Nepotvrzený výsledek, bude dodatečně potvrzen lékařskou kontrolou“, co si o tom myslíte?No já myslím, že je to super výsledek, já měla 14 dní po ET 2275j, oni vždy potvrzují ultrazvukem. Neboj je to krásně stoupající HCG, špatný by bylo kdyby jsi měla málo třeba 300j. Super těhulko
![]()
.
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak mam ty výsledky z laboratoře, ale nějak z toho nejsem moc chytrá. hodnotu HCG mám 2756, ale na konci je napsáno „Nepotvrzený výsledek, bude dodatečně potvrzen lékařskou kontrolou“, co si o tom myslíte?
To je super výsledek!! Já budu mít určitě hodnotu 50 a budu ráda aspoň za to.
Holky, odpoledne budu vědět výsledky z krve. Jsem na nervy ![]()
@handa30 Hani, bude to urcite v poradku, neboj se…ted se siri tehotenska infekce, takze do toho spadneme postupne vsichni
termin tehotenska infekce je z ust meho sefa, jsme meli nejakou firemni prezentaci, kde se bavil o tom jak firma prospiva a co se deje a tak a rikal, ze se mu nelibi jak se firmou siri ta tehotenska infekce, ale ze nejsme jedini, ze je to ted vsude ![]()
Taky moc gratuluji Bkrockovi, nádherné, hodnotu Ti ještě potvrdí lékař, takže proto asi nepotvrzená, ničeho se neboj
A trochu Ti i závidím
ale v dobrém samozřejmě
Holky, tak hlásím pozitivní těhotenský test a krev je 225. Nechci se ještě moc radovat…
Nicméně IVF je zázrak a děkuju, že se jsem ho mohla podstoupit. Takže všem, co se na něj chystáte. Ničeho se nebojte!! Budete brzy těhulky.
Holky dneska jsem zahajila dlouhej protokol picham si kazdy den decapeptyl a je to malina jen to pekne stipe jinak ok.
@hanka1120 Hani tak drzim palecky at se na tebe usmeje stesticko a vyjde to ![]()
@hanka1120 píše:
Holky dneska jsem zahajila dlouhej protokol picham si kazdy den decapeptyl a je to malina jen to pekne stipe jinak ok.
Hani, držím palce!! Ať píchání bolí co nejmíň.
Handi co o to pichani neboli to zvladam na jednicku uz jsem zacala dlouhej protokol dneska jsem pichla 5 injekci decapeptelu ale dneska mne boli brisko od rana vim ze to jsou hormony, takle mne je presne po pregnylu a nebo pred menstruaci. ale urcite je to z hormonu jo a pekne to stipe ty injekce