IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
21.7.12 13:17
@hanka1120 píše:
Jinak holky picham dneska 4 injekci fostimonu a jde to jak po masle fakt to nic neni to namichat, jen mne boli od vcerejka vajecniky a dost ale mam i cystu takze nevim jestli je to uz od stimulky nebo ta cysta.dani kolik jsi pichala ty toho fostimonu a bolelo te bricho pri stimulce?

Ahoj Hani, to je fajn, že to tak krásně zvládáš, já jsem píchala 150 jednotek Fostimonu 8 dní. Břicho jsem měla strašně nafoknutý, ale nebolelo mě, až když jsem začala píchat Orgalutran, tak ten strašně štípal a měla jsem hodinu červený flek na břiše a pak mě začalo bolet břicho jako při ovulce. Musím říct, že jsem to snášela dobře. Moc ti držím pěstičky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.7.12 14:52

Dani dekuji ja picham k tomu fostimonu decapeptyl a ten decapeptyl taky hrozne stipe, ale uz jsem si zvykla, snazim se hodne pit, ale to my jde spatne nejsem zvykla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.7.12 14:56

Ani já moc nepila, prostě když nejsi zvyklá, tak to nejde. Jak dlouho budeš píchat před odběrem, jak t to máš s tím dlouhým protokolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.7.12 15:12

Dani u nas v caru ti toho moc dopredu nereknou, takze kdy asi bude opu nevim v podeli ultrazvuk a podle toho se uvidi dneska jsem teprv 5dc jen vim ze musim vyzvednout pregnyl a agolutin amusim zajit k doktorce a udelat vysetreni pred opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
21.7.12 21:18

Ahojky holky snad si mě ještě pamarujete já Vám jen musím napsat že v úterý jdeme na první IUI :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
891
23.7.12 09:52
@LuciTau píše:
Ahojky holky snad si mě ještě pamarujete já Vám jen musím napsat že v úterý jdeme na první IUI :dance: :dance:

Luci, držím Ti moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.7.12 11:03

Ahojky holky jsem zpatky z ultrazvuku a jsem 7dc porad spinim picham davky 225j a dnesni ultrazvuk nedopadl nic moc same drobne mi rikala doktorka, ve 13hod mam zavolat ohledne krve a zvisi mi davky pry vajecniky pracuji pomalu jo a jinak sliznice 7mm a dalsi kontrola ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
23.7.12 12:26
@hanka1120 píše:
Ahojky holky jsem zpatky z ultrazvuku a jsem 7dc porad spinim picham davky 225j a dnesni ultrazvuk nedopadl nic moc same drobne mi rikala doktorka, ve 13hod mam zavolat ohledne krve a zvisi mi davky pry vajecniky pracuji pomalu jo a jinak sliznice 7mm a dalsi kontrola ve ctvrtek.

Neboj Hani, oni udělají všechno proto, aby vaječníkům pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.7.12 06:34

Holky tak picham od vcerejska 4 davky fostimonu a to je 300j. a ve ctvrtek kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.7.12 08:40

Ty jo Haní ty ti dávaj teda mega dávky, ale hlavně že to pomůže. Moc ti na čtvrtek držím pěstičky.

LuciTau hodně štěstí na dněšní IUI.

Handí to to nějak utíká, už jsi 7+3 za chvíli budeš mít pupík jako my.Jak ti je už začala ranní nevolnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
24.7.12 09:52
@Dana 79 píše:
Ty jo Haní ty ti dávaj teda mega dávky, ale hlavně že to pomůže. Moc ti na čtvrtek držím pěstičky.

LuciTau hodně štěstí na dněšní IUI.

Handí to to nějak utíká, už jsi 7+3 za chvíli budeš mít pupík jako my.Jak ti je už začala ranní nevolnost?

Dani, ranní nevolnosti nemám. Občas mě bolí žaludek a jsem smrtelně unavená, 18 hod. je krizová (usínám). A jinak nic…tak snad je všechno v pohodě.
Co Ty? Už jsi zdravá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.7.12 13:19

Handí, tak to je super spoustě holkám vůbec špatně není, buď ráda :). Jo a ta únava tě přejde až tak kolem 14-16tt, taky jsem pořád chrněla. Teď mě malá budí v noci i ráno jak kope :). Jinak už je mi fajn - konečně, ale byl to mazec trvalo to 14 dní než mě to přešlo. Dávej si pozor ať taky něco nechytneš protože po tom Prednisonu jsme náchylnější, docela ničí imunitu a já ho brala víc jak půl roku a asi bude chvíli trvat než tu imunitu zjískám zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
24.7.12 15:35

Ahooooj :mavam:

tak IUI za mnou a musím říct mám velice dobrý pocit, máme skvělý spermiogram, tak snad tam nějaká mrška zabloudí :dance: ještě to asi pojistíme doma podle doktorčiných rad :mrgreen:

a za 14 dní se uvidí :dance: jestli // :srdce: a nebo :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
791
24.7.12 19:56
@LuciTau píše:
Ahooooj :mavam:

tak IUI za mnou a musím říct mám velice dobrý pocit, máme skvělý spermiogram, tak snad tam nějaká mrška zabloudí :dance: ještě to asi pojistíme doma podle doktorčiných rad :mrgreen:

a za 14 dní se uvidí :dance: jestli // :srdce: a nebo :cert: :mavam:

Moc držim pěstičky ať jsi mezi námi těhulema :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.7.12 22:12

LuciTau, tak to je super, že máte tak dobrý spermio, držím moc pěstičky, aby se vám zadařilo!

Hanko, tak držím pěsti, aby ti ta stimulka hezky zabrala a folíky narostly!

Handi, tak to je fajn, že nemáš nevolnosti. Ta únava je náročná, tak hodně odpočívej a neboj, brzy to přejde… a přijde něco dalšího :mrgreen: :lol: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí