IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
1.8.12 08:19

Dani transferova souprava pri transferu to plati pojistovna? nebo jsi neco doplacela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.8.12 08:22
@hanka1120 píše:
Dani transferova souprava pri transferu to plati pojistovna? nebo jsi neco doplacela?

Ne, já platila jen prodlouženou kultivaci, ICSI, léky a zamražení. Žádnou soupravu jsem neplatila, ale všude je to jinak. Mě to celé vyšlo na 18 000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.8.12 13:37

Hanko, chápu to dobře, že máš už u sebe dva mimísky? Tak to hrozně moc držím pěsti!!!

Dani, jsem na tom hodně podobně jako ty. Bříško pořádný, v prním těhu mi teď tak možná začínalo být vidět :-). No a bolí mě kyčle a pánev, v posteli se točím jako kohout na báni :-). Zjistili mi málo vápníku, tak poctivě zobu a piju mléko, ale efekt zatím žádný. Bolesti mám jako sedmdesátiletá babička, a když dýl sedím nebo ležím, tak než se rozchodím, tak to je děs. Snad nás to po porodu přejde! Já tohle u prvního těhu taky vůbec neznám. Jako pamatuju si, že mě něco bolelo, ale to bylo až poslední měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.8.12 14:06
@Ivča78 píše:
Hanko, chápu to dobře, že máš už u sebe dva mimísky? Tak to hrozně moc držím pěsti!!!Dani, jsem na tom hodně podobně jako ty. Bříško pořádný, v prním těhu mi teď tak možná začínalo být vidět :-). No a bolí mě kyčle a pánev, v posteli se točím jako kohout na báni :-). Zjistili mi málo vápníku, tak poctivě zobu a piju mléko, ale efekt zatím žádný. Bolesti mám jako sedmdesátiletá babička, a když dýl sedím nebo ležím, tak než se rozchodím, tak to je děs. Snad nás to po porodu přejde! Já tohle u prvního těhu taky vůbec neznám. Jako pamatuju si, že mě něco bolelo, ale to bylo až poslední měsíc.

Tak to jsem moc ráda, že nejsem sama, připadám si jako blázen nerada si stěžuji, ale přesně jak píšeš než se rozhýbu tak mě bolí kyčle i stydká kost. No jo no musíme to vydržet, ono se říká, že v prvním těhu máš bolesti odpuštěný, taky jsem o prvním ani nevěděla až ke konci. Malá je strašně čilá a pořád se ve mě mele :). Co ty a pohyby už je cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.8.12 14:15

Dani a nechceš si taky nechat zkontrolovat ten vápník? Já ho mám hodně daleko pod hranicí, tak ty bolesti mohou být i od toho. Jo, jo, pohyby už taky cítím, sice to nemám tak intenzivní jako ty, ale když jsem v klidu a ležím, tak mě brouček nebo beruška pěkně kopká :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.8.12 14:29

Asi si ho taky nechám zkontrolovat. Já jsem hotová z malý co hlídám má úplně děsný období pořád je tak vzteklá i ze spaní kope nohama, když má jít spát řve když se vzbudí řve, jsem z ní nějaká vyčerpaná :mrgreen:,tak hodná ještě nedávno byla, no jo vztekací období mezi 2 - 3 rokem je nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.8.12 14:48

Dani, ono si tím vztekáním projdou asi všechny děti. Našemu lumpovi ještě dva roky nejsou a někdy je to masakr. Hlavně po probuzení se s ním musí jednat v rukavičkách :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.8.12 15:05

Holky, tak si to tady pročítám a mám se asi na co těšit..
Buďte silné!! Ať Vám je líp a mimískům, ať se u Vás v bříšku daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.8.12 17:29

Handi neboj, ty cekas prvni, ja si prvni jenom uzivala tyto problemky byly az pred porodem, ty se niceho neboj a uzivej si. Jooo a ditko budes mit taky moooc hodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.8.12 10:17

Ivco ano mam v sobe dve miminka. a 13.8 jdu na krev. handi tys taky nemela prodlouzenou kultivaci ze? kdy jsi handi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.8.12 10:29
@hanka1120 píše:
Ivco ano mam v sobe dve miminka. a 13.8 jdu na krev. handi tys taky nemela prodlouzenou kultivaci ze? kdy jsi handi testovala?

Ahoj Hani, neměla jsem prodlouženou kultivaci. Testovala jsem asi 10 dní po ET, ale cítila jsem od 7. dne bolest břicha a nechutenství, tak proto jsem testla dřív. Jinak bych počkala na 14. den. Pevné nervy, Hani!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.8.12 10:30

Handi dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.8.12 21:27

Těhotenský test z krve?

Ahoj holky, ráda bych se přidala do Vaší diskuzní skupiny. Byla jsem před 10 dni na první IUI, takže nemám zatím moc zkušenosti, zato spoustu otázek. V CAR jsem chytla doktorku, která toho moc nenamluví. Chci se zeptat, jestli si těhotenský test děláte samy doma nebo jdete do CAR na krev? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
5.8.12 08:44

@Prit Ahoj, dělala jsem si vždycky sama doma a když mi vyšel pozitivní, tak jsem šla ještě na krev, jelikož mě do CARU objednali až za nějakých 14dnů, tak jsem šla jako samoplátce na krev, abych to měla potvrzené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.8.12 09:31

Prit zdravím tě :mavam:,přesně tak jak říká Bára. Testuj sama kdykoliv chceš doma a když budeš mít pozitivní testík, tak cinkni do caru a objednaji tě na krev, nebo jako samoplátce, ale u nás se chodí hned po pozitivním testu z moči na krev do caru a kontrolní UTZ je u nás až za 3 týdny od pozitivního testu v krvi. Hodně štěstí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí