Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak to je málo, to je pravda…ale 64% pohyblivost, je dobrá, co je nad 55% tak už je prý v normě, ale těch 6
hmmm, ale zadařilo se, tož to je nádhera
@slunečnice81 píše:
Hani, já mám dobrou zásobu, prej, AMH mám 1,96…takže u mě je vše OK, jen partner trošičku pomalejší spermie, ale jen ta spodní hranice dobrého spermiogramu, ale i tak to nejde…ach jooo
Ahoj Slunečnice, nechceš si zajít na imunologické vyšetření? U mě v tom byl zakopadný pes.
Handi delali ty imuno v caru nebo jsi byla primo na imunologii
@Ivča78 píše:
Hanko, chápu to, už toho taky máte plný zuby a finance jsou to šílený. Máš můj obdiv, že budete půl roku čekat, taky jsem řešila jenom těhu a nedovedla myslet na moc jiných věcí, no… Držím moc pěsti, aby ten čas utekl a třeba se stal zázrak a už jste ani CAR nepotřebovali
.Handi, copak nového u tebe, jak se cítíš a kdy máš další kontrolu?
Ahoj Ivčo, zatím snad dobře. To víš, mám pořád strach aby bylo vše v pořádku.
3.9 jdu na screening, tak snad mimčo bude zdravé. Ale jinak je to moc hezký pocit mít v břišku miminko
Co Ty? Jak se máš Ty?
Ahoj Handí, ty jo toto letí už půjdeš na screening, to je super, neboj vše bude ok. Já už nemůžu moc ležet sedět atd.,chtěla jsem si nechat malou natočit na DVD a ta potvůrka nám ukazovala jen prdelku
,tak mám půl min video
,za 14 dní to prý vskoušíme znovu, tak uvidíme. V pátek jdu na zátěžový test cukrovky, tak pak dám vědět jaký je to hnus, mám tam být v 7:00 a budu tam do 9:00 a jelikož je to na Proseku, tak musím jet už v 6:00.
@Dana 79 píše:
Ahoj Handí, ty jo toto letí už půjdeš na screening, to je super, neboj vše bude ok. Já už nemůžu moc ležet sedět atd.,chtěla jsem si nechat malou natočit na DVD a ta potvůrka nám ukazovala jen prdelku,tak mám půl min video
,za 14 dní to prý vskoušíme znovu, tak uvidíme. V pátek jdu na zátěžový test cukrovky, tak pak dám vědět jaký je to hnus, mám tam být v 7:00 a budu tam do 9:00 a jelikož je to na Proseku, tak musím jet už v 6:00.
Ahoj Dani, jdeš k nám na Prosek
Škoda, že zrovna mám dovču a nebudu v Praze, jinak bych Tě pozvala na ranní kávičku ![]()
Dani, kdy máš termín porodu?? Prdelka se k Vám točí zády, ona se určitě obrátí, aby jste si ji mohli zvěčnit, uvidíš ![]()
@bkrocek píše:
Ahoj holky, už máte vymyšlené kde budete rodit?
Ahoj Baru, já v Podolí.
7.9 se jdu zaregistrovat. Kde Ty? A kdy máš termín porodu?
@handa30 Já mám termín 27.2.2013, taky jsem přemýšlela o Podolí, ale děsí mě ta jejich registrace, že člověk přijde v 5 ráno a je třeba čtvrtej a čeká tam až do desíti než začnou…Přesně ve 14+0 mám kontrolu, takže se tam stejně nedostanu. Dále jsem přemýšlela o porodnici v Hořovicích, ale děsí mě ta cesta 45minut a to ještě nepočítám, že může být manžel ještě v práci, takže třeba dojezd 2hodiny… a ještě v zimě, tak abych manželovi ještě neporodila v autě…vím, že to většinou trvá dýl, ale zas na to spoléhat nejde…Přece jen je to naše první miminko, tak budu asi ze všeho vyjukaná…Takže jsem se zaregistrovala do Thomayerky, sice to není nejlepší porodnice, ale máme to nejblíž…Teď tam probíhá rekonstrukce, tak třeba i prostředí bude o něco lepší ![]()
@bkrocek píše:
@handa30 Já mám termín 27.2.2013, taky jsem přemýšlela o Podolí, ale děsí mě ta jejich registrace, že člověk přijde v 5 ráno a je třeba čtvrtej a čeká tam až do desíti než začnou…Přesně ve 14+0 mám kontrolu, takže se tam stejně nedostanu. Dále jsem přemýšlela o porodnici v Hořovicích, ale děsí mě ta cesta 45minut a to ještě nepočítám, že může být manžel ještě v práci, takže třeba dojezd 2hodiny… a ještě v zimě, tak abych manželovi ještě neporodila v autě…vím, že to většinou trvá dýl, ale zas na to spoléhat nejde…Přece jen je to naše první miminko, tak budu asi ze všeho vyjukaná…Takže jsem se zaregistrovala do Thomayerky, sice to není nejlepší porodnice, ale máme to nejblíž…Teď tam probíhá rekonstrukce, tak třeba i prostředí bude o něco lepší
Já myslím, že výsledku je jedno, kde budem skučet bolestí!! Hlavně aby bylo všechno v pořádku. Jak snášíš těhotenství?
Bolest od cysty prešla, takže musím zaklepat, je mi dobře. Žádné jiné těhotenské neduhy, takže kromě zvětšujícího se bříška vlastně ani nevím, že jsem těhotná
Příští týden jdeme na kontrolu, tak jestli cysta zmizela a nebudou žádné jiné problémy, tak půjdu zpět do práce ![]()
@bkrocek píše:
Bolest od cysty prešla, takže musím zaklepat, je mi dobře. Žádné jiné těhotenské neduhy, takže kromě zvětšujícího se bříška vlastně ani nevím, že jsem těhotnáPříští týden jdeme na kontrolu, tak jestli cysta zmizela a nebudou žádné jiné problémy, tak půjdu zpět do práce
Doma to musí být dlouhý. Tak budu držet palce, aby cysta zmizela a vše bylo v pohodě.
Tak holčiny, já budu rodit v Motole, mám to 3 min. od baráku, jinak v Hořovicích rodila ségra a nemohla si to tam vynachválit. Termín mám 30.11.2012 nějak se to blíží čím dál rychleji, závidím vám, že ani o těhu nevíte, já měla od začátku porád něco, tak snad porod bude ok. Teď mě malá kope až pod žebra, někdy to už pěkně bolí a špatně se dýchá, ale to k tomu patří
.
Jinak to je škoda Handí, že máš dovču musím tam dvě hoďky čekat, tak jsme je mohli prokecat. ![]()
@handa30 píše:
Ahoj Ivčo, zatím snad dobře. To víš, mám pořád strach aby bylo vše v pořádku.
3.9 jdu na screening, tak snad mimčo bude zdravé. Ale jinak je to moc hezký pocit mít v břišku miminkoCo Ty? Jak se máš Ty?
Handi, to víš, že bude mimi v pořádku, smůlu už máme vybranou
. Tak držím moc pěsti na screening, snaž si ten ultrazvuk užít
. Mě je fajn, jen mě trápí ty kyčle a žíly, občas žáha, ale to už nějak doklepu
.