IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
3.9.12 19:51

Handí no super, to jsem opravdu mooooc ráda, že je vše ok a 8 cm je super, teď už jen a jen poroste bobánek. Jak jste si užili dovču? Docela závidim, já se koulim a to mám jen 6 kg nahoře :lol:. Jak ti je, stále se cítíš dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.9.12 20:59

Handi, taky moc gratuluju :palec: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.9.12 07:55

@handa30 Take moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.9.12 11:25

Holky, moc děkuju.
Už jsem přibrala od IVF 5 kg. Asi hodně jím, nebo nevím. Ale strašně rychle přibírám, až mě to děsí :D
Ale jsem šťastná, jak blecha, že čekáme zdravé miminko.
Je to neuvěřitelné, že se sen stal skutečností. Bez Vás bych to nezvládla. Jste mi velkou oporou. Díky za to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.9.12 11:30

@handa30 Přibírání je to poslední, hlavně, že jste zdraví, ty i miminečko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.9.12 08:36

Handi tak to jsou skvělé zprávy! Jen tak dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.9.12 10:27

Holky, tak dneska jsem si byla nechat natočit malou na DVD a ani na 3 pokus to nevyšlo, tentokrát měla obě ruce před obličejem a točila se bokem, tak z ní fotomodelka asi nebude :lol:. Pan doktor mi řekl, že za týden se podíváme jestli nebude mít lepší polohu, když jdu do poradny. Jooo a malá má 27cm a 1140g 8o, za tři týdny přibrala půl kg, pan doktor měl radost jak pěkně přibírá :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
5.9.12 10:28

@Dana 79 Tak to je krasa, jen tak dal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.9.12 10:31

Děkuji a co ty Baru, jak je ti a co mimi? Kolikátý jsi vlastně týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
5.9.12 11:15

Dani, ja jsem dneska 15+0 cítím se dobře, od pondělí jsem nastoupila zpět do práce, tak mi všechno i rychleji utíká :) těším se na 20 týden až nám řeknou, že je to kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.9.12 14:46

Ahoj holky, v pátek mě čeká moje první IUI, vůbec nevím, co mám očekávat. Lékař říkal, že je to jako běžné vyšetření, tak jsem zvědavá. Dnes mi píchl pregnyl, mám 3 folikuly - 18 mm, 12mm a 10 mm. Říkal, že ten 18 mm je super na to aby to vyšlo. O sliznici nic neříkal, tak doufám, že je vše tak jak má být. Jaké bylo vaše IUI? Díky P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.9.12 15:03

Ahoj, :lol: ráda bych se přidala, chodím do Caru Gennet Praha. Dnes jsem tam byla na utz a nic, jsem teprve 12 den cyklu a už nejspíš ovulace proběhla. Většinou to mám až tak 17 den, tak mi to připadá divné. Myslíte si, že by to Dr. přehlédla? myslím ovulaci. Chtěla jsem požádat o iui a nic.Tak jsme se domluvli na příští cyklus, dala mi clostyka a pak se uvidí zda mi udělá iui. Můj problém je, že jsem dvakrát potratila a neví se proč, všechny testy jsou v pohodě, jen čekám na genetiku, ale to prý v tom nemůže být. Byla bych ráda, kdyby se na poprvé zadařilo. Co tady čtu, občas se zadaří na poprvé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.9.12 15:49

Ahoj :) také doufám, že se u nás zadaří na poprvé… snad. já jsem po stimulaci a mám 3 folikuly, z toho jeden dominantní, tak uvidíme. Držím ti pěsti :)

@Petrommila píše:
Ahoj, :lol: ráda bych se přidala, chodím do Caru Gennet Praha. Dnes jsem tam byla na utz a nic, jsem teprve 12 den cyklu a už nejspíš ovulace proběhla. Většinou to mám až tak 17 den, tak mi to připadá divné. Myslíte si, že by to Dr. přehlédla? myslím ovulaci. Chtěla jsem požádat o iui a nic.Tak jsme se domluvli na příští cyklus, dala mi clostyka a pak se uvidí zda mi udělá iui. Můj problém je, že jsem dvakrát potratila a neví se proč, všechny testy jsou v pohodě, jen čekám na genetiku, ale to prý v tom nemůže být. Byla bych ráda, kdyby se na poprvé zadařilo. Co tady čtu, občas se zadaří na poprvé :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.9.12 17:07

Ahoj Petko, opravdu to nic není, já mám za sebou 4 pokusy, teď čekám zda MS dorazí. Je to záležitost asi 25minut, 3 minuty na sále a zbytek ležíš na dospávacím pokojíčku a jen odpočíváš, někde dokonce hned posílají domů. Zavedou Ti zrcátka tak jak při prohlídce, zavednou Ti tenkou kanulku přes čípek do dělohy a pustí Vaše bojovníčky. Nic necítíš, možná malinko štípnutí jak to prochází skrz čípek, ale to jsem cítila jen 1× ze 4 pokusů…záleží na šikovnosti doktora. Pokud máte dobrý spermiogram, tak by to vyjít mohlo, ale samozřejmě zálěží na mnoha okolonostech. :mavam: Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.9.12 17:08

Navíc jste pěkně stimulovaní Clostíkem, já to měla vše bez stimulace v přirozeném cyklu…takže jeden z těch Tvých tří folíků by si mohl dát říct :palec: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí