Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handí no super, to jsem opravdu mooooc ráda, že je vše ok a 8 cm je super, teď už jen a jen poroste bobánek. Jak jste si užili dovču? Docela závidim, já se koulim a to mám jen 6 kg nahoře
. Jak ti je, stále se cítíš dobře?
Holky, moc děkuju.
Už jsem přibrala od IVF 5 kg. Asi hodně jím, nebo nevím. Ale strašně rychle přibírám, až mě to děsí ![]()
Ale jsem šťastná, jak blecha, že čekáme zdravé miminko.
Je to neuvěřitelné, že se sen stal skutečností. Bez Vás bych to nezvládla. Jste mi velkou oporou. Díky za to!!
@handa30 Přibírání je to poslední, hlavně, že jste zdraví, ty i miminečko ![]()
Holky, tak dneska jsem si byla nechat natočit malou na DVD a ani na 3 pokus to nevyšlo, tentokrát měla obě ruce před obličejem a točila se bokem, tak z ní fotomodelka asi nebude
. Pan doktor mi řekl, že za týden se podíváme jestli nebude mít lepší polohu, když jdu do poradny. Jooo a malá má 27cm a 1140g
, za tři týdny přibrala půl kg, pan doktor měl radost jak pěkně přibírá
.
Děkuji a co ty Baru, jak je ti a co mimi? Kolikátý jsi vlastně týden?
Dani, ja jsem dneska 15+0 cítím se dobře, od pondělí jsem nastoupila zpět do práce, tak mi všechno i rychleji utíká
těším se na 20 týden až nám řeknou, že je to kluk ![]()
Ahoj holky, v pátek mě čeká moje první IUI, vůbec nevím, co mám očekávat. Lékař říkal, že je to jako běžné vyšetření, tak jsem zvědavá. Dnes mi píchl pregnyl, mám 3 folikuly - 18 mm, 12mm a 10 mm. Říkal, že ten 18 mm je super na to aby to vyšlo. O sliznici nic neříkal, tak doufám, že je vše tak jak má být. Jaké bylo vaše IUI? Díky P.
Ahoj,
ráda bych se přidala, chodím do Caru Gennet Praha. Dnes jsem tam byla na utz a nic, jsem teprve 12 den cyklu a už nejspíš ovulace proběhla. Většinou to mám až tak 17 den, tak mi to připadá divné. Myslíte si, že by to Dr. přehlédla? myslím ovulaci. Chtěla jsem požádat o iui a nic.Tak jsme se domluvli na příští cyklus, dala mi clostyka a pak se uvidí zda mi udělá iui. Můj problém je, že jsem dvakrát potratila a neví se proč, všechny testy jsou v pohodě, jen čekám na genetiku, ale to prý v tom nemůže být. Byla bych ráda, kdyby se na poprvé zadařilo. Co tady čtu, občas se zadaří na poprvé ![]()
Ahoj
také doufám, že se u nás zadaří na poprvé… snad. já jsem po stimulaci a mám 3 folikuly, z toho jeden dominantní, tak uvidíme. Držím ti pěsti ![]()
@Petrommila píše:
Ahoj,ráda bych se přidala, chodím do Caru Gennet Praha. Dnes jsem tam byla na utz a nic, jsem teprve 12 den cyklu a už nejspíš ovulace proběhla. Většinou to mám až tak 17 den, tak mi to připadá divné. Myslíte si, že by to Dr. přehlédla? myslím ovulaci. Chtěla jsem požádat o iui a nic.Tak jsme se domluvli na příští cyklus, dala mi clostyka a pak se uvidí zda mi udělá iui. Můj problém je, že jsem dvakrát potratila a neví se proč, všechny testy jsou v pohodě, jen čekám na genetiku, ale to prý v tom nemůže být. Byla bych ráda, kdyby se na poprvé zadařilo. Co tady čtu, občas se zadaří na poprvé
Ahoj Petko, opravdu to nic není, já mám za sebou 4 pokusy, teď čekám zda MS dorazí. Je to záležitost asi 25minut, 3 minuty na sále a zbytek ležíš na dospávacím pokojíčku a jen odpočíváš, někde dokonce hned posílají domů. Zavedou Ti zrcátka tak jak při prohlídce, zavednou Ti tenkou kanulku přes čípek do dělohy a pustí Vaše bojovníčky. Nic necítíš, možná malinko štípnutí jak to prochází skrz čípek, ale to jsem cítila jen 1× ze 4 pokusů…záleží na šikovnosti doktora. Pokud máte dobrý spermiogram, tak by to vyjít mohlo, ale samozřejmě zálěží na mnoha okolonostech.
Hodně štěstí
Navíc jste pěkně stimulovaní Clostíkem, já to měla vše bez stimulace v přirozeném cyklu…takže jeden z těch Tvých tří folíků by si mohl dát říct
![]()