IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
23.9.12 10:43

@Petka007 ukázal a bohužel né jednou ale když beru utrogestan tak mám pořád :nevim: a hlavně po IUI :cert:

• Citovat
  • Upravit
6327
23.9.12 12:27

Lucitau byla jsi na tom ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.9.12 12:37

@hanka1120 nebyla zatím jsme pořád na IUI, ale zřejmě i když mám v podpisu až červenec půjdeme do toho dříve, a le ještě zkusím HOrmonální jogu, třeba taky pomůže slyšela jsme an to super ohlasy :lol:

• Citovat
  • Upravit
791
23.9.12 14:43

@Petka007 mě teda nikdy neukázal falešnou pozitivitu, jen když by jsi testovala brzy po Pregnylu, ale já ho v těle neměla už po 8 dnech. Uvidíš zítra z krve a budeš mít jistotu, držím pěstičky.

Ivi přesně jak píšeš nás je ve skupině těhulí taky dost, ale já a tři holky jsme jí rozjížděly a teď jsou tam další a když něco napíšeš, tak ti ani neodpoví, tak to mě nebaví a už tam moc nepíšu. Jak ti je jinak, já dnes vylezla schody a myslela jsem, že padnu nemohla jsem popadnout dech a srdce mi málem vyskočilo, už aby byl listopad :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.9.12 14:50

Dani, já byla včera čtyři hodiny na houbách a dneska mě bolí celý člověk. Jinak ty kyčle, záda, klouby, to je fakt děs, v noci se dobu převaluju než usnu a kolikrát mě to vzbudí, jak to bolí. Už se taky začínám těšit na porod, ale ještě máme spostu času,,, musíme vydržet. Já mám astma, teď to taky nějak neudýchávám, brzy jdu na kontrolu, tak snad mi něco dají, pořád mám ucpanej nos a je to takový nic moc. A s tou skupinou, ono se to vytříbí časem, spousta holek odpadne už teď ve fázi těhotenství, další po porodu… Já do jedné takové skupiny chodím a zůstalo nás tam asi 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.9.12 15:06

@Ivča78 skupinu neřešim, nerada se někam vtírám :mrgreen:,ale jak říkáš s tím spaním a bolestem všeho, tak to mám úplně stejně. A taky na mě něco leze, doufám, že z toho nic nebude. Vůbec bych nebyla proti, aby malá vylezla v polovině listopadu, ale mám termín až 30.11. :). Jé a u nás na Butovicích byl včera bazárek, maminy tam prodávají po svých dětech a nakoupila jsem tam spoustu věcí, dupajdy nebo bodýčka po 10,– 20,– a vypadaj jak nový i na Jáju jsem nakoupila 5 triček s krátkym a 3 s dlouhym rukávem a oteplený kalhoty to vše za 150,– tak mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.9.12 16:38

Petko ani mne test nikdy neukazal //,jedine s pregnylem, mne se drzi teda pregnyl v tele 11dni.dani a ivco to utece jak voda a bude tu listopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.9.12 21:31

Dančo, tak to je superky, jak si výhodně nakoupila, já takhle nakoupila od kamarádky, taky prodávala věcičky po 20 Kč, takže superky. Ani jsem všechno nepotřebovala, ale nekup to, když to bylo tak krásný a levný, že :mrgreen:?

Hančo, já mám termín až v prosinci :-), tak snad mimčo vydrží. Sranda by byla, kdyby se narodilo taky 3. 12. jako Adámek :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
23.9.12 22:02

Ahoj holky, chci Vás jen pozdravit.
Holky těhulky, pěkně nakupujte..zima se blíží a miminka tedy taky :)

Hani a Luci, Vám držím palce. Hančo, s prací je to super nápad. Trochu si od toho presu snažení oddechneš a nabereš sílu na další boj.

Luci, na hormonální jógu jsem chodila půl roku, než jsem otěhotněla. Ale pomohlo mi IVF, takže nevím, zda v tom má hormonální jóga prsty. Nicméně mi po ní pěkně rostla sliznice a navíc se naučíš relaxovat, což je při snažení taky důležitý. Takže dobrej nápad!!

Tak ahooj, holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.9.12 07:30

Holky ja ani nevim co je to hormonalni joga.ivco tak promin, ale neboj prosinec bude brzy nez se nadas.ivco obe deti v prosincu, ty jo to je nahoda, jak hrom.jsem od patku nemocna, boli mne v krku, jsem unavena mam rymu, vypada to na anginu. handi ahoj a jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.9.12 09:19

Handi, jakpak se tobě daří?

Hančo, v pohodě :-). To si taky říkám, že budou obě dítka v prosinci, že je to opravdu velká náhoda, asi jsem měla zrovna vždycky na jaře nejplodnější období :-). Tak ať je ti brzy líp. Zkus na ten krk kloktat teplou vodou se solí a nadopuj se vitamíny, jez hodně ovoce a ber céčko a chce to hodně pít, třeba teplé čaje, ať tu nemoc rozeženeš. A v lékárně prodávají dezinfekční spreje do krku, které by měly ty bakterie zlikvidovat. Tak ať se brzy uzdravíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.9.12 10:12

Handí konečně si se nám taky ozvala, vůbec nepíšeš jak mimís roste, jak ti je a tak. Stejně to strašně letí, ale včera jsem skuhrala večer. Není mi dobře, mám pěknou rýmu, ale jen rýmu, tak je to ok a malá už mi sahá od močáku pod žebra a večer to dost bolelo jak se tam mlela :mrgreen: pořád si říkám už jenom dva měsíce, ale někdy to neutíká a připadá mi, že mám obrovskej pupík, ale všichni říkaj, že ne. No jo když někdy to je fakt nepříjemný, když nakopne špatným směrem :lol:.

Ivi to by byla sranda kdyby jsi je měla ve stejný den, aspoň by se nehádali o dárečky k narozkám :lol:.

Haní vše nakonec dobře dopadne a ty tyky otěhotníš, já čekala 6 let.

Holky snažilky držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.9.12 10:14

@Petka007 jakpak dopadla krev, kdy se to dozvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
24.9.12 10:54

Ahoj holky,

já byla teď dva týdny nemocná a byla jsem úplně vyřízená. Týden jsem spala, měla jsem teploty a tak. No hnus fialovej. Už se cítím zas jak člověk :)
Mimi roste, na další UTZ jdem 10.října.
Vybírám teď auto, chci být s mimi mobilní a manžel mi auto moc půjčovat nechce, navíc ho používá on denodenně. Řídit moc neumím, ačkoliv mám řidičák od 18-ti, takže to bude trochu stres, ale ráda bych začala řídit před zimou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.9.12 11:01

Holky dekuji. ivco ale kdyz jsem nemocna tak si vzdycky myslim ze snad umru, jeste ke vsemu mam astma, tak vse je u mne horsi spatne se mi pak dejcha, a tedka naposled ani vysledky z alergokologie nedopadli moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí