IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
4.10.12 11:32

Ahoj holky petko urcite ten jeden folik doroste.dani silene to leti ze? za chvili budes mit mimi u sebe to leti.jak mas mimi veliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.10.12 11:40

@hanka1120 Děkuji Hani, potřebuji trochu uklidnit. Minule jsem byla 11 DC a folíky měly 18, 13 a 12 mm a dnes teda nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.10.12 11:44

Ahoj holky,
můžu se přidat? včera jsem byla na prvním sezení v CAR a 15.10. jdem na první IUI. Snad to nepropásneme :-)

• Citovat
  • Upravit
1571
4.10.12 11:49

@popina Ahoj, držím pěsti ať to vyjde! Mě „doufám“ čeká druhé IUI asi příští týden, tak jsem zvědavá, zda se konečně povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.10.12 11:55

Máte před tím nějakou stimulaci?? Mě zatím napoprvé nic nedali. Takže se uvidí

• Citovat
  • Upravit
1571
4.10.12 11:55

@popina já ano, beru clostilbegyt 1-0-0 minule 3 folíky a dnes 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.10.12 12:25

Ahoj holky,
tak jsem dnes byla na punkci. Musím říct, že to teda vůbec nebolelo, jen jsem dopadla špatně :( Folík prázdný :( :( :(. Dr. mi dala na výběr buď dál zkoušet IUI s fotimolem, nebo jít do IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.10.12 12:51

@PavlaPir Ahojky, ta punkce se dělá, když se chce zjistit, zda vajíčko dozrává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.10.12 13:11

Petko ta punkce se dělá u IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.10.12 13:13

@PavlaPir Aha, tak to jsem vůbec nevěděla… To mě moc mrzí… nevěš hlavu, dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.10.12 14:40

Petko děkuju, dnes mě to nějak vzalo, ale ono se to srovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.10.12 18:30
@PavlaPir píše:
Ahoj holky,
tak jsem dnes byla na punkci. Musím říct, že to teda vůbec nebolelo, jen jsem dopadla špatně :( Folík prázdný :( :( :(. Dr. mi dala na výběr buď dál zkoušet IUI s fotimolem, nebo jít do IVF…

To je mi líto, já bych šla do IVF s Fostimonem, já ho měla taky a z 10 folíků, jsem měla 7 vajíček. Stimulka byla úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.10.12 18:33
@hanka1120 píše:
Ahoj holky petko urcite ten jeden folik doroste.dani silene to leti ze? za chvili budes mit mimi u sebe to leti.jak mas mimi veliky?

Já jdu na kontrolu příští týden 10.10., tak hned dám vědět, jak vyrostla, myslím, že dost protože se už koulím pěkně :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.10.12 20:40

@PavlaPir to mě moc mrzí, věřím, že ti je z toho bídně, ale ono se zase oklepeš a půjdete dál. Držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.10.12 09:39
@Dana 79 píše:
Tak holky halo halo, nikdo sem nechodí! Jakpak se všechny máte? Snažilky i těhulky. Já už odpočítávám dny do porodu, protože jsem už hotová v noci čumim do stropu každý den o 4:00 a to chodím spát kolem půlnoci :mrgreen:. Byli jsem na veletrhu v Letňanech a koupila jsem si kočárek nic drahého, ale prostorný je, což jsem na zimu chtěla. Handí nebyla jsi se tam podívat? Pobavila mě má 15ti letá dcera, která mi řekla, když mě viděla v podprdě a kalhotkách,,mami ty jsi těhotná, už je to poznat" a já se tady koulím už osmý měsíc :lol:. To je strašný za dva týdny Nikolce bude 15 a Anetka se narodí o měsíc později, takový věkový rozdíl.

Ahoj Dani, Tvoje 15ti-letá dcera mě pobavila :) Věkový rozdíl bude velký, ale stejně se budou mít moc rády. Já mám synovce, kt. se narodil když mi bylo 14 a je to takovej můj malej bráška a hrozně jsem si ho užila. Fakt ho zbožňuju, teď mu je 19 a máme k sobě pořád hodně blízko. Takže určitě bude Nikolka za Anetku ráda. Nebude jedináček, bude mít ségru :D
Začínám Ti rozumět s prodbělými noci, taky nemůžu už v noci moc spát a to chodím spát fakt pozdě. Ale prostě ve 4 se vzbudím a čumím do stropu. Já takovej spáč, co se to děje? Asi se tělo připravuje na noční extenpore s miminkem.
Moc Tě zdravím, mamino…už se Ti blíží ten den D. Jak se těšíš na porod? Máš strach? Nebo to bereš pozitivně, že už uvidíš miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí