IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
10.10.12 12:37

Holky četli jste toto. http://www.novinky.cz/…orodila.html. Nechápu, jak někdo si nemůže nevšimnout, že v sobě nosí 3,5kg dítě!!! Vždyť ho musí cítit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.10.12 13:27

@Dana 79 No uvidíme jak dopadne ta krev, no kdyztak holt dieta, co bych pro prcka i sebe neudelala. Me to taky hrozne leti, dneska 20+0tt a to mi prijde jako bych jeste vcera byla na zacatku… Handi miminko citim jen obcas kdyz sedim, tam me kope do leveho podbrisku, ale je to spis jen takove tuknuti, fakt si toho clovek skoro nevsimne, no a vecer kdyz si lehnu, to mi tam bubla a skrunda :) V pondeli uz jdeme na 2.screening, tak budeme vedet, jestli ten nas poklad je v poradku a jestli je to fakt ten chlapecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.10.12 16:37

Holčiny, gratuluji k úspěšným kontrolám :-). Já jsem si dneska chovala miminko kamarádky, krásného chlapečka, je hrozně hodňoučký, prohlížel si mě, skoro vůbec nepláče, to je můj sen :-).

Jinak já jsem druhé mimčo cítila daleko později než Adámka, ale to je asi uložením placenty, kterou mám teď na přední stěně a tudíž jsem to přes ni necítila. l

Dani, taky moc nechápu, že na sobě někdo těhotenství nepozná, ale z okolí vím o dvou případech, kdy to ty dotyčné prostě nepoznaly, jedna to zjistila náhodou v sedmém měsíci a druhá až když jí začalo být blbě a začala rodit. Oni jí totiž tvrdili, že je neplodná, takže ji těhotenství ani nenapadlo zkoumat. Obě byly tedy silnější postavy, takže pohyby prý necítily :nevim:. Mám kamarádku a ta mi říkala, že do poslední chvíle pohyby skoro necítila, takže věřím, že se to stát může. I když se divím, že jim nebylo divné, že nemají menses, ale někdo ji má slabší i v těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.10.12 10:02

Ahoj holky,

včerejší kontrola dopadla dobře, mimi krásně roste. Už má 309 g. a je to holčička :dance:
Manžel si strašně přál synka, ale co se dá dělat.
Teď musíme vymyslet jméno a to nebude jednoduché, nemůžem se na ničem dohodnout.
Terezka se nám líbí oběma, ale Terezek je milion :(
Dani, Anetka je taky moc pěkné jméno…přemýšlím o něm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.10.12 11:39

Handi, hrozně moc gratuluji k úspěšné kontrole a holčička je fajn :-), přijde mi že v okolí mám samé kluky :-). Jména taky vůbec vybrané nemáme, ale Terezka je taky jedna z našich favoritek :-). Navíc musíme mít vymyšlené jméno i pro kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.10.12 11:55

@handa30 ahoj,už jsem byla nervozní, že jsi včera nenapsala, ale když čtu, že je vše ok, tak jsem strašně ráda. Malá ti krásně roste, počkej až se narodí, tak tatínkovi bude uplně jedno, že je to holčička. Holčičky jsou mazlivky a s tatínkama to umí :lol:. No vidíš, tak třeba budeme mít obě Anetky super. A pak, že se z IVF rodí víc kluků :lol:. My už to jméno máme zapsaný na úřadě, byla to sranda neměli jsme totiž jméno pro kluka a když se nás matrikářka ptala, tak jsme nevěděli co napsat, ale jelikož víme, že to bude holčička, tak jsem tam napsala Honzíka po taťkovi, aspoň měl radost :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.10.12 12:28

U nás byl v plánu taky Ondra po taťkovi :) Z IVF se rodí víc kluků? To ani nevím, právě jsem si říkala jestli to není naopak, jestli nevyberou záměrně tu nejsilnější spermii (a ta nejsilnější musí mít samozřejmě ženské základy :))

Ivčo, jsi dobrá, že vydržíš nevědět pohlaví. Já bych to potřebovala vědět, abych se s mimi sžila a navíc mně prostě zvědavost nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
11.10.12 12:34

Ahoj holky, já zase četla, že po IVF je víc holčiček, ale naopak z IUI víc kluků :) tak jsem zvědavá, jestli zapadnu do statistiky :) Začala jsem s dietou, která se dodržuje při těhotenské cukrovce a je to pro mě celkem těžký, třeba nejíst přílohy a pečivo :( jestli se ta cukrovka prokáže, tak mě čekají hezké věci. Ale tak hlavně aby mimčo bylo v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.12 12:46

@bkrocek

to je zajímavá statistika. Hlavně aby se to vůbec povedlo. Ikdyž strašně moc bych si přála holčičku :-D

• Citovat
  • Upravit
797
11.10.12 12:57

@popina My myslíme, že čekáme kluka, ale manžel by chtěl holčičku a mě je to tak nějak jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.12 13:21

Strašně bych si přála, aby IUI napoprvé vyšlo. Ikdyž je to asi scifi :think: Těším se na pondělí jak malá holka

• Citovat
  • Upravit
797
11.10.12 13:23

@popina Já mám v pondělí 2.screening, kde nám řeknou, jestli je miminko v pořádku a taky co to je, takže se těším také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.12 13:27

@bkrocek to bych se taky těšila :-D

• Citovat
  • Upravit
15413
11.10.12 13:40

Handí, s miminkem se stejně budeš sžívat až po porodu :mrgreen:. Ono si člověk tisíckrát myslí, jak je to na připravený, ale dokud to nezažije, nepochopí :-). Je to velká změna, náročná ale krásná zároveň. Mě je jedno, jestli to bude chlapeček nebo holčička, a tak se nechci připravit o to překvapení při porodu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
11.10.12 13:45

@handa30 tak dnešní kontrola už byla trochu lepší, na každé straně 3 větší folíky, nalevo 21,18,14 a napravo 20,19,18..sliznice 10mm tak jsem konečně trochu v klidu. Na sobotu mi držte pěsti. Dnes v 20:30 píchám Pregnyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí