IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
15.10.12 10:11

@bkrocek no hurá, tak to je super, jen tak dál :lol:. Tak konečně můžeš koupit něco modrého :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
15.10.12 10:24

@Dana 79 No už dopředu jsem koupila 2 modré věci + jsme dostali od babičky taky modré, protože mi věřila že to bude kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
15.10.12 11:32

@popina Držím pěsti, ať Vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
15.10.12 11:35

@bkrocek gratuluji k chlapečkovi :) ale ono je jedno jestli kluk nebo holčička :) hlavně to zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.10.12 11:39

@bkrocek já taky od začátku věřila, že budu mít holčičku :), moc ti přeji ať je vše i nadále ok, ale jak jinak by to taky bylo viď!!! Já mám 46 dnů do porodu a občas mi přijde, že porodim už teď :mrgreen:. Břicho mi tvrdne už dost nepříjemně a občas pobolívá břicho dole a to ani nemusím nic dělat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.10.12 12:39
@bkrocek píše:
@Dana 79 No už dopředu jsem koupila 2 modré věci + jsme dostali od babičky taky modré, protože mi věřila že to bude kluk :)

Gratulujuuu, já chtěla taky kluka. I když mě to vlastně bylo jedno, potom všem čím jsem si prošla. Ale vnitřně jsem cítila, že se povedl kluk a ono houby. Je to holka jak lusk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
15.10.12 12:42

@handa30 No já jsem nejšťastnější, že se to vůbec povedlo :dance: cítila jsem, že je to kluk a vyšel, myslím, že i manžel je nakonec rád, že bude mít parťáka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.10.12 13:04

Holky vždyť je to jedno co to bude, hlavně, že se nám to povdlo a budou zdravoučký. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.10.12 13:50

Ahojky holky, Takže z 8 oocytů nakonec zbylo jen 7,2 šly přirozeně, ty se neoplodnili a 5 šlo ICSI…zbyly k dnešku 3. Jedno, to nejlepší je 2 až 4 buněčné, a ty dvě jsou 3 buněčná, obě kvality B, ale to jedno má nějaké malé fragmenty. Takže mi doporučila udělat i AH, z toho důvodu asi, že se přirozeně neoplodnilo nic, ale taky říkala, že oni neví zda byly ty 2 zralé, takže taky nemusely a to potom bylo k ničemu, že je neočištuji, když jdou přirozeně. A zítra jdu na ET,3den. Takže zítra by to jedno mělo být 6–8buněčné a ty dvě uvidíme, snad budou mít taky sudý počet těch buněk. Říkala, že je možné, že se zrovna dívali v době, kdy se akorát dělilo na 4 buňky…nevím. No žádná sláva asi, na zamražení nebude nic …Nechám si zavést ty 2 lepší a to třetí nic, to se vyhodí asi, říkala, že zamražují až od 2 kusů. že my můžou to jedno zamrazit, ale bylo by to asi málo úspěšné.
Takže zítra v 10 hodin budu mít u sebe 2 bobánky…držte mi pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
15.10.12 13:59

@slunečnice81 Držím moc palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.10.12 14:01
@slunečnice81 píše:
Ahojky holky, Takže z 8 oocytů nakonec zbylo jen 7,2 šly přirozeně, ty se neoplodnili a 5 šlo ICSI…zbyly k dnešku 3. Jedno, to nejlepší je 2 až 4 buněčné, a ty dvě jsou 3 buněčná, obě kvality B, ale to jedno má nějaké malé fragmenty. Takže mi doporučila udělat i AH, z toho důvodu asi, že se přirozeně neoplodnilo nic, ale taky říkala, že oni neví zda byly ty 2 zralé, takže taky nemusely a to potom bylo k ničemu, že je neočištuji, když jdou přirozeně. A zítra jdu na ET,3den. Takže zítra by to jedno mělo být 6–8buněčné a ty dvě uvidíme, snad budou mít taky sudý počet těch buněk. Říkala, že je možné, že se zrovna dívali v době, kdy se akorát dělilo na 4 buňky…nevím. No žádná sláva asi, na zamražení nebude nic …Nechám si zavést ty 2 lepší a to třetí nic, to se vyhodí asi, říkala, že zamražují až od 2 kusů. že my můžou to jedno zamrazit, ale bylo by to asi málo úspěšné.
Takže zítra v 10 hodin budu mít u sebe 2 bobánky…držte mi pěsti.

no teda to je informací. Je to fakt složité jak koukám. Budu držet palce, aby to vyšlo!!

• Citovat
  • Upravit
891
15.10.12 14:31
@slunečnice81 píše:
Takže zítra v 10 hodin budu mít u sebe 2 bobánky…držte mi pěsti.

Slunečnice, držím všechno co mám :hug: :hug: :hug:
Mně dávali 4buněčné embryjko a už má i prstíky na rukou a nohou :lol: Ať Ti to vyjde. Strašně moc Ti držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.10.12 17:47

@slunečnice81 tak to je krása, to jsi měla víc vajíček než já, tak vidíš, jak to nakonec dozrálo. Mě dávali pěti dení embryjko, které za 6 týdnů porodím. Moc ti držím pěstičky, ať se to chytne hned na poprvé, jako mě a Handě :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.10.12 09:58

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na přeměření tlaku a dnes opět dobré 120/80,tak jsem sama ráda, ale od rána mi je docela blbě, dýchám jak ulítanej pes a je mi na omdlení fujjjj. Pan doktor mi oznámil, že krevní obraz ok, ale mám málo železa, tak jsm dostala hned dvě tabletky denně, jsem anemická, tak proto ty mdloby a dýchavičnost. Jsem ráda, že vím z čeho to je :mrgreen: snad to brzy zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
17.10.12 10:11

@Dana 79 Ahojky, tak to je dobře, že se takhle pěkně držíš, už to mas za pár :) no mě doktor vyslal do porodky do rizikové poradny kvůli tomu že mám cukrovku a tam na mě čuměli jak na blázna proč mě posílají v 21tt, že v tomhle týdnu se to ještě nesleduje a že mám přijít až to bude aktuální a vynechat teda volné cukry. No tak že mě ogtt čeká za pár týdnů znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí