Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 píše:
@Andylek17 ty potvoro ani jsi nám včera nenapsala, ale koukla jsem do jiné diskuze a tam píšeš, že jsi 4+5 a j to ok, tak ti moc gratuluji
.
Daniiiiiiiiiiiiiii, omluva velikááááááááááááááááááá.
JJJJJJJJJ, holkyyyyyyyyy, je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. POTVRZENO. VČERA FAZOLINKA A 4+5tt. PODLE POSLEDNÍ MS MÁM TERMÍN PŘESNĚ NA MÉ NAROZENINY
Ještě teda nebylo vidět srdíčko a tak, protože je to strašně brzo, ale další UTZ jdu za 14dní a budou i fotečky
![]()
@Andylek17 no tak to je nadhera. Moc ti to preju, vitej mezi nama tehulkama.
Holky, tam jsem dneska neodolala a mám na testu viditelného ducha
, jsem 8dne po ET a 13den po Pregnylu tak snad by to už mělo být těhotenství…uvidíme v pondělí, jdu na krev…držte pěsti
![]()
@slunečnice81 tak to potichounku gratuluju
koukám, že jsme na tom podobně taky jdu v pondělí na krev
Tak doufám, že u mě bude taky pozitivní ![]()
@slunečnice81 juhuu, super. Raději nic neřikám a doufám, že ti to vyjde ![]()
@Mates26 @slunečnice81 no holky tady to začíná být samá těhule
,to je super
.
@slunečnice81 píše:
Holky, tam jsem dneska neodolala a mám na testu viditelného ducha![]()
![]()
, jsem 8dne po ET a 13den po Pregnylu tak snad by to už mělo být těhotenství…uvidíme v pondělí, jdu na krev…držte pěsti
![]()
![]()
![]()
![]()
Slunečnice, to jsou dobré zprávy
Držím moooc palce!!
@Andylek17 píše:
Daniiiiiiiiiiiiiii, omluva velikááááááááááááááááááá.![]()
JJJJJJJJJ, holkyyyyyyyyy, je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. POTVRZENO. VČERA FAZOLINKA A 4+5tt. PODLE POSLEDNÍ MS MÁM TERMÍN PŘESNĚ NA MÉ NAROZENINY
![]()
![]()
Ještě teda nebylo vidět srdíčko a tak, protože je to strašně brzo, ale další UTZ jdu za 14dní a budou i fotečky
![]()
![]()
![]()
Andylku, vítej mezi těhulemi
Skvělá zpráva
![]()
Ahoj holky, tak to je krása kolik nás přibylo
já byla včera na kontrole a všechno v pořádku a 2kg dole, to bude tou dietou na cukrovku ![]()
@bkrocek tak to j super, že j vše ok a to nevadí, že hubneš? Asi ne když je mimi ok, viď? Taky to letí nějak nestíhám koukat, jak vám všem ty týdny naskakují! No jo vždyť já budu už rodit
. Malá mi utiskuje snad všechny orgány v těle a někdy mi připadá, že mi proleze bokem ven jak kope
.
Ahoj, tak ráno na testu jen /.
Ještě ale než hodim flintu do žita, počkám raději na středu na MS. ![]()
@popina to mě mrzí, vím jaké to je. Na příští pokus ti budme držet víc palečky. ![]()
Mates26, Slunečnice81, holky to je supeeeeeeeeeeeeer, dejte hned věděěěěěěěěěětttttttttt, jupíííííííííííí jouuuuuuuuuu
![]()
@popina píše:
Ahoj, tak ráno na testu jen /.Ještě ale než hodim flintu do žita, počkám raději na středu na MS.
Taky mě to mrzí ![]()
Neztrácej naději, naopak ještě víc se zapři, že budeš bojovat.
Ahoj holky, tak je něco nového? Já jsem už nějaká hotová, není mi moc dobře. V pátk jsem myslela, že pojedeme do porodnice, hodinu mě bolelo břicho jak čert a pořád mi tvrdlo, ale nakonec jsem to rozehnala teplou vanou. Jsou ty poslední týdny nějak náročný, poprvé jsem to teda snášela uplně jinak a mnohem lépe
.