IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
31.10.12 20:24

@andyxxx nesýčkuj, proč by to mělo dopadnout špatně? Však to nic nebude, neboj. Snaž se hodně pít. Moje mamča pracuje na urologii, tak mi říkala, když jsem tyhle problémy v těhotenství taky jednou měla, že nejdůležitější je hodně pít, že lidi často dělají tu chybu, že se bojí té bolesti na záchodě, tak pijí málo, ale tak se to nespraví. Jo a urologický čaj je prý k ničemu, důležitý je ten dostatek tekutin a stejně se myslím v těhotenství nesmí. Když tohle nepomůže, tak jsou na to antibiotika, co se mohou i v těhotenství, ale taky jsem to naštěstí tenkrát přepila, bolelo mě to opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.11.12 08:24

@andyxxx neblázni,to bude ok, já lítala měsíc po doktorech a na urologii, protože jsem se nemohla vůbec vyčůrat a měla jsem reflux do levé ledviny a to trvalo do konce 4 měsíce. Neustále jsem se prolévala čajem a vodou, až 3litry za den a ty brusinka ještě k tomu a za 4 týdny rodím :D. Jak říká Ivča pij pij pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.11.12 16:20

Cau holky, tak muj prujem nabral na sile :( Vsechno co pozru (stary rohlik) jde ze me ven. Vcera jsem i krvacela z konecniku a dnes jsem byla u doktora a nejspis mi praskla jen nejaka zilka. Nicmene mam naordinovanou dietu a musim lezet. Mam hlad jak vlk, holky to je zoufalstvi…za ty 3 dny, co me to trapi jsem zhubla 2,5 kg. A vubec se to nelepsi. V pondeli si mam zajit na stery, pokud se to nezlepsi :( Chudak miminko, nedavam mu zadne vitaminy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.11.12 16:49

@handa30 Handí, tak to tě lituju, to bude nějaká střevní chřipajzna, fuj. Tak snad se ti udělá brzy líp. Bereš nějaké těhotenské vitamínky, aby miminko mělo trošku výživu? Neboj, ono si z tebe i tak vezme vše potřebné. Hlavně hodně pij, abys nebyla dehydrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.11.12 20:07

@handa30 no teda to te lituju, snad ti bude brzy lepe. Kdyz se to nezlepsi, tak bych sla na pohotovost, at te aspon zavodni kapackou, kuli miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.11.12 20:07

@handa30 no teda to te lituju, snad ti bude brzy lepe. Kdyz se to nezlepsi, tak bych sla na pohotovost, at te aspon zavodni kapackou, kuli miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.11.12 23:04

Holky, díky. Dnes jsem snědla jen jednu starou housku a banán a lítám celý den na wc. Začíná mě bolet i močák a to se snažím fakt hodně pít.
Uvidím zítra, pohotovost není špatnej nápad. Chudák miminko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.11.12 08:55

@handa30 já být tebou, tak jedu dnes na pohotovost a už nečekám, protože ti to trvá ž moc dlouho na to že jsi těhotná. I když piješ, tak se odvodníš tím, jak máš průjem. U nás je pohotovost v Motole a tam si tě hnded nechaj, zavodněj kapačkou a jestě by ti udělali testy. Přce tě nemůžou nechat, tak dlouho bez živin, když čekáš mimi. Handí nečekej a radši jeď :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.11.12 14:17

@handa30 Handi, pro ten klid bych si tam asi taky radši zajela. My jsme střevní chřipku chytli v práci jeden čas všichni, bylo to hrozný, horem dolem, píšu to proto, že to chytla i těhotná kolegyně. Byla u doktorky, tak jí řekla, že se nic neděje, ale my jsme to měli jenom jednodenní, zato to teda bylo fakt intenzivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.11.12 08:37

@handa30 tak co byla jsi někde? Jak ti je? Doufám, že je ti lépe, pořád ne tebe myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.11.12 09:50

Tak holky, dnes proběhla poslední kontrola u mého Dr. a příští týden již kontroly v porodnici. Tak že mé neustálé kontrakce nemají žádný vliv na čípek a týden mám brát magnesium a pak vysadit, že už to pak nevadí. Dostala jsem ještě další železo, ale jinak je vše ok a malá má 2690g, prý to obr nebude, tak jsem si oddychla. Co jink vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.11.12 10:03

Dani no super porod se ti blizi a mimco bude akorat.ja jsem porad na tom stejne. zitra jdu na krev na lepek.ve cetvrtek do caru, po ivf mam silene rozhozenej cyklus.pred ivf mi to chodilo pravidelne po 28 dnech a tedka mi to chodi po 35-37dnech.ale tento mesic je to sileni,14dc jsem zacala krvacet 15 a 16dc jsem jen spinila, vcera po styku jsem zacala vice spinit, a dneska zase vse v normalu. dneska jsem 22 dc tak jsem zvedava co se bude dit dal a a co reknou v caru, jen vim ze mi chcou nasadit utros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.11.12 10:58

@hanka1120 ahoj Hani, no tak to ti ta ms pěkně zlobí. Doufám, že se ti brzy srovná, no po utrogestanu by se ti to mohlo trochu srovnat. Oni si tě nastimulují a držím ti palecky, ať se vám brzy zadař í… Jinak jsem stačila i o víkendu napect cukroví, tak jsem zvědavá kolik toho zbyde do vánoc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.11.12 10:58

@hanka1120 ahoj Hani, no tak to ti ta ms pěkně zlobí. Doufám, že se ti brzy srovná, no po utrogestanu by se ti to mohlo trochu srovnat. Oni si tě nastimulují a držím ti palecky, ať se vám brzy zadař í… Jinak jsem stačila i o víkendu napect cukroví, tak jsem zvědavá kolik toho zbyde do vánoc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.11.12 17:25

Čau holky, už mi je líp…ale bylo to NĚCO! Zhubla jsem 3,5 kg, jsem na váze kde jsem byla v 15. týdnu :( Ale malá je v pořádku, už má 510g. a mně už je také líp. Od včerejška v sobě jídlo udržím. Byla jsem včera na infekčním a odběry jsou v pořádku. Tak nevím, co to bylo. Ale bylo to výživné :lol:
Dani, je dobře že čípek je v pořádku. Už to máš prostě za pár :) Malá se bude rodit jedna báseň, není velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí