Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andylek17 MOC gratuluji
Taky by mě zajímalo, kolik dní po IUI jsi dělal test ![]()
@Andylek17 můžu se ještě zeptat, jak moc špatný spermio bylo? Díky
@Andylek17 píše:
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
první test 14.10. druhý 15.10. a třetí včera…mám to dostat ted v pátek
![]()
![]()
![]()
![]()
po první IUI se špatným spermiogramem
No super, tak ať je i nadále vše jak má. Krásnéééé, kdy jdeš na krev? Moc ti to přeji. ![]()
Holky musim si postěžovat, nejde ná od včerejška kotel na plyn, netopí ani neohřívá vodu, já zase půl noci čuměla do stropu a nemám se jak umýt a nemusím říkat jak rychle barák vychladne. Pán který nám ho zprovozňoval má čas až zítra a kotel je měsíc starý
!!! Chápete to po měsíci, já jsm tak vzteklá až jsem se rozbulela jak mimino.Asi se musím hodit do klidu, protože mě malá tak kope, že je naštvaná asi taky ![]()
Holky, já měla 2.10.Pregnyl a 4.10.IUI…12.10. jsem byla tedy 10D po Pregnylu a 8D po IUI a testovala jsem na Pregnyl a test zcela bez ducha negativní. A další jsem prubla toho 14.10. a byl tam slabý duch a pak silnější a silnější a dnes ráno jsou zcela jasné //. Dnes jsem přesně 14D po IUI a 16D po Pregnylu. Na krev a UTZ jdu v úterý, tak doufám, že mi to potvrdí a dám hned vědět. Jen se trochu bojím mimoděložního nebo zamlklého těhu…nevíte jak se to projevuje? Já právě od toho cca 10dne jsem měla píchání v podbříšku, mírné, žádné křeče a strašně prsa.Ale ted už nic, jako když se nic neděje. Žádné příznaky, náznaky, chutě, únava, nic…a to jsem měla první těhu strašnéééééé od samého začátku do konce
![]()
Holky, myslíte, že to vyjde?
@slunečnice81 píše:
@Andylek17 no tak to je naprosto skvělé a podle mě naprostý zázrak…samozřejmě jsou tu holky, co se jim první IUI vydařilo, ale obecně to moc napoprvé nevychází…moc moc Ti gratuluji, můžu se zeptat, po jaké době se Vám zadařilo
![]()
Zkoušíme dva roky samy…tohle bylo první IUI…
já po všech testech, utz, krev, laparo a vše ok…manžel špatné spermio, jinak zdráv…prostě líné mršky, tak to vypadá, že té jedné pomohly
..kéééž by to tak opravdu bylo
@Andylek17 nboj bude to ok a se zvyšujícím HCG ti špatně začne být
. Nemysli na mimoděložní, na UTZ to hnd pozná, buď v klidu a raduj se. ![]()
@Dana 79 píše:
@Andylek17 nboj bude to ok a se zvyšujícím HCG ti špatně začne být![]()
. Nemysli na mimoděložní, na UTZ to hnd pozná, buď v klidu a raduj se.
Dani, ještě se bojím radovat
, to až snad v úterý, až mi to potvrdí
![]()
@Andylek17 Jen se raduj, nejlepší je, nic špatného si nepřipouštět, to bude dobrý uvidíš
.
@Andylek17 No tak ten poslední je opravdu luxusní, vidíš ničeho se neboj. Nádheraaaaaa
.
@Andylek17 ten poslední je vážně krásnej. V úterý pak podej hlášení jak proběhlo UTZ. Doufám že se příští pátek taky tak budu radovat z //
@Andylek17 píše:
Hlááášenííííí, ten spodní je ze dneškaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Myslím, že je to jasné. Jsi těhule jak Brno ![]()
Potichoučku gratuluju ![]()
@Dana 79 píše:
Holky musim si postěžovat, nejde ná od včerejška kotel na plyn, netopí ani neohřívá vodu, já zase půl noci čuměla do stropu a nemám se jak umýt a nemusím říkat jak rychle barák vychladne. Pán který nám ho zprovozňoval má čas až zítra a kotel je měsíc starý!!! Chápete to po měsíci, já jsm tak vzteklá až jsem se rozbulela jak mimino.Asi se musím hodit do klidu, protože mě malá tak kope, že je naštvaná asi taky
Dani, chápu Tvé naštvání. Dnes už ten pán přijde, tak na něj buď hooodně nepříjemná, ať už se to nestává. Budeš mít brzy Anetku doma a ta teplovou vodu a vůbec teplo domova potřebuje.
@handa30 já jsem hotová, zase málo spim a nějak mi není vůbec dobře, závidím holkám, které si ani nevšimnou, že jsou těhotný
. Malá mi dává zabrat, žebra mi poposunuje nahoru, záda bolí jak čert mezi lopatkama, mám pocit, že omdlim, je tu zima
. Jsem zvědavá kdy ten chlap přijde a opraví to, ještě, že jsem si vybojovala zachování bojleru, který jsem včera přepla a odpoledne tekla teplá voda hurááá. Ale štve me, že kotel stál 80tis. a po měsíci to nefunguje… Vůbec bych se nezlobila, kdyby malá vylezla v půlce listopadu
. Co pohyby už je cítíš? Jakpak ti je, určitě to snášíš líp než já viď.