IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
17.10.12 21:32

@Andylek17 MOC gratuluji :kytka: Taky by mě zajímalo, kolik dní po IUI jsi dělal test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.10.12 21:35

@Andylek17 můžu se ještě zeptat, jak moc špatný spermio bylo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.10.12 10:39
@Andylek17 píše:
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: první test 14.10. druhý 15.10. a třetí včera…mám to dostat ted v pátek :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: po první IUI se špatným spermiogramem

No super, tak ať je i nadále vše jak má. Krásnéééé, kdy jdeš na krev? Moc ti to přeji. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.10.12 10:46

Holky musim si postěžovat, nejde ná od včerejška kotel na plyn, netopí ani neohřívá vodu, já zase půl noci čuměla do stropu a nemám se jak umýt a nemusím říkat jak rychle barák vychladne. Pán který nám ho zprovozňoval má čas až zítra a kotel je měsíc starý :cert:!!! Chápete to po měsíci, já jsm tak vzteklá až jsem se rozbulela jak mimino.Asi se musím hodit do klidu, protože mě malá tak kope, že je naštvaná asi taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.10.12 10:51

Holky, já měla 2.10.Pregnyl a 4.10.IUI…12.10. jsem byla tedy 10D po Pregnylu a 8D po IUI a testovala jsem na Pregnyl a test zcela bez ducha negativní. A další jsem prubla toho 14.10. a byl tam slabý duch a pak silnější a silnější a dnes ráno jsou zcela jasné //. Dnes jsem přesně 14D po IUI a 16D po Pregnylu. Na krev a UTZ jdu v úterý, tak doufám, že mi to potvrdí a dám hned vědět. Jen se trochu bojím mimoděložního nebo zamlklého těhu…nevíte jak se to projevuje? Já právě od toho cca 10dne jsem měla píchání v podbříšku, mírné, žádné křeče a strašně prsa.Ale ted už nic, jako když se nic neděje. Žádné příznaky, náznaky, chutě, únava, nic…a to jsem měla první těhu strašnéééééé od samého začátku do konce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Holky, myslíte, že to vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.10.12 10:53
@slunečnice81 píše:
@Andylek17 no tak to je naprosto skvělé a podle mě naprostý zázrak :andel:…samozřejmě jsou tu holky, co se jim první IUI vydařilo, ale obecně to moc napoprvé nevychází…moc moc Ti gratuluji, můžu se zeptat, po jaké době se Vám zadařilo :kytka: :hug:

Zkoušíme dva roky samy…tohle bylo první IUI… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já po všech testech, utz, krev, laparo a vše ok…manžel špatné spermio, jinak zdráv…prostě líné mršky, tak to vypadá, že té jedné pomohly :srdce: :srdce: :srdce:..kéééž by to tak opravdu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.10.12 11:15

@Andylek17 nboj bude to ok a se zvyšujícím HCG ti špatně začne být :mrgreen: :mrgreen:. Nemysli na mimoděložní, na UTZ to hnd pozná, buď v klidu a raduj se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.10.12 12:07
@Dana 79 píše:
@Andylek17 nboj bude to ok a se zvyšujícím HCG ti špatně začne být :mrgreen: :mrgreen:. Nemysli na mimoděložní, na UTZ to hnd pozná, buď v klidu a raduj se. :D

Dani, ještě se bojím radovat :,( :,( :,(, to až snad v úterý, až mi to potvrdí :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.10.12 18:06

@Andylek17 Jen se raduj, nejlepší je, nic špatného si nepřipouštět, to bude dobrý uvidíš :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.10.12 22:45

Hlááášenííííí, ten spodní je ze dneškaaaaaaaaaaaa :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.12 06:57

@Andylek17 No tak ten poslední je opravdu luxusní, vidíš ničeho se neboj. Nádheraaaaaa :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
19.10.12 08:22

@Andylek17 ten poslední je vážně krásnej. V úterý pak podej hlášení jak proběhlo UTZ. Doufám že se příští pátek taky tak budu radovat z //

• Citovat
  • Upravit
891
19.10.12 11:05
@Andylek17 píše:
Hlááášenííííí, ten spodní je ze dneškaaaaaaaaaaaa :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Myslím, že je to jasné. Jsi těhule jak Brno :lol:
Potichoučku gratuluju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.10.12 11:09
@Dana 79 píše:
Holky musim si postěžovat, nejde ná od včerejška kotel na plyn, netopí ani neohřívá vodu, já zase půl noci čuměla do stropu a nemám se jak umýt a nemusím říkat jak rychle barák vychladne. Pán který nám ho zprovozňoval má čas až zítra a kotel je měsíc starý :cert:!!! Chápete to po měsíci, já jsm tak vzteklá až jsem se rozbulela jak mimino.Asi se musím hodit do klidu, protože mě malá tak kope, že je naštvaná asi taky :mrgreen:

Dani, chápu Tvé naštvání. Dnes už ten pán přijde, tak na něj buď hooodně nepříjemná, ať už se to nestává. Budeš mít brzy Anetku doma a ta teplovou vodu a vůbec teplo domova potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.12 11:50

@handa30 já jsem hotová, zase málo spim a nějak mi není vůbec dobře, závidím holkám, které si ani nevšimnou, že jsou těhotný :mrgreen:. Malá mi dává zabrat, žebra mi poposunuje nahoru, záda bolí jak čert mezi lopatkama, mám pocit, že omdlim, je tu zima :lol:. Jsem zvědavá kdy ten chlap přijde a opraví to, ještě, že jsem si vybojovala zachování bojleru, který jsem včera přepla a odpoledne tekla teplá voda hurááá. Ale štve me, že kotel stál 80tis. a po měsíci to nefunguje… Vůbec bych se nezlobila, kdyby malá vylezla v půlce listopadu :). Co pohyby už je cítíš? Jakpak ti je, určitě to snášíš líp než já viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí