IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.10.12 13:48

Zdravim všechny včera jsem byla na prvnim IUI, tak jsem zvědavá jak dopadnu povedlo se to někomu hned na poprvé? A měli jste nějaké příznaky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.10.12 13:52
@Libuše66 píše:
Zdravim všechny včera jsem byla na prvnim IUI, tak jsem zvědavá jak dopadnu povedlo se to někomu hned na poprvé? A měli jste nějaké příznaky? ;)

tak to budem na to skorem stejně. Já jdu v pondělí taky na první. Pokud klapne UTZ

• Citovat
  • Upravit
15413
11.10.12 13:56

Slunečnice, tak to vypadá moc dobře, držím moc pěsti :palec:.

Libuše, mě se povedlo na druhý pokus IUI, ale určitě jsou holky, kterým to vyšlo na poprvé, takže šance tady určitě je. A příznaky na sobě hned nehledej, ty přijdou později, většinou až po vynechání menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
11.10.12 14:02

@Libuše66 Nám se zadařilo také na druhý pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
12.10.12 12:00

Ahoj holky, tak se hlásím po OGTT, nic moc ten sladkej hnus, bylo mi potom asi hodinu blbě od žaludku, ale už se to uklidnilo. Tak doufejme vyjdou testy dobře, v moči dnes už cukr nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.10.12 12:08
@slunečnice81 píše:
@handa30 tak dnešní kontrola už byla trochu lepší, na každé straně 3 větší folíky, nalevo 21,18,14 a napravo 20,19,18..sliznice 10mm tak jsem konečně trochu v klidu. Na sobotu mi držte pěsti. Dnes v 20:30 píchám Pregnyl

Slunečnice, no vidíš, to vypadá nádherně!! Zítra budu držet palce, hned napiš, jak si dopadla. :mavam: Ať to moc nebolí a po OPU pořádně odpočívej a hodně pij. Zvládni to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.10.12 12:10

Holky, držím palce při IUI. Ať to dopadne hned napoprvé!! Tento rok je plodný, tak to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.10.12 12:21

@handa30 Díky, doufám že to vyjde. Akorát pořád nevim jednu věc. Co když budu mít ovu v neděli. To mi už v pondělí IUI neudělaj? Nebo jak to chodí??

• Citovat
  • Upravit
1257
12.10.12 13:02

@popina tak mělo by to být naplánováno dobře, já jsem taky jednou přišla a už bylo po ovulce. Před IUI ráno Ti udělají UTZ a pokud tam ještě folíci budou tak bude insemka, pokud ne tak jste to propásli. Zkus si uděla ovulační test…
A ty míváš ovu kdy, kolikátý den cyklu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.10.12 13:09

@slunečnice81

Ahá, většinou mívám ovu 13 - 14 den. 13. den vychází na pondělí. Tak tajně doufám, že to klapne a udělaj mi to. Jdu v 7:30 na UTZ.

• Citovat
  • Upravit
797
12.10.12 13:10

No mě nikdy před IUI UTZ nedělali, po injekci máš prostě ovulku snad do 48hodin a oni si to přesně vypočítaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.10.12 13:14
@bkrocek píše:
No mě nikdy před IUI UTZ nedělali, po injekci máš prostě ovulku snad do 48hodin a oni si to přesně vypočítaj

Já ale nedostala injekci. Napoprvé jsme to zkusili bez toho.

• Citovat
  • Upravit
797
12.10.12 13:15

Ahaaa, tak to je jasný :) tak potom jo, to si tě zkontrolují a správně to načasují :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 13:43

@popina tak to máte načasované dobře, spermijky si tam počkají na uvolnění vajíčka. No já jsem byla 4× a vždy mi dělali ráno UTZ a pak až dle toho rozhodli zda IUI bude nebo ne. Přijde mi to divné, dělat IUI, bez toho, aby věděli, zda už ovulka neproběhla. Já mívám ovu taky 12-13den a jeden cyklus jsem ji měla dokonce 11den…tak jsme to propásli.
Přeji hodně štěstí, protože tohle je jenom o štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.10.12 14:37

Ahoj všem, jsem tu nová

Ahoj holciny. Je tezke drzet v sobe pocity..proto se obracim na Vas, ktere mate za sebou IUI a nasledne IVF. Zajimaji me vase pocity,zkusenosti..kdy jste testovaly,…nebo po jake dobe po IUI se muze jit na IVF? Hodne me zajima, kam dochazite a kolik vas to stoji? Je tu nejaka snazilka, co byla ted cerstve na IUI ci IVF? Moc dekuji vsem, co tu v tom budete semnou. My 2.10.utz..vse ok, hormonalni krevni testy ok,2.10. V devet vecer jsem si sama pichla Pregnyl a 4.10.jsme podstoupili IUI s vice nez spatnym spermio. Byli jsme v Sanusu v Hradci Kralove a platili jsme 1033,– dnes jsem testovala na Pregnyl a test nega..takze v tele uz neni. Tehu test zkusim pristi ctvrtek..to budu 14dni po IUI. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí