Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handí, to se máš
. Taky bych spala. Mě spíš trápí ty bolesti kyčlí, kloubů, zad… chudák Adámek, s maminkou si teď moc neužije
.
@handa30 píše:
Máš pravdu, Ivčo. Taky si říkám, že v 18-ti by mě to těhotenství tak nemohlo rozhodit. Vždyť já pořád spím, to prostě není normální
Rozdíl to je obrovskej, když jsem čekala Niky v 18,tak jsem žádné problémy nepociťovala a teď ve 33 je to úplně jiné, všechno snášim daleko hůř
. Já taky na začátku pořád spala, přešlo mě to až v 18- 20 tt, teď zase v noci čučim do stropu, jak píše Ivča bolej kyčle kosti i děloha když se obracim v posteli. Dneska byl tak krásný den, že jsem s Jájou dolezla i na hřiště, uvařila jem i upekla a jsem KO
. Jinak s Niky jsem přibrala za celé těhu 6 kg teď přibírám víc, ale každá přibíráme jinak neboj to necháš v porodnici. Myslím, že ještě dost přiberu, ale spravuje se mi jen pupík a mé gigantické poprsí
.
Příspěvek upraven 25.09.12 v 17:46
@Petka007 píše:
Holky, tak krev negativníčeká mě druhé IUI…
To je mi líto
.
@Petka007 píše:
To je mi líto
.
@Petka007 píše:
To je mi líto
.
Ahoj, ráda bych se přidala ![]()
18.9. jsem podstoupila IUI a teď je ze mne netrpělivá čekatelka…beru Utrogestan, Prednison, Anopyrin…zatím je všechno takové nějaké divné, člověk se pořád „kontroluje“, stále mám pocit, že cítím něco neobvyklého…ale to je asi jen taková nějaká utkvělá představa spojená s tou netrpělivostí… ![]()
Ahoj, taky se přidám, 1.10. nás čeká druhé. Je tady nějaká které IUI pomohlo? Neche se mi to vše číst.. ![]()
Ahoj holky moc nás není kterým IUI pomohlo mě ani 1 ze 4,spíš nám pomohlo IVF, ale některým určitě pomohlo. Moc vám držím palečky ať se brzy zadaří
.
Mě také IUI nepomohlo, 4× a nic…dost záleží na spermiogramu, nás snad pomůže také IVF, pevně v to doufám ![]()
@slunečnice81 píše:
Mě také IUI nepomohlo, 4× a nic…dost záleží na spermiogramu, nás snad pomůže také IVF, pevně v to doufám
Slunečnice, takže už stimuluješ? Moc Ti držím palce!! Jak jsi na tom?
@handa30 ano, dneska poprvé jsem si píchal Gonal 75j…ve středu jdu na UTZ tak uvidíme jak budu reagovat. Handi, ty jsi stimulovala jak dlouho??Kolik jsi měla úrodu?
@slunečnice81 to je super, že jsi začala se stimulkou, tak že máš krátký protokol? Já ho měla na 8 dní. Osmý den jsem měla odběr 11 folíků z toho bylo 7 vajíček a 6 se jich oplodnilo, 3 zůstaly jedno v listopadu porodím a dvě mám zamražený
. Přeju ti moc štěstíčka ať to vyjde jako mě a Handě.
@Dana 79 mám dlouhý protokol, 1DC injekce Dipherelinu, pak 14dní pauza, včera kontrolní UTZ a dnes ráno první píchanec…za týden jdu na kontrolu jak nám to tam roste. Jinak v pondělí jdu na předoperační a pak snad OPU a ET krásného miminka.
![]()