IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
4.6.12 16:50
@Dana 79 píše:
No super,tak to velká gratulace :dance: . Já se jdu dnes registrovat k porodu , mě to přijde ve 14tt naprosto uhozený :mrgreen: . Jo a pro z´měnu mám leukocity vysoký z výsledků moče,asi ae zbláznim,opět zítra moč na biochemii. Opět se cpu businkama :D . Proč já musím mít vždy něco extra :zed: .

Dani, a Ty jsi s tou močí fakt smolař :( Ale co se dá dělat, musíš holt bojovat i v těhotenství. Cpi se brusinkama a leukocity zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
4.6.12 16:53

Holky nemáte některá zkušenost s Femigardem?? Už týden ho užívám, mám těsně po ms a už 3 dny mě bolí v podbřišku,ale celkem dost, jakoby uprostřed…připadá mi to takový hrozný tlak…jsem z toho vyhukáná a bojím se, aby to nebyla cysta nebo něco takového…ale cysta po ms?? v sobotu jsem si myslela,že mě bolí bedra, tak jsem byla celou sobotu na brufenu. Ale dnes, jsem v práci a teď mě to začalo před 2 hodinami tolik tlačit, že se začínám bát,ať nejedu na pohotovos. Ms jsem měla tak 2dny, pak jen špinění,test negativní…holky poradte. Některé holky psaly,že když užívaly ty kapky, že jim z toho bylo dost blbě tak nevím, mám to vysadit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.6.12 16:55

Slunečnice, já také brala Femigard a mně nic nedělal, takže Ti neporadím. Zkus test za dva dny, někdy můžeš menstruovat i při těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
4.6.12 18:53

@bkrocek :mavam: :mavam: :mavam:
koukám, že jdete do dalšího IUI, moc držím pěstičky a doufám, že ti to vyjde :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.6.12 19:46

Handi, děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.6.12 21:18
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na ultrazvuku a sliznice přepichová a 3 krásný folikuly, takže dneska večer ovitrelle a ve středu dopo inseminace. Když budou spermíci dobrý, tak to musí vyjít :potlesk:

Taky držím palce!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
5.6.12 11:46

Dani já vím, hodně jsem si o tom teď načetla. Mě by to vyhovovalo víc a myslím, že u nás šance na to je. Protože jedno dítko spolu s manželem máme a to přirozenou cestou. U mě není žádný problém. Hlavně tak nějak cítím, že je to pro mě ta dobrá cesta, že do IVF opravdu nechci- mám z toho špatný pocit :,(

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
5.6.12 11:50

bkrocek držím palce :hug:

Ivčo tak to je super, že je vše v pořádku

Handi jak si na tom ty?

Dani koukám, že nemáš chvilku klid :( Tak ať jsi brzy v pořádku a máš čas odpočívat

• Citovat
  • Upravit
6327
5.6.12 11:52

bkroucek taky ti drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.6.12 14:38

Holky, já od zítra začínám píchat GONAL a příští týden jdu nejspíš na ET. V pondělí bude kontrola, kolik foliku vyprodukuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.6.12 14:42

Handi, takže už jdeš do IVF??toto uteklo, si pamatuji,jak jsi měla dlouhou pauzu a nemohli jste se snažit…vidíš to, za 14 dní budeš těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.6.12 15:02
@slunečnice81 píše:
Handi, takže už jdeš do IVF??toto uteklo, si pamatuji,jak jsi měla dlouhou pauzu a nemohli jste se snažit…vidíš to, za 14 dní budeš těhotná :kytka:

Slunečnice, to nevím, jestli budu těhu. Ale kéž by!! Snad to klapne :andel:
Co Ty? V podpisku máš, že jdeš na IVF až v září…budete zkoušet ještě IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.6.12 15:56

handi preji ti hodne stesti.zachvili budes tehu co vsechno si budete platit? gonal jsou drazci stimlace kolik jsi za to dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.6.12 18:00
@handa30 píše:
Holky, já od zítra začínám píchat GONAL a příští týden jdu nejspíš na ET. V pondělí bude kontrola, kolik foliku vyprodukuji.

Jsi statečná holka to zvládneš a až ti tam šoupnou embryjko,tak už budeš těhulka a tak to taky zůstane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.6.12 18:27

ano. zítra jdu na utz a v pátek 3 pokus iui,pak léto klídeček a v září ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie