Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Slunečnice, radši ne, no, ono i při ovulce by měl být sexík ob den, já to tedy naposledy nedodržela a ono to vyšlo, ale asi to byla velká náhoda. Neboj, zítra večer a pozítří to pojistíte. Držím moc
.
Ivi,děkuji, já vím,že ob den, právě to
bylo naposledy v pátek, tak doufám,že to bude do pondělí stačit…
Neboj, já jsem to tak taky poprvé měla a vyšlo to. Dokonce jsme tenkrát ani neměli jinej sexík než při IUI
.
já myslela,že Ti to vyšlo v měsíci,kdy jsi na IUI nešla,že jsi měla tu cystu???
aha,ty asi myslíš při prvním prckovi,že?? já zapoměla…hlava děravá ![]()
Ahoj holky. Tak jsem dnes byla na utz a přijela jsem totálně rozhozená. Teď už je to o něco lepší. Dnes jsem 11DC a po clostiku jsem měla jen 2 folíky - 13mm
. A na IUI mám jít až v pátek. Tak se bojím aby nebylo pozdě. ![]()
Slunečnice, jj, myslela jsem při prvním prckovi. Teď podruhé jsem IUI neměla, ani Pregnyl, ani Utrouš, nic.
Pavli, tak počet folíků neřeš, pokud ti stačí dvojčátka, tak jsou dva tak akorát
. Teď jde spíš o to, aby ti do pátku hezky dorostly! Držím moc pěsti!
Ivčo, já bych brala jedno. Ale myslela jsem, že je větší šance, když je jich víc. Doufám, protože při IUI utz nedělají, takže ani nebudu vědět, jak na tom jsem ![]()
Pavli, neházej flintu do žita. Do pátku je ještě moře času, oni dorostou..každý den o 2 mm, takže v pátek budou mít kolem 20 mm, to bude akorát. Držím moc palce ![]()
@handa30 píše:
Pavli, neházej flintu do žita. Do pátku je ještě moře času, oni dorostou..každý den o 2 mm, takže v pátek budou mít kolem 20 mm, to bude akorát. Držím moc palce
ahoj handi tak co jak se citiš? ![]()
Ahoj Luci, dostala jsem mrchu a nejspíš zkusíme další IUI, čekám na výsledky z imuna než půjdem do IVF, a výsledky budou asi za dva týdny, tak abych ten měsíc nějak využila. Co Ty, Luci? Jak se máš?
@slunečnice81 píše:
aha, už to vidím, asi 3,že? já po včerejšku 2
Tak držím palce!!
Handi děkuju!
Holky prosím jak je to s pregnylem. Když se píchne, tak IUI musí být do 24hod.? Já bych ho měla dostat ve čt. mezi 7-8 ráno a v pátek v 11 na IUI