Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, já jdu v pondělí na IUI, vše vypadá slibně, sliznice 8mm, folik 19, dnes mi kámoška píchla Ovitrelle a v pondělí to zkusíme. Tak snad do třetice všeho nejlepšího. Nechci se k tomu upínat, znám ty zklamání.
Handi, tak to má bobísek nádherně připravené, krásná sliznice a folík. Hrozně moc držím pěsti na zítra!!!
Handí , moc ti držím pěstičky ať to vyjde , jsi uplně krásně připravená
. Já už konečně začínám vysazovat Prednison,musí se vysazovat postupně , takže nejdřív půlku a teď ob den a pak konec, hurááá po pěti měsících
.
@Dana 79 píše:
Handí , moc ti držím pěstičky ať to vyjde , jsi uplně krásně připravená. Já už konečně začínám vysazovat Prednison,musí se vysazovat postupně , takže nejdřív půlku a teď ob den a pak konec, hurááá po pěti měsících
.
Ahoj Dani, joo, imunoložka mi říkala, že se prednison vyřazuje po zjištění srdeční akce. Tak huráá, už ty hnusy nebudeš do sebe dávat ![]()
Ptala jsem se, zda stačí 5-ti týdenní braní prednisonu na IUI a dokonce mi řekli, že jim stačí jen dva.Tak snad to bude dobré. Ještě aby manžel měl dobrý sperma. Uvidíme, jedu tam ve 13 hod. Doufám, že do sebe dostanu zdravé spermíky ![]()
@handa30 píše:
Ahoj Dani, joo, imunoložka mi říkala, že se prednison vyřazuje po zjištění srdeční akce. Tak huráá, už ty hnusy nebudeš do sebe dávat
Ptala jsem se, zda stačí 5-ti týdenní braní prednisonu na IUI a dokonce mi řekli, že jim stačí jen dva.Tak snad to bude dobré. Ještě aby manžel měl dobrý sperma. Uvidíme, jedu tam ve 13 hod. Doufám, že do sebe dostanu zdravé spermíky
ahoj handi moc ti držim palečky
![]()
@handa30 píše:
Ahoj Luci, co Ty? Zobeš clostík? Kdy jdeš na folikumetrii?
Ahoj handi jj zobu a na UTZ bych měla jet 1.5 ale je svatek tak musim zavolat kdy mam dojet mam dojet 12-13 den a 12 den my vychazi na 1.5 tak ted nevim co mam dělat zase to prošvihnu a mě picne fakt?
Být Tebou tak tam jedu v pondělí 30.4. raději dřív než později.
Holky tak hlásím, že jsem na té 2 insemce fakt nebyla, do CAR jsem právě zavolat nemohla, oni tam v pátky nejsou…ale příznaky ve čtvrtek večer jasné jak facka, že je už po
Holky, chci se jen zeptat, když jsem cítila ovu bolesti v úterý a středu nejvíc, tak to znamená co, že je ovulace a máme se snažit nebo že už folík praská??? Pač ve čtvrtek jsem měla ovu test už negativní a ve středu byl pozitivní a IUI byla až na pátek, takže ne hov..
Slunečnice, mě bolí břicho dneska a byla jsem na IUI dnes, ale v prosinci mě bolelo břicho v sobotu a na IUI jsem šla až v pondělí. Kontrolní Utz mi nedělali, tak nevím. Ale vím, že je šance na oplodnění i třeba 2 dny po ovu. Doufám, že jste se snažili alespoň doma.
Ahoj, takže to vypadá že v tom prosinci jsi to měla taky pozdě…já bych spíše řekla, že snažit se 2 dny před ovulací, ale 2 dny po?? to mi přijde už jako dost pozdě…a jak jsi dopadla ty dneska?? Kolik byl folík mm??