IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
18.4.12 14:11
@PavlaPir píše:
Hokly ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli některá nevíte jak je to se zjištěním těhotenství z krve? Vím, že to dělají v nějaký nemocnici ale nevím jak dlouho po IUI a tak. Nevíte prosím o tom některá něco?

Pavli, já nikdy na krvi po IUI nebyla, protože jsem to většinou hned dostala. Ale asi bych tam šla, kdyby ms nepřicházela. 14 dní po IUI si udělej test, když bude negativní, počkej na mrchu a když mrcha nepřijde, uháněj na krev. Kdyby test byl pozitivní, uháněj na krev taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.4.12 15:46
@PavlaPir píše:
Hokly ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli některá nevíte jak je to se zjištěním těhotenství z krve? Vím, že to dělají v nějaký nemocnici ale nevím jak dlouho po IUI a tak. Nevíte prosím o tom některá něco?

Ahoj, test z krve bývá prukazny cca 9-10 den po oplodnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.4.12 16:03
Ahoj
@bjouček píše:
Ahoj, test z krve bývá prukazny cca 9-10 den po oplodnění ;)

Ahoj Baru :mavam: Jak se máš? Co je nového? Jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.4.12 16:15

Ahoj holky moc vám děkuji a přeji hodně štěstí :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.4.12 18:45

dani i ja gratuluji at se ti pekne dari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.4.12 19:07
@handa30 píše:
AhojAhoj Baru :mavam: Jak se máš? Co je nového? Jak si na tom?

Holky musím říct, ze se rozhodne nenudim. Minuly týden jsem byla na screeningu a vyšlo mi to celkem dost na prdlacku. Riziko downova syndromu 1:7 (uz při hodnotách 1:250 doporučují odběry plodovky) takže dilema jít či nejít se tím padem vyřešilo samo - byla jsem toto pondělí na choriocenteze (prakticky totéž co odběr plodovky) a podle předběžných výsledku je naštěstí všechno v pořádku. Jinak máme za sebou podrobný UTZ a bylo to super, prcek nám zamaval, vystrčil na nás prdelku - no bylo to moc hezky :srdce: Jinak vás všechny tady porad občas po očku kontroluju a držím všem palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.4.12 20:06

Pavli, já jsem na krvi byla, když se mi po 14 dnech na testu objevily dvě //. Poprvé jsem byla na krvi přímo v CARu, zavolala jsem si tam, že mám dvě čárky a oni mi řekli, ať dorazím na krev. A teď podruhé jsem byla normálně v nemocnici v laborce. Tak si kdyžtak zavolej u vás do laborky, jestli můžeš přijít na krev jako samoplátce a nebo se domluv v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
18.4.12 20:16

Oni v jedný nemocnici nabízejí zjištění včasného těhotensví z krve, ale nic o tom nevím. Musí si to každý sám zaplatit. Mě to nějak nelákalo, protože jsem si říkala, že si těch 14 dní počkám, ale zrovna tento cyklus by se mi to hodilo vědět dřív :)

• Citovat
  • Upravit
15413
18.4.12 20:37

Pavli, tak se na to poptej, dívala jsem se, kolik to stojí u nás a bylo to asi 194 Kč, což není zase tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
18.4.12 20:46

jo jo to by šlo, ale hlavně aby to nezjišťovali třeba až od 10tého dne, to už je pak jedno

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
19.4.12 13:10

To by bylo fajn Luci, kdybys to nedostala :)

Tak hokly jsem po IUI. Tento cyklus z toho mám nejlepší pocit, protože jsem chytla sympatické dr., které mi spoustu vysvětlily a tak. Akorát se bojím, že jsem měla ovulku včera. Dnes jsem se dozvěděla, že jsem včera měla folík 21mm (pro mě krááásnýý). Ale včera odpo a dnes dopo mě bolelo v podbřišku. Já se v tom nějak nevyznám, takže nevím :(

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
19.4.12 13:15

Slunečnice, jak si na tom vůbec ty? Už máš za sebou 2 IUI?

• Citovat
  • Upravit
4894
19.4.12 14:31

ahojky děvčatka tak dneska opět nic tak jsem ted na važkach kdy to dostanu mam od 3dc brat clostik a pořad nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.4.12 14:36
@Lucie34 píše:
ahojky děvčatka tak dneska opět nic tak jsem ted na važkach kdy to dostanu mam od 3dc brat clostik a pořad nic :nevim:

Ty nás napínáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.4.12 14:44

handi a jak to vypada teda u tebe ivi nebo ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí