IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
10.4.12 07:34

Slunečnice,to je mi strašně líto,ale neboj jednou to určitě vyjde :hug: Podvej se do mého podpisu čím jsem si prošla a to tam nemám vypsané všechno :mrgreen: . Jinak Pregnyl je hormon HCG,to je ten hormon co ti stoupá v těhotenství. Jinak hodně štěstí ať to tentokrát vyjde :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.4.12 08:34

Ahoj holky,tak jsem si říkala ,jak to pěkně tentokrát zvládám,že mi neni ani moc špatně,jen tak lehce.Omyl už je to tady ,už je mi pár dnů pěkně špatně a dneska jsem ani nemohla spát , jak mě bolí žaludek,vidim jídlo a zvedá se mi žaludek :mrgreen: . A to jsem si myslela ,že to bude jiný než u Nikolky to jsem zhubla 5 kg a byla jsem na kapačkách. Lízátka pomáhají ,tak na hodinku ,ty jo jsem hotová :) . Holčičky jinak vá přeji ať se vám brzy zadaří a je vám taky špatně jako mě :D (mylím to v dobrém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.4.12 12:47

Pavli, já bych IUI ještě zkusit chtěla, ale pokud mi doktor nějak zdůvodní, proč by to u mě nemělo cenu, tak si už asi nechám poradit a dám na něho. Uvidíme. Teď jsem si volala do Gennetu, že jsem 31 DC a menses nikde, doktor byl na sále, tak jsem mluvila jen se sestřičkou a prý se u cysty čeká tak týden po menses, vyvolávačka kdyžtak až potom. Zavolat si mám až koncem týdne. Ach jo, já se snad nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
10.4.12 13:11

Ivčo to je opravdu dlouhý čekání :( Tak hlavně aby to bylo v pořádku. A s tebou doktor probírá co a jak dál? Chodíš do Gennetu na Letnou? Já přemýšlela také o změně caru. Chodím k Apolináři a je to tam takový neosobní. Přemýšlela jsem, že bych šla do gennetu nebo pronatalu. Dnes jsem si zavolala a jdu 18. na utz, tak uvidím jak to tam bude zase probíhat. Měla bych mít poslední IUI, ale tím že jdu na utz ve st, tak mi udělají IUI v pátek a nebudou to řešit i kdyby to třeba bylo lepší v sobotu. Mám pocit, že se tam s námi moc nemažou :(

• Citovat
  • Upravit
15413
10.4.12 13:15

Pavli, jj, to čekání je děs, tento cyklus se vleče jako blázen. Já chodím do Gennetu do Liberce. Doktor to se mnou probírá, nebo spíš probíral na začátku, teď se ho chci zeptat, jaké léky dál brát s ohledem na tu cystu a co mi dál doporučí. Taky mi přijde, že je to tam jak na běžícím pásu, tak doufám, že na mě bude mít vůbec čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.4.12 13:17

ahojky, a není u IUI jedno, když Ti to udělají dříve než později?? Vždyť ty spermie tam počkají ne??nějak to nechápu…je toho nějak moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.4.12 13:20

Slunečnice, podle mě to úplně tak jedno není.

Pavli, u nás taky bohužel o víkendu IUI nedělají, takže když to vyjde hloupě, je to holt smůla a IUI dělají dříve. Ale uvidíš, třeba to nakonec vyjde dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
15.4.12 19:41

Ivčo, tak jak? Myslím na tebe a doufám, že ms už došla a budeš se těšit na další pokus? :)

A co vy ostatní holky? Jak Vám je?

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
15.4.12 19:44

Zuzivr a co ty? Nahlásíš nám //? Jak ti je?

• Citovat
  • Upravit
6327
15.4.12 19:45

ja cekam na mestruaci jsem 26dc a pak iui.ivca je uz tehotna koukni na iui unor chodi nas tam hodne.ivca ti to urcite napise sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.4.12 19:47

dani a jak je tobe? ultrazvuk se blizi ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.4.12 19:52

Pavli, jj, jak psala Hanka, je to neuvěřitelné, ale jsem těhotná, k tomu mám teda dvě cysty jako bonus, abych to neměla tak jednoduché, ale měly by se snad vstřebat :-). A co ty, Pavli, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
15.4.12 20:34

Hani tak to už určitě brzy dorazí. Já si říkala, že je to tady úplně mrtvý :( že je to škoda :(

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
15.4.12 20:37

Ivčo, tak to je úžasná zpráva! Gratuluju! Tak to šlo nakonec normálně, zázraky se opravdu dějí :) . A jak si to zjistila? Neboj cysty zmizí a bude to v pohodě. A jak ti je? No já jdu ve středu na utz a počítám že v pátek IUI, ani nevím jestli se těším nebo ne :( Bojím se, že to zase nevyjde a je to asi mé poslední IUI :(

• Citovat
  • Upravit
15413
15.4.12 20:53

Pavli, když menses nedorazila ani ve středu, tak jsem zkusila testnout a hned se objevily dvě //, pak jsem jela na krev a HCG vysoké a v pátek jsem byla na gyndě a byla vidět dutinka se žloutkovým váčkem. Já to neměla úplně přirozeně, brala jsem Clostík. Pavli, držím moc pěsti na IUI, aby to tentokrát vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí